Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc:Geoană a comis un gest de iresponsabilitate amânând dezbaterea pe calendarul bugetului

Vineri, 10 Decembrie 2010 (15:37:50)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a comis un gest de iresponsabilitate prin faptul că nu a acceptat convocarea Birourilor Permanente pentru stabilirea calendarului de aprobare a proiectului de buget pe anul viitor, ci a amânat această şedinţă pentru luni, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

"Eu nu pot să înţeleg cum bugetul de stat, care a fost trimis cu aproape o săptămână în urmă la Parlament, nici măcar n-au avut eleganţa să se întrunească în Biroul Permanent, pentru că Geoană nu doreşte, să fixeze calendarul dezbaterii bugetului. Eu consider un gest de iresponsabilitate din partea lui Mircea Geoană, care nu a acceptat convocarea Birourilor Permanente. A amânat pentru luni această întâlnire pentru a discuta calendarul adoptării bugetului de stat", a spus Bov.

El a adăugat, la postul public de radio, că este convins că parlamentarii "vor avea o abordare raţională", iar bugetul pe 2011 va fi aprobat de Parlament până la sfârşitul anului.

Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor se vor reuni, luni, la ora 13:00, pentru a stabili calendarul dezbaterilor la proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2011, a anunţat, joi, preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, declara, miercuri, că speră ca Victor Ponta "să termine cearta cu Mircea Geoană" pentru ca Birourile Permanente ale Parlamentului să se poată reuni, joi, pentru a stabili calendarul dezbaterii Legii bugetului de stat pe anul 2011.

Proiectul de buget a fost aprobat de Executiv în şedinţa de luni seara, iar Guvernul anunţat marţi că a transmis Parlamentului, în aceeaşi zi, proiectul de buget pentru anul viitor.

Deputatul PSD Viorel Ştefan, preşedintele Comisiei de Buget, Finanţe şi Bănci, declara, miercuri, că bugetul nu este disponibil parlamentarilor şi va ajunge la Parlament până la sfârşitul săptămânii, anticipând că dezbaterile privind acest proiect vor începe cel mai devreme în aceeaşi zi.

"Astăzi (miercuri - n.r.) am avut o discuţie cu ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, căruia i-am pus o întrebare: dacă poate să îmi dea un exemplar din buget. Și mi-a spus că nu. Este o poveste că bugetul a fost trimis în Parlament", a spus Ştefan.

El consideră că bugetul va ajunge în Parlament, "în format fizic", spre sfârşitul acestei săptămâni şi la parlamentari săptămâna viitoare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc:Geoană a comis un gest de iresponsabilitate amânând dezbaterea pe calendarul bugetului.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc:Geoană a comis un gest de iresponsabilitate amânând dezbaterea pe calendarul bugetului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei