Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări ISPA

Strada Viitorului, locul în care te afunzi în noroi până la glezne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii unei străzi din cartierul Obcini se pregătesc să facă sărbătorile de iarnă încălţaţi cu cizme care să-i protejeze cât de cât de mormanele de noroi prin care trebuie să “înoate” zi de zi, din cauza lucrărilor ISPA care au răscolit pământul.

Strada Viitorului, îngustă cât să încapă doar câte o maşină, a fost răscolită mai întâi de cei de la TMUCB, care au pus o conductă nouă de apă potabilă, apoi de cei de la Pfeiffer, care trebuie să monteze noua conductă de canalizare, la o adâncime de şapte metri. Dar cum vechea conductă de apă rece le stătea în cale, cei de la Pfeiffer au fost nevoiţi să răscolească şi mai tare strada, pentru a o scoate.

Chiar dacă lucrările sunt făcute în interesul lor, locuitorii străzii, care administrativ face parte din comuna Şcheia, se chinuiesc zilnic să răzbată prin noroaiele care le-au acaparat strada.

“Când ducem copiii la grădiniţă trebuie să le luăm schimburi şi să îi îmbrăcăm la magazinul din colţ. Altfel ar ajunge plini de noroi la grădiniţă”, s-a plâns Daniela Bădăluţă, unul dintre cei care au de mers zi de zi pe o stradă în care te afunzi în noroi până la glezne.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc, care supraveghează lucrările ISPA, a vizitat ieri strada şi a discutat cu locuitorii de acolo, pentru a vedea dacă există o soluţie pentru a le uşura chinul provocat de noroi.

“Lucrarea de aici va continua şi anul viitor, încât nu se poate reface acum strada. Strada e foarte îngustă, abia încap pe ea utilajele Pfeiffer, care trebuie să sape la o adâncime de şapte metri. O să discutăm cu constructorul, să încerce să nu blocheze întreaga stradă, ci să lucreze pe tronsoane, încât oamenii să poată ieşi pe celălalt capăt de stradă, cel dinspre Şcheia”, a spus Seredenciuc.

O altă variantă, cerută de locuitorii de pe stradă, ar fi cea de turnare a unei fâşii de balast pe o laterală a străzii, pentru a avea pe unde circula în condiţii cât de cât normale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Viitorului, locul în care te afunzi în noroi până la glezne.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Strada Viitorului, locul în care te afunzi în noroi până la glezne3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei