Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş: PDL a făcut greşeli, dar greşeli minore, care nu s-au întors împotriva cetăţenilor

Vineri, 10 Decembrie 2010 (19:08:22)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a afirmat, vineri, la Oradea, că deciziile luate de PDL sunt corecte şi "cu adevărat decizii de dreapta", iar greşelile pe care le-a făcut PDL "nu s-au întors împotriva cetăţenilor, ci împotriva partidului", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Măsurile pe care noi şi partenerii noştri le-am luat sunt măsurile corecte. Hai să ne uităm ce fac celelalte partide. În loc să vină cu soluţii, cu idei, ele critică. Critică, pentru că ştiu că măsurile noastre sunt corecte şi că ele vor face ca în 2012 să câştigăm alegerile, iar de asta le e teamă", a spus Traian Igaş, adresându-se delegaţilor prezenţi, vineri, la Consiliul de Coordonare al PDL Bihor, reunit pentru a alege o nouă conducere a organizaţiei.

Ministrul Administraţiei şi Internelor a admis că şi PDL a făcut greşeli, dar acestea sunt "minore" şi nu afectează populaţia, ci doar popularitatea partidului.

"Trebuie să spun că şi noi am făcut greşeli, dar greşeli minore, nu greşeli care s-au întors împotriva cetăţenilor, ci împotriva partidului", a spus el.

Igaş a susţinut că, în comparaţie cu PDL, atât PSD, cât şi PNL, când au fost la guvernare, au făcut greşeli mult mai mari.

"Dar ce greşeli au făcut ceilalţi? PSD a vândut ţara pe bani puţini. Colegii liberali, atunci când trebuia să aibă grijă de banul public, n-au făcut decât să-i risipească pe pomeni electorale", a afirmat el.

Ministrul a menţionat că măsurile impuse de PDL în guvernarea ţării sunt măsuri de dreapta autentice şi că PDL a fost mereu un partid de dreapta care nu s-a coalizat niciodată cu partide de stânga.

"Deciziile PDL sunt decizii corecte, sunt decizii şi măsuri de dreapta. Noi suntem oameni de dreapta, care niciodată nu ne-am dus cu partide de stânga", a spus Igaş.

Circa 700 de delegaţi PDL din judeţul Bihor s-au adunat, vineri după-amiază, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea pentru a-şi alege noua conducere, la eveniment participând Vasile Blaga şi Traian Igaş.

Funcţia de lider al PDL Bihor este disputată de deputatul Ştefan Seremi şi de Radu Pentie, adjunct la Garda de Mediu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş: PDL a făcut greşeli, dar greşeli minore, care nu s-au întors împotriva cetăţenilor.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş: PDL a făcut greşeli, dar greşeli minore, care nu s-au întors împotriva cetăţenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei