Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Încă cinci ani cu Traian Băsescu reprezintă un risc pe care nu ni-l putem permite

Joi, 9 Iulie 2009 (16:31:42)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Craiova, că alegerile prezidenţiale reprezintă "cea mai importantă bătălie" din ultimii 20 ani, iar câştigarea unui nou mandat de către preşedintele Traian Băsescu "este un risc pe care nu ni-l putem permite", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD consideră că adevărata miză a alegerilor prezidenţiale o reprezintă "punerea bazelor societăţii româneşti".

"Nu doar pentru cinci ani de mandat ai lui Geoană, ci pentru încă 20 de ani de prosperitate, de solidaritate şi de reclădire a propriilor noastre forţe pentru români şi pentru România. Acesta este adevărata miză a alegerilor prezidenţiale. Nu va fi uşor. Dezamăgire pentru politică în ochii oamenilor, un adversar care şi-a găsit resurse, inclusiv financiare, incredibil de puternice şi care nu are niciun fel de jenă să apese pe butoanele puterii pentru a genera influenţă şi de a merge dincolo uneori de limita legalităţii din punct de vedere al procesului electoral", a spus Geoană.

Mircea Geoană a afirmat că este un risc prea mare pentru România ca Traian Băsescu să mai câştige un mandat de preşedinte.

"Există vreo îndoială că România are nevoie de schimbare? Există vreo îndoială în mintea oricărui român, chiar a celor care au votat Băsescu în 2004, că omul acesta a dezamăgit şi că nu are calităţile de lider pentru o Românie aflată în dificultate? Încă cinci ani cu Traian Băsescu reprezintă un risc pe care nu ni-l putem permite”, a spus Mircea Geoană.

În opinia sa, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale Traian Băsescu nu va mai colabora cu PSD într-o alianţă la guvernare.

"Dacă cineva din partidul nostru sau din România îşi face iluzia că Traian Băsescu are cel mai mic gând de a colabora într-o alianţă cu PSD-ul în eventualitatea, mai puţin probabilă, de a câştiga un nou mandat, se înşeală amarnic. Cel care va câştiga va da tonul jocului în România, aşa cum a fost întotdeauna de la domnul Iliescu, Constantinescu şi acum Băsescu. Este cea mai importantă bătălie pe care o are România în ultimii 20 de ani de zile, pentru că nu este vorba doar de cine va face guvernul viitor. Câştigăm noi, facem un guvern de-al nostru, câştigă ei, fac un guvern de-al lor", a spus liderul PSD.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Încă cinci ani cu Traian Băsescu reprezintă un risc pe care nu ni-l putem permite .
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Încă cinci ani cu Traian Băsescu reprezintă un risc pe care nu ni-l putem permite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei