Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Buzunare largi

Poliţişti din zona Fălticeni, Vatra Dornei şi Broşteni, următorii pe lista inculpaţilor în dosare de corupţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După arestarea preventivă a celor doi poliţişti de la Stulpicani, Daniel Jiteri şi Toader Olari, surse judiciare ne-au mărturisit că şi alţi poliţişti urmează a fi daţi pe mâna judecătorilor, urmând a fi trimişi în judecată pentru fapte de corupţie.
Informaţia a fost confirmată, ieri, de către şeful secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror Dumitru Dâmbu.
„Sunt, într-adevăr, în lucru, în fază avansată a urmării penale, mai multe cauze care vizează lucrători de poliţie judiciară din zona Fălticeni, Vatra Dornei şi Broşteni, iar în toate aceste cauze sunt date şi indicii privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie sau infracţiuni asimilate sau conexe faptelor de corupţie”, a declarat procurorul şef Dumitru Dâmbu.
El a explicat că activitatea de instrumentare a unor astfel de infracţiuni este complexă şi presupune desfăşurarea unor activităţi de lungă durată, precizând, însă, că este sprijinit în depistarea funcţionarilor publici corupţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Suceava, de cadre ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ale structurilor de informaţii.
Problema, a mai spus procurorul Dâmbu, este lipsa de cooperare a cetăţenilor care au cunoştinţă despre fapte de corupţie care se petrec în comunitatea din care fac parte.
Aşa s-a întâmplat şi în cazul celor doi agenţi de la postul de poliţie Stulpicani, aflaţi în prezent în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Din cinci martori audiaţi, despre care se deţineau date certe că au cunoştinţă despre infracţiunile de corupţie ale celor doi agenţi de poliţie, trei au dat din umeri, pretinzând că habar nu au despre ce e vorba.
În momentul în care au fost informaţi că li s-au întocmit dosare penale pentru mărturie mincinoasă şi li s-au prezentat parte din probele anchetatorilor care dovedeau clar că cei trei au minţit în declaraţiile iniţiale, martorii cu pricina au revenit asupra mărturiilor date în primă fază şi au povestit tot ce ştiau despre măgăriile făcute de cei doi poliţişti de la Stulpicani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti din zona Fălticeni, Vatra Dornei şi Broşteni, următorii pe lista inculpaţilor în dosare de corupţie.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Poliţişti din zona Fălticeni, Vatra Dornei şi Broşteni, următorii pe lista inculpaţilor în dosare de corupţie3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mascarada de doi lei trimis de
( 9 iul 2009, 11:51:48
- la V.Dornei sa-l ia de coaie pe jigodiile de AIACOBOAIE si FORFOTA crucea mami lor de ****i corupti. Astia sunt in cardasie cu toti gateristii si puslamalele din zona. Mai este si handicapatul de COCA fost sef de post la Panaci, un ratat penal si VRANCEANU C-TIN de la IACOBENI. niste betivi si corupti notorii. Rusine politiei romane cu asa creaturi.
2.   :)) trimis de
( 9 iul 2009, 16:20:35
dupa asa un articol cred ca multi politisti se uita peste umarhappy

ma intrebam de ce in falticeni nu prea mai opresc masinilethinking
3.   :) trimis de
( 9 iul 2009, 19:09:28
eu ma intreb daca au terminat cu coruptii din suceava???? sa inteleg ca au terminat cu ei si acum umbla prin sate cu dreptatea....
4.   Dosare marca Dambu trimis de
( 9 iul 2009, 22:33:12
Sa o luam sistematic

1.Falticeni,un agent de circulatie

2.Vatra Dornei,un agent de ordine

3.Brosteni,un agent de ordine

Astia sunt coruptii din judet pentru care acest procuror pe nume Dimbu se chinuie de an de zile cu ajutorul unor politisti din structuri informative sa gaseasca probe de coruptie,deocamdata nimic,in instanta nu poate sa-i trimita ca nu sunt parti vatamate dar se baga in seama prin presa sa fie evidentiat,trebuie sa-si ia doctoratul in drept si are nevoie de reclama

D-l Dimbu ai auzit de evaziune fiscala,licitatii trucate,deturnare de fonduri europene,contrabanda,lucrari de construnctii fictive cu bani publici !!!
4.1  RE: Dosare marca Dambu trimis de
(10 iul 2009, 01:31:07
doar cate unu? wow, avem un efectiv de politie foarte corect, ma simt mult mai in siguranta in romaniabig grin
5.   Lorena trimis de
(10 iul 2009, 01:22:05
tu anume vrei sa aprinda becu cineva?laughing

daca esti atenta suntem in romania, fie e curentu scump, fie cineva iti taie degetu sa nu il aprinzilaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei