Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotare

Aparatură de diagnostic de ultimă generaţie, la Spitalul de Urgenţă

Joi, 9 Iulie 2009 (14:28:44)

Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava are, de joi, în secţia Chirurgie, un cabinet de endoscopie digestivă dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Inaugurarea a fost făcută în prezenţa managerului Vasile Rîmbu, directorului medical dr. Doina Ganea Motan, şefului secţiei chirurgie, dr. Sorin Hîncu şi a celor doi chirurgi cu competenţe în endoscopie abdominală, dr. Valeriu Gavrilovici şi Adrian Axinte. Managerul Vasile Rîmbu a declarat, în conferinţă de presă, că proiectul acestui cabinet a fost iniţiat de dr. Hîncu, de amenajare s-a ocupat gratuit firma SC ART Ambient din Fălticeni, iar aparatura, în valoare de 35.000 de euro, a fost achiziţionată din veniturile obţinute de spital, din studiile clinice realizate de secţiile Cardiologie, Oncologie, Diabet zaharat şi, de curând, Pneumoftiziologie.
Noul cabinet va fi administrat de chirurgie, dar va deservi toate secţiile spitalului şi Ambulatoriul, acesta din urmă contra cost. Directorul medical Ganea Motan a arătat că prin noul cabinet spitalul rezolvă, pe de o parte, o problemă de diagnostic de precizie pentru patologia tubului digestiv, iar pe de altă parte va însemna şi o sursă de venituri deoarece pentru pacienţii din ambulatori explorarea va fi contracost. O esofagoendoscopie va costa 100 de lei, iar o colonoendoscopie 150 de lei, „tarif sub cel al spitalului şi policlinicii Bethesda”, după cum a precizat conducerea Spitalului de Urgenţă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aparatură de diagnostic de ultimă generaţie, la Spitalul de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 1985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Aparatură de diagnostic de ultimă generaţie, la Spitalul de Urgenţă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei