Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Ciudat

Finanţare pentru un bazin de înot care nu are unde să fie construit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Municipalitatea suceveană se află într-o situaţie tragi-comică, în care i se asigură finanţare pentru realizarea unui bazin de înot, numai că nu are terenul pe care să îl amenajeze.
“Am fost informaţi de la Compania Naţională de Investiţii că ni s-a aprobat un bazin de înot, în lista de investiţii pentru 2009.
Din păcate, nu avem teren pentru aşa ceva. Deşi Ministerul Agriculturii, precum şi Staţiunea de Cercetări Agricole şi-au dat acordul pentru transferul terenurilor necesare, proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, în ideea de a fi iniţiat un proiect de lege pe această temă. De aceea ne bazăm acum pe parlamentarii noştri, în special senatorul Orest Onofrei, care se ocupă de realizarea unui proiect de lege pentru acest transfer, necesar în primul rând pentru cetăţenii din cartierul Iţcani. E o situaţie jenantă- de cinci ani încercăm să transferăm o bucată de teren să le facem un cimitir şi un complex sportiv, şi nu s-a realizat încă, deşi avem acceptul Staţiunii de Cercetări”, a declarat ieri primarul Ion Lungu.
Din cele 15 hectare care trebuiau să fie transferate, dacă nu era retras proiectul de pe ordinea de zi, un teren de trei hectare este situat în cartierul Iţcani, având ca destinaţie realizarea unui nou cimitir, în vreme ce 12 hectare sunt în zona Metro şi au ca destinaţie realizarea unui complex sportiv.
Tot acolo se speră că va putea fi realizată şi o sală polivalentă a Sucevei, dacă vor fi găsite resursele de finanţare necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţare pentru un bazin de înot care nu are unde să fie construit.
 Vizualizări articol: 961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Finanţare pentru un bazin de înot care nu are unde să fie construit1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt dl primar : trimis de
( 9 iul 2009, 11:14:58
decat bazinul ala , mai bine fa o parcare cu cateva etaje. uita-te cum stau masinile in oras. tu unde traiesti ?
1.1  RE: Pt dl primar : trimis de
( 9 iul 2009, 11:40:38
Pt voi totul se rezuma la masini si la felul in care va elibereaza Lungu strazile...

Sunt ferm convins ca multi ar prefera un bazin de inot, inotul este unul din cele mai sanatoase sporturi, plus ca ar fi o modalitate in plus de a petrece timpul liber

Speram sa se miste mai repede si sa gaseasca o solutie, pana nu se razgandesc astia sa retraga fondurile...
1.2  RE: Pt dl primar : trimis de
( 9 iul 2009, 16:32:24
encipi, cumpara-ti o masina si vb dupa aiahappy , e o idee buna si cu parcarea

dar si bazinul e oksmug , totusi, sa fim sinceri, daca nu ameninta cu alungarea sau interdictia de a mai pasi la bazin, o sa vina toti nespalatii

anul trecut la strandul din sv innotam si cand sa ies din apa plutea un tampon pe langa mine, dao naibii de treabastraight face
2.   Pt toti politicienii nostrii trimis de
( 9 iul 2009, 16:11:26
Daca faceti bazinul de inot, da unu bun, ca lumea, nu o chichineata, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun
3.   "E lung pamantul,ba e lat" trimis de
( 9 iul 2009, 16:45:51
....dar prostie ca la primarie,nu mi-a fost dat sa intalnesc.Cum poate 'gogosar "din Prelipca sa spuna asemenea bazaconii?Pai el se ocupa de "chiolhanuri" nu de facut ceva util ptr cetatenii acestei urbe.La chiolhanuri se pricepe(cel mai mare si mai scump ou,cel mai mare si mai scump sens giratoriu din lume probabil,cel mai scump spectacol,cel mai scump monument,cel mai scump,cel mai scump,....ca doar toate chindiile se fac din banii publici.Astfel stie sa-i cheltuiasca "edilul".De fapt,cand ajungi sa fii ordonator de credite,ai fost un "parlit" de contabil la Ambro,te definesti "economist",imediat "freci banii contribuabilului" dupa bunul plac.Halal primar!
4.   Inca ceva!!!! trimis de
(10 iul 2009, 01:29:46
:))

daca faceti bazin din fonduri externe, o sa taxati intrarea cum vreti voi ?laughing DA

o sa aveti produse de vanzare la preturi imflate si o sa pastrati profitul?laughing DA

o sa schimbati apa odata la 1-2 saptamani in loc de cateva zile cum e dupa legile UE?laughing DA

deci, cine castiga de fapt ca nu omu`, care poate sa mearga si la strandul de acum ca e la fel, sau da un ban de benzina si fuge la neamtz si tot acolo ieselaughing
5.   Un vis indepartat trimis de
(10 iul 2009, 09:45:12
Intr-un orasel de 50 mii de locuitori din Austria exista un complex acoperit cu 4 bazine de inot (unul mare de 50 m lungime cu 2 trambuline, 2 medii pentru exercitii in apa si unul mai mic pentru copii) plus bazine cu hidromasaj si jacuzzi, si un topogan cu apa. La etaj exista terasa cu sezlonguri si incaperi de relaxare si meditatie. La subsol exista pe langa vestiarele si dusurile aferente si sali de masaj. Doua ore de relaxare si inot costa 3 euro. Toata investitia a fost realizata de autoritatile austriace si bineinteles o parte din costuri sunt suportate de primaria locala. In acelasi oras austriac exista 4 parcari supraterane din care 2 in zona centrala. La intrarea in oras din toate sensurile exista tabele electronice care-ti prezinta locatia acestor parcari, taxele precum si locurile disponibile. Comentariile banuiesc ca sunt de prisos.
5.1  RE: Un vis indepartat trimis de
(10 iul 2009, 10:30:07
super .... la noi daca se face asa ceva platesti 3 euro (aprox 10 lei) intrarea + fiecare chestie separata alta taxa, alta pt hidromasaj, alta pt sezlong etchappy la noi nu ar fi mare lucru sa te taxeze si daca mergi la baiehappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei