Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Achiziţie

Flutur le-a luat liberalilor un deputat şi pe primarul de Cîmpulung

Joi, 9 Iulie 2009 (15:56:52)

Liberalii suceveni au rămas, joi, fără nici un deputat, odată cu înscrierea în PD-L a celui care până în urmă cu două săptămâni se proclama iniţiatorul reconstrucţiei PNL la Suceava sub un nou preşedinte, deputatul de Rădăuţi-Vicov, Gheorghe Coroamă. Deputatul Gheorghe Coroamă a apărut, joi, la conferinţa de presă a PD-L, alături de preşedintele acestei formaţiuni, Gheorghe Flutur, deputatul PD-L de Suceava, Ioan Bălan, primarul de Suceava, Ion Lungu, dar şi de primarul de Cîmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban. Achiziţia deputatului din Colegiul nr. 7 Rădăuţi a fost prezentată de Gheorghe Flutur ca încă un pas în acţiunea sa de „coagulare a forţelor de dreapta”, în interesul comunităţilor. El i-a înmânat deputatului adeziunea şi statutul PD-L şi i-a prins la rever insigna aurie cu trandafirul democrat-liberal. Odată cu trandafirul cu care a înlocuit săgeata liberală, Coroamă primeşte o funcţie de vicepreşedinte a Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, preşedinţia departamentului agricultură-silvicultură din filială şi statutul de coordonator al democrat-liberalilor pe zona Rădăuţi-Vicov. Explicaţia pe care Gheorghe Coroamă a dat-o pentru trecerea sa în tabăra PD-L exact după ce cel pe care l-a susţinut pentru preluarea preşedinţiei PNL, Alexandru Băişanu, şi-a atins obiectivul, a fost aceea că „de prea mult timp îmi consumam energia în bătălii interne de partid”, în loc să se ocupe de marile proiecte pe care le are în cap.
Celălalt liberal dezertat la PD-L, primarul Gabriel Şerban, nu a primit carnet de membru pentru că astfel şi-ar pierde mandatul de ales local. Din stânga lui Gheorghe Flutur, Şerban s-a declarat a fi în continuare membru PNL şi „simpatizant al PD-L”, lucru de altfel deloc surprinzător mai ales pentru cei care ştiu că în campania electorală de anul trecut primarul de Cîmpulung a câştigat voturi în electoratul PD-L spunând că el este „cu Flutur”. „Insigne cu simpatizanţi nu avem, dar ne gândim să facem”, a glumit Gheorghe Flutur, care a mai spus că după Şerban vor mai fi şi alţi primari „cu sufletul alături de PD-L” şi cu legitimaţii la partidele cu care au câştigat mandatele în comunităţile lor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le-a luat liberalilor un deputat şi pe primarul de Cîmpulung.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Flutur le-a luat liberalilor un deputat şi pe primarul de Cîmpulung1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa nu uitam trimis de
( 9 iul 2009, 20:06:48
Acu cateva luni nu Flutur ii tragea de chiloti pe Flotoreanu si Serban-blu-eyes zicand ca sunt incompetenti? Acu a uitat deja?

Iar marele PNL-ist Coroama sa nu uite ca nu datorita "aptitudinilor" sale politice siu socialae a iesit deputat, ci din cauza redistribuirilor.

Asa ca sa nu aud ca cei doi sunt mari heirupupisti ca deocamdata nu au facut nimic. Coroama nu avea motive sa faca nimic fiind in opozitie, dar Serban...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei