Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cazinourile nu vor mai funcţiona în blocuri, ci numai în alte imobile şi hoteluri de minim 3 stele

Marţi, 26 Mai 2009 (14:57:48)
Cazinourile nu vor mai putea funcţiona în incinta blocurilor, ci numai în imobile fără destinaţie de locuinţă sau în hoteluri clasificate cu minimum trei stele, condiţie obligatorie pentru organizatori în obţinerea autorizaţiei de exploatare a jocurilor de noroc.

"Activitatea de tip cazinou urmează a se organiza în imobile care nu au destinaţia de locuinţă sau în locaţii care fac parte din hoteluri având o clasificaţie, conform normelor naţionale în vigoare, de cel puţin 3 stele", se arată într-un proiect de ordonanţă de urgenţă elaborat de Ministerul Finanţelor şi obţinut de MEDIAFAX.

Pentru obţinerea autorizaţiei de exploatare a jocurilor de noroc, agenţii economici trebuie să facă dovada, printre altele, că spaţiul propus nu este situat în incinta unei instituţii de învăţământ, cultură, artă, sănătate, cu caracter social, de culte religioase sau în perimetrul delimitat destinat acestora, ori nu este situat în zone cu circulatie intensă (în pasaje pietonale sau staţii ale mijloacelor de transport în comun).

În mod excepţional se admite organizarea de jocuri de noroc în cinematografe, săli de spectacole, săli de sport, case de cultură şi altele de acest fel, cu condiţia să fie asigurat acces separat pentru jucători, să nu fie deranjate în vreun fel celelalte activităţi şi să poată fi restricţionat total accesul minorilor.

Mijloacele de joc tip slot-machine trebuie să fie dotate cu un sistem electronic integrat de monitorizare, înregistrare şi evidenţiere a tuturor operaţiunilor de exploatare, iar sălile de pariuri vor fi operate prin intermediul unor programe informatice independente, unice la nivelul societăţii organizatoare, indiferent de numărul de unităţi în care se desfăşoară activitatea respectivă, cu obligativitatea centralizării într-un sistem electronic central a informaţiilor care să evidenţieze fiecare terminal de joc în parte, totalul taxelor de participare colectate şi totalul premiilor acordate.

Sistemul electronic central, va fi conectat, pe cheltuiala organizatorului, cu un terminal situat la Ministerul Finanţelor, pus la dispoziţie gratuit de organizatori, şi va conţine sau va permite accesul la informaţii privind totalul taxelor de participare colectate în orice zi, totalul premiilor acordate în ziua respectivă, precum şi evidenţa terminalelor interconectate în sistem (numărul acestora şi adresa la care sunt exploatate fiecare în parte). Cu cel puţin 30 de zile înainte de obţinerea autorizaţiei, fiecare spaţiu în care se desfăşoară activitatea de pariuri trebuie să fie identificat în sistemul central.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazinourile nu vor mai funcţiona în blocuri, ci numai în alte imobile şi hoteluri de minim 3 stele.
 Vizualizări articol: 504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cazinourile nu vor mai funcţiona în blocuri, ci numai în alte imobile şi hoteluri de minim 3 stele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei