Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urechiştii

Neprofesioniştii de la Sport.ro au terfelit Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Manşa tur a finalei Challenge Cup disputată duminică după-amiază la Reşiţa a adus bucurie în rândul iubitorilor sportului din Suceava, victoria băieţilor lui Petru Ghervan fiind extrem de clară.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre transmisia şi comentatorii partidei, cei de la Sport.ro întrecându-se în gafe şi afirmaţii părtinitoare echipei gazdă.

Până şi operatorii care au filmat meciul au uitat minute în şir că pe teren se află două echipe româneşti şi au prezentat doar tabăra reşiţeană.

Şirul gafelor a început cu aproximativ 15 minute înainte de debutul partidei, când antrenorii celor două formaţii au fost invitaţi pentru scurte consideraţii în faţa camerelor de filmat. Dacă numele lui Aihan Omer a fost pronunţat corect, secundul acestuia la naţionala masculină şi antrenor al echipei sucevene, a fost botezat din Ghervan în „Ghervase”.

Asta ca să nu mai vorbim de numele echipei noastre, care pe tot parcursul meciului a fost Bucovina Suceava, titulatură la care s-a renunţat încă de mai bine de un an, denumirea corectă fiind Clubul Sportiv Universitatea Suceava.

Peste toate acestea s-au adăugat greşelile de identificare a handbaliştilor suceveni. Mitrea era Ignat, golurile lui Ignat erau trecute în contul lui Chiruţ şi exemplele pot continua.

Nici operatorii de la Sport.ro nu s-au lăsat mai prejos, şi în debutul partidei au focusat camerele de filmat exclusiv pe jucătorii şi antrenorii de la UCM Reşiţa. Au fost aproape 5 minute în care noi, cei aflaţi în faţa televizoarelor, nu am ştiut dacă handbaliştii antrenaţi de Petru Ghervan au ajuns la sală sau i-au răpit niscai extratereştrii pentru a facilita succesul gazdelor.  

Comentariile de pe parcursul transmisiei au fost şi acestea cu tentă, evident pro-Reşiţa, la fel cum s-a dovedit şi arbitrajul. Sau poate echipa de filmare o fi ajuns la Reşiţa cu acelaşi microbuz cu arbitrii israelieni.

Aceeaşi indivizi ne-au anunţat că la meciul retur de duminică, în piaţa centrală din Suceava vor fi 10.000 de spectatori care vor urmări jocul pe un ecran uriaş. Probabil că cei doi comentatori ai Sport.ro şi-au descoperit şi valenţe de prezicători.

Concluzia este că am avut parte de o transmisie neprofesionistă, cu operatori care vedeau doar albastru şi comentatori care au venit fără a se documenta corespunzător.

Şi când te gândeşti că informaţiile circulă atât de uşor în ziua de astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neprofesioniştii de la Sport.ro au terfelit Suceava.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 20 voturi
Neprofesioniştii de la Sport.ro au terfelit Suceava4.6520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invidie specifica plaiurilor romanesti... trimis de
(26 mai 2009, 12:33:23
Orice am face tot ,,sarme,, suntem desi multi uita ca cei mai mari oameni ai neamului nostru au fost moldoveni.Cei din orasele mari considera ca in orasele mai mici locuiesc niste cetateni de mana a doau. In sport se observa insa ca cei din provincie incep sa dea lectii celor din capitala sau orasele mari. Cel mai bun exemplu este Urziceniul fata de Dinamo....:) . Cat despre faptul ca nu stiu numele jucatorilor,oamenii de valoare sunt majoritatea plecati in strainatate si pun si ei reporteri pe cine gasesc. Asta e!
2.   Rusinos trimis de
(26 mai 2009, 17:06:50
Da, chiar a fost o transmisie total neprofesionista. Parca nu se intalneau 2 echipe romanesti... Suceava era ca o echipa straina.

Sper sa fie la fel de concentrati baietii si la meciul retur, sa le arate tutuor cine e Suceava.
3.   .. trimis de
(27 mai 2009, 08:10:18
Sport.ro, la fel ca si Pro(s)TV, sunt niste posturi de 2 bani. Rusine!

Sport.ro intrerupe finale de turnee de tenis cu stiri despre culoarea chilotilor lui Mutu. Gretos!
4.   Hahaha trimis de
(27 mai 2009, 10:57:34
mult mai neprofesionisti sunt cei de la Monitorul!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei