Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


EBA ori ba?!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Aşa cum ne-a obişnuit, brand-ul Băsescu are nişte campanii de imagine excelente. Adevărul e că brand-ul Băsescu este atât de viu şi are atât de multe feţe, culori şi vorbe, încât ai din ce să construieşti. După ce Traian Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale din 2004 cu o campanie de imagine inspirată, a venit rândul fiicei cele mici a şefului statului, Elena, să fie purtată către o funcţie importantă pe aripile unei campanii bine gândite.

În municipiul Suceava sunt puse câteva panouri publicitare în care apare candidatul independent la Parlamentul European Elena Băsescu-EBA. Afişele nu sunt multe, ca să nu se întrebe poporul de unde are domnişorica bani atât de mulţi, dar sunt plasate în zone extrem de circulate.

Afişul este curat, luminos şi energic. Domnişoara Băsescu afişează o mină de om sigur pe el şi optimist, şi nu este însoţită în fotografie de inele, lănţişoare, ghiuluri. Bijuteriile au fost scoase din decor pentru a nu „fura” din strălucirea Elenei Băsescu, dar şi pentru a şterge imaginea fetei de bani gata care se sparge în figuri prin cluburi cu băieţii de băieţi al căror unic scop în viaţă este să spargă banii părinţilor.

În josul panoului apare, deloc întâmplător, adresa de web a domnişoarei Elena care, deloc întâmplător, este ebasescu.ro. Adică, Elena e un Băsescu, face parte din brand-ul Băsescu. Dacă populaţia nu este pe deplin lămurită că Traian Băsescu este preşedintele de facto al PD-L, aceasta ştie cu siguranţă că Elena Băsescu este fiica şefului statului. O fată care, aşa cum a spus, dacă va deveni europarlamentar, va reveni în PD-L.

PD-L Suceava are un candidat pe un loc eligibil. Este vorba despre administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan. Domnul Luhan se chinuieşte în zadar să pară ceea ce nu e de fapt. Acesta este un adevărat campion la datul ochilor peste cap şi un individ ajuns doar printr-un noroc chior administrator public şi pe un loc foarte bun pe lista pentru europarlamentare.

Domnul Luhan demonstrează de câte ori are ocazia că aroganţa s-a născut la sat, la el în sat, şi că este un cetăţean fals ca o bancnotă de un leu făcută de un elev de clasa a VII-a la imprimanta color. Totodată, dacă s-ar concentra un pic, Petru Luhan ar deveni lejer campion mondial la făcut şi spus nimicuri, şi ar intra în Academia Recordurilor care nu folosesc la nimic.

Campania de imagine a domnului Luhan este incoloră, inodoră şi pe alocuri de un penibil vecin de garsonieră cu părinţii unui elev care de trei ani de zile se chinuieşte să treacă în clasa a VIII-a.

În aceste condiţii, pentru ce să voteze simpatizanţii PD-L cu Petru Luhan care, independent de voinţa lui, a ajuns pe poziţii la care neam de neamul lui nu visa, şi să nu o aleagă pe Elena Băsescu, independenta lui tata? Dacă pentru Elena Băsescu logo-ul este EBA, pentru Petru Luhan acesta ar putea fi PLU. De la plus. De la cineva care-i în plus prin politică şi administraţie publică.

La Bruxelles, mult mai multe lucruri poate face cineva care-i parte componentă a unui brand recunoscut, decât unu’ care a tot arătat că-i în brad şi bradu-n aer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EBA ori ba?!.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
EBA ori ba?!3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru autor ! trimis de
(27 mai 2009, 02:17:02
ia TE UITA mai fraiere ca o pupi in fund pe EBA, esti un marlan notoriu bai Avrame, SA-TI FIE RUSINE , cat de parsiv poti fi ,poate mergi cu EBA sa vizitezi NORVEGIA sa va intalniti cu presedintele Norvegiei bai prostule !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei