Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Linişte, serveşte Dulgheru!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vineri, seara, printre alte ştiri sportive, am aflat că o anume Alexandra Dulgheru ar fi jucătoare de tenis. Şi încă ceva: că a bătut-o pe Hantuchova în semifinalele turneului W.T.A. de la Varşovia. Foarte bine, am zis. O fi fost aia accidentată, ori poate cu gândul la Roland Garros. Mare noroc pe Dulgheriţa noastră, i-auzi: a câştigat vreo 49.000 de euro şi vreo 200 şi ceva de puncte cu care o să urce nişte locuri în clasament. Chiar aşa: cu niţică baftă faci şi un ban, urci şi în ranking, totul e să te nimereşti la locul potrivit în momentul potrivit. Aţi înţeles că nici nu mă gândeam la o eventuală victorie, mai ales că tot atunci am aflat că în finală urma să o tăvălească prin zgura poloneză ucraineanca aia mişto, Bodnarenko. Nu doar mişto ca, pardon, Kurnikova (căreia, nu ştiu de ce, mi-a venit mereu să îi spun Kurvikova, fata aia care se iubea cu Iglesias ăla micu’, care făcea un purcoi de bani din reclame şi din reviste d-alea, dar care n-a ajuns niciodată în vreo finală), ba chiar mai mişto, şi în plus chiar jucătoare, din moment ce şi în turneul ăsta o bătuse în semifinală pe Şarapova! M-am aşezat, aşadar, sâmbătă după prânz la TV, să văd dacă nu se va face complet de râs Dulgheriţa nimerită, ea ştie cum, în finală.

...Şi ce a urmat! Mamă-mamă ce jucătoare am văzut! Un soi de fiară de tip Nadal, care se agaţă de orice minge, ba o mai şi loveşte perfect din orice poziţie, combinată cu precizia de tip Federer şi, că aici e toată chestia, cu demenţa lui Ilie Năstase! Un backhand ucigător, alături de voleuri nebune au alternat pe toată durata partidei cu nişte stopuri cum de la Ilie încoace n-am mai văzut. Trebuia s-o vedeţi pe biata Bodnarenko alergând ca tâmpita după mingile parcă aşezate cu mâna lângă fileu... la care, evident, nu ajungea aproape niciodată... iar ălea la care ajungea se opreau, absolut toate, în fileu. A buşito de vreo trei ori plânsul, de două ori în pauze şi o dată în timpul unui game. La urmă, după ce Dulgheru i-a tras-o cu 6-0 în decisiv, a uitat de premiere. Uluitoare această fată. Quiet, please! Serveşte Dulgheru!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Linişte, serveşte Dulgheru!.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Linişte, serveşte Dulgheru!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei