Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali: Elena Băsescu este o fată drăguţă care ar apărea frumos în Parlamentul European

Marţi, 26 Mai 2009 (17:51:19)
Preşedintele PNG-CD, Gigi Becali, candidat pentru PE, a declarat, marţi, la Craiova, că eurodeputaţii români nu au făcut nimic la Bruxelles, apreciind că Elena Băsescu ar apărea frumos în Parlamentul European, fiind o "fată drăguţă".

Becali, candidat pe poziţia a doua a listei PRM pentru europarlamentare, a declarat că Elena Băsescu, fiica şefului statului, candidat independent pentru Parlamentul European, "ar apărea frumos" la Bruxelles, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu, spre deosebire de alţii, am o părere bună despre Elena Băsescu. Ştiţi de ce? E o fată drăguţă, o fată frumoasă, care am înţeles că a făcut studiile prin America, o fată care ar apărea frumos în Parlamentul European", a declarat Gigi Becali.

El a apreciat că actualii europarlamentari români nu au avut realizări în Parlamentul European, din această perspectivă fiind mai bine dacă la Bruxelles ajunge Elena Băsescu.

"Mai bine decât alţii să fie ea. Ce credeţi, că alţii sunt mai deştepţi decât Elena Băsescu? Până la urmă nu e puştoaică. Decât să nu facă nimic în Parlamentul European, mai bine să ajungă acolo o fată frumoasă. Oricum nu fac nimic acolo. Nici nu fac nimic, nici frumoşi nu sunt. Măcar să vină Elena Băsescu, care e frumoasă, care mai vrăjeşte pe acolo, mai face ceva pentru România", a declarat Becali.

Întrebat dacă îşi va lăsa fiicele să activeze în politică, preşedintele PNG-CD a spus: "Pe fetele mele nu am să le las niciodată în politică. Părerea mea este că politica este pentru bărbaţi. Nu spun asta din misoginism. Până la urmă o să ne oblige să jucăm şi cu trei femei într-o echipă de bărbaţi. Sunt adeptul a ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Adică bărbaţii să se ocupe de treburile bărbăteşti, iar femeile de treburile femeieşti".

Pe de altă parte, întrebat care va fi primul lucru pe care-l va face dacă va obţine mandatul de eurodeputat, liderul PNG-CD a răspus: "Primul lucru pe care-l voi face în Parlamentul European este să-mi fac crucea şi să spun Tatăl Nostru. Voi face rugăciunea pentru români, nu pentru mine. Mie mi-a dat destul Dumnezeu".

Gigi Becali a mai afirmat că listele PRM pe care figurează şi el vor fi votate de şapte-zece la sută dintre cei care se vor prezenta la scrutinul de pe 7 iunie. "Cred că o să obţinem între şapte şi zece la sută. Acesta cred că va fi procentul. Cred că vom lua în Oltenia multe voturi, pentru că oltenii sunt cei mai naţionalişti români. Cei mai încăpăţânaţi cu naţionalismul. Chiar dacă-i ajuţi sau nu, ei sunt naţionalişti. Aşa e sângele lor", a declarat Gigi Becali. El a adăugat că atât PNG-CD, cât şi PRM au obţinut rezultate bune în Oltenia. "Noi vom obţine aici cu siguranţă zece la sută, mai ales că suntem în alianţă cu PRM. Tot timpul PNG a avut rezultate bune în Oltenia, chiar şi PRM. Ne întâlnim la statuia lui Mihai Viteazu cu electoratul. Aşa fac partidele politice în campanie: se lipesc de un simbol. Mihai Viteazu a fost tot un politician, dar un altfel de politician. Un conducător, nu un demagog", a spus Becali.

Potrivit ediţiei electronice de luni a publicaţiei germane Der Spiegel, Elena Băsescu şi Gigi Becali sunt reprezentanţii români la alegerile europene care sporesc diversitatea unei serii de candidaţi ce include modele, miliardari, vedete de televiziune, sportivi, un prinţ şi un partid al piraţilor.

Ziarul o compară pe Elena Băsescu, în vârstă de 28 de ani, cu o vedetă de televiziune din Italia, fostă Miss Italia, dar apreciază că fiica preşedintelui român are totuşi o perioadă activă petrecută la Bruxelles, în practică la un delegat din partidul tatălui său. Ea lucrează ca model şi, potrivit ziarului austriac "Der Standard", este "cunoscută pentru o viaţă amoroasă plină de evenimente".

Datorită înfăţişării sale, ea a fost numită în presă "Paris Hilton din România". În opinia multor critici, Elena Băsescu nu ar fi potrivită din punct de vedere intelectual să reprezinte România în Parlamentul European, în pofida susţinerii tatălui său, care consideră că ea ar fi "mult mai deşteaptă decât cred unii".

George "Gigi" Becali, în vârstă de 50 de ani, este cel de-al doilea candidat român intrat în atenţia publicaţiei germane, pentru faptul că a petrecut două săptămâni la închisoare, în urma privării de liberatate a unor hoţi de către cele cinci gărzi de corp ale sale. Comparat, în mod ironic, tot cu un candidat din Italia, nepotul ultimului rege al acestei ţări, Umberto Reza Ciro René Maria de Savoia, prinţ de Piemont şi Veneţia, publicaţia germană remarcă faptul că Becali nu are totuşi o origine regească, ci este fiul unui cioban din Carpaţii Orientali.

"Dar, ca şi prinţul, Becali simte că s-a născut pentru a conduce", potrivit Der Spiegel, care îi citează o afirmaţie a acestuia în perioada când dorea să devină preşedinte: "Voi fi un conducător sever şi înţelept". În cazul în care nu are succes în politică, potrivit unui post de radio, Becali a mărturisit că se "va întoarce poate din nou la oi", scrie publicaţia germană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali: Elena Băsescu este o fată drăguţă care ar apărea frumos în Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali: Elena Băsescu este o fată drăguţă care ar apărea frumos în Parlamentul European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei