Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană către "rechinii imobiliari" care vizează institutele de cercetare: S-a terminat cu furatul!

Joi, 5 Martie 2009 (13:48:50)
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană a declarat, joi, la un seminar desfăşurat la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare de la Mărăcineni, că este momentul ca "rechinilor imobiliari care au pus ochii pe terenurile institutelor de cercetare agricolă" să li se transmită că "s-a terminat cu furatul".

"Să spunem un «nu» hotărât vandalizării institutelor de cercetare agricolă, rechinii imobiliari au pus ochii pe terenurile acestora, se ştiu cazurile şi s-au repezit ca vulturii asupra lor. Să le spunem hotărât că s-a terminat cu furatul", a declarat Mircea Geoană, la seminarul pe teme pomicole de la Mărăcineni, din judeţul Argeş.

Mircea Geoană le-a mai spus participanţilor la seminar, cercetători şi specialişti în agricultură, că a sosit momentul creării unui sistem integrat în domeniul agriculturii.

"Este inadmisibil ca după 20 de ani să nu avem un sistem integrat de cercetare, producţie, colectare şi desfacere în domeniul agricol, sistem obligatoriu într-o ţară civilizată, europeană, practic un lanţ trofic necesar. Este un apel şi un îndemn la un proiect multipartizan, pentru o adevărată revoluţie în satul românesc, pentru lansarea unor proiecte guvernamentale de care trebuie să ne ţinem cu câinoşenie, ciclu după ciclu, indiferent cine este la putere", a conchis Geoană.

După participarea la Seminarul Pomiculturii, Mircea Geoană va asista la ceremonia de instalare a prefectului judeţului Argeş, Marcel Proca, aceasta fiind urmată de o conferinţă de presă a liderului PSD.

În a doua parte a zilei, Mircea Geoană va vizita centrele universitare din oraş şi va avea o întâlnire cu organizaţiile judeţene din regiunea de dezvoltare Sud Muntenia, care include judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană către \"rechinii imobiliari\" care vizează institutele de cercetare: S-a terminat cu furatul!.
 Vizualizări articol: 374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană către \"rechinii imobiliari\" care vizează institutele de cercetare: S-a terminat cu furatul!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei