Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolăescu: Dacă Guvernul nu face nimic pentru blocarea efectelor crizei, depunem moţiune simplă

Joi, 5 Martie 2009 (19:19:26)
Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, joi, într-o dezbatere pe tema măsurilor anticriză organizată de ISL, că, în cazul în care Guvernul Emil Boc nu va veni cu măsuri concrete pentru blocarea efectelor crizei financiare, liberalii vor depune o moţiune simplă la Camera Deputaţilor.

"Pe 16 (martie - n.r.) va avea loc o dezbatere (publică, la Camera Deputaţilor - n.r.) pe programul anticriză. Eu sper ca Guvernul Boc să nu vină cu o schiţă, să vină cu mai mult acum, cel puţin aşa cred că ar trebui să facă. Dacă nu, îi punem la dispoziţie programul nostru, îl lăsăm o perioadă de timp să îl studieze, să-l vadă cum îl preia, ce preia şi cum preia, dacă nu va fi capabil, va trebui să facem o moţiune simplă pentru că va trebui totuşi să arătăm ţării că nu se face nimic în domeniul anticrizei", a susţinut Nicolăescu.

El a menţionat că, în cazul în care Guvernul Boc nu face nimic în domeniul blocării efectelor crizei economice şi în domeniul creării locurilor de muncă, atunci liberalii vor încerca, printr-o moţiune simplă, să oblige Executivul "să spună ce nu face".

"Încercăm să obligăm Guvernul să spună ce nu face, să audă lumea ce nu face, că altfel nu avem cum să-l obligăm. În funcţie de ce se va întâmpla cu dezbaterea, îl lăsăm două-trei săptămâni şi după aceea vom veni cu o măsură. Probabil va fi prima moţiune pe care Guvernul va trebui să o suporte din partea opoziţiei", a conchis vicepreşedintele PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolăescu: Dacă Guvernul nu face nimic pentru blocarea efectelor crizei, depunem moţiune simplă.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolăescu: Dacă Guvernul nu face nimic pentru blocarea efectelor crizei, depunem moţiune simplă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei