Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

OJPC i-a retras unui inspector dreptul de control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Conducerea Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava i-a retras dreptul de control unui inspector din cadrul oficiului, care este cercetat pentru furt calificat. Este vorba despre inspectorul Doru Teodorescu, cercetat la ora actuală pentru furtul a 24 de cartele telefonice Orange, în valoare de 920 de lei, pe care le-ar fi sustras în timpul unui control dintr-un magazin din localitatea Dărmăneşti.

Incidentul s-a petrecut joia trecută, şi, deşi iniţial doi inspectori OJPC, Doru Teodorescu şi Mariana Lovinescu, au fost cercetaţi pentru furtul cartelelor, pe parcursul derulării anchetei s-a stabilit că doar unul dintre aceştia, şi anume Doru  Teodorescu, este suspect în comiterea faptei.

Pe 26 februarie 2009, în jurul orelor 16:00, poliţiştii comunei Dărmăneşti au fost sesizaţi de gestionara magazinului mixt din apropierea postului de poliţie că doi inspectori de la Protecţia Consumatorului, un bărbat şi o femeie, i-au efectuat un control la magazin, iar după plecarea acestora a constatat lipsa a nu mai puţin de 24 de cartele telefonice Orange. Poliţiştii au plecat imediat în căutarea maşinii celor doi inspectori şi au reuşit să dea de ei la câţiva kilometri distanţă. Cele 24 de cartele reclamate ca fiind furate au fost găsite sub scaunul şoferului.

 

Inspector de 20 de ani

Cei doi inspectori le-au spus poliţiştilor că nu ştiu cum au ajuns acele cartele în maşina lor, însă pe parcursul derulării cercetării pentru furt calificat demarată împotriva celor doi, s-a stabilit că Mariana Lovinescu nu este suspectă de comiterea furtului.

Şeful OJPC Suceava, Elena Oanea, a declarat că „domnului Teodorescu i-a fost retras dreptul de a mai participa la controalele pe care le efectuăm, până în momentul în care rezultatele anchetei sunt definitive. În cazul în care va fi trimis în judecată, el va fi suspendat din funcţie”.

În ceea ce priveşte situaţia inspectorului Mariana Lovinescu, aceasta nu a fost privată de drepturile de a efectua controale, având în vedere că ancheta poliţiei a exclus-o din rândul suspecţilor.

„Doamna Lovinescu a adus o adeverinţă de la Poliţie prin care ni se aduce la cunoştinţă că nu este cercetată pentru furt calificat”, a mai spus Elena Oanea.

Inspectorul OJPC Doru Teodorescu este angajat al oficiului de mai bine de 20 de ani, iar până acum nu au mai fost nemulţumiri sau reclamaţii legate de activitatea pe care acesta a desfăşurat-o în cadrul instituţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului OJPC i-a retras unui inspector dreptul de control.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
OJPC i-a retras unui inspector dreptul de control3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 5 mar 2009, 13:40:33
sper ca i se va intocmi si dosar penal, ca nu vad scris p'aici. astea cu suspendat din functie tine 2-3 luni ca apoi il baga innapoi la munca...e interesant de vazut ce face individul asta peste jumatate de an....parca vad ca e repus in functie, daca da atunci o sa-i cerem doamnei Oanea sa-si dea demisia....ca suntem satui de vrajeala publica

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei