Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări

Şeful ITM, Mihai Airinei, înlocuit din funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, Mihai Airinei, a fost înlocuit ieri din funcţie. Decizia de înlocuire din funcţie a şefului ITM îi aparţine ministrului Muncii, Marian Sârbu, şi a fost luată la solicitarea lui Mihai Airinei.

„Pe data de 16 februarie 2009 am solicitat ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Marian Sârbu, eliberarea mea din funcţia de inspector şef din cadrul ITM Suceava şi mutarea pe funcţia publică de şef serviciu control relaţii de muncă”, a declarat Mihai Airinei. Cererea înaintată către ministrul Muncii a fost aprobată pe 24 februarie, iar ordinul ministerial de eliberare din funcţia de inspector şef şi de mutare pe funcţia de şef serviciu a ajuns ieri la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

Mihai Airinei a ocupat timp de patru ani funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava. Acesta este membru al Partidului Naţional Liberal.

„Semnalele se văd, Alianţa îşi numeşte directori din propriile partide şi am vrut să le las loc liber, să-şi poată rezolva problemele. Acesta este motivul solicitării de eliberare din funcţie”, a declarat Mihai Airinei.

Funcţia de conducere a ITM Suceava a fost preluată de inspectorul şef adjunct al instituţiei, Dorin Mihăilă, şi urmează a fi scoasă la concurs.

Potrivit lui Mihai Airinei, există semnale că locul său la şefia ITM Suceava va fi ocupat de către PSD-istul Eugen Mogoş, consilier local în Fălticeni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful ITM, Mihai Airinei, înlocuit din funcţie.
 Vizualizări articol: 4317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Şeful ITM, Mihai Airinei, înlocuit din funcţie2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiaiai trimis de
( 5 mar 2009, 14:26:42
"Functia de conducere a ITM Suceava urmeaza a fi scoasa la concurs si va fi ocupata de catre PSD-istul Eugen Mogos, consilier local �n Falticeni" cum adica ? mai oana macar nu mai scrie .. daca va fi scoasa la concurs cum va fi ocupata ? sau asta de la falticeni nici nu s-a inscris inca si deja e inspector sef. mi-e greata de voi , cu stirile astea ! si tu cum ai ramas musiu airinei? c-am inteles ca esti la furat cu legislatia. cum l-ai pacalit pe sirbu ? el un social democrat autentic si tu un turnator la secu cu " valente liberale" asa cum te lauzi tu. tin sa te-anunt ca liberalismul n-are treaba cu comunismul de nici o culoare. si de ce puii mei tragi asa tare sa ramai? e asa bine la itemeul ala? cit iti mai dau astia salar dupa ce nu mai esti sef? daca stie cineva cit sa scrie in raspuns

1.1  RE: Aiaiai trimis de
( 6 mar 2009, 07:03:10
daca esti prost macar taci...nu te baga in seama!!! normal ca este ocupat postul inca inainte de scoaterea la concurs cap de guma...! asa sunt ocupate TOATE posturile de conducere din Romania de ani buni de zile...si in actuala guvernare mai ceva...! ori esti lingau de partid (sigur, unul din cele de la guvernare), ori esti aerian complet! cel mai bine nu te baga in seama... si asa sunt destui nauci in tara asta...macar nu adauga inca unul...!
2.   SURSE ITM trimis de
( 5 mar 2009, 18:43:44
DL AIRINEI A OPTAT SA FIE MUTAT PE FUNCTIA PUBLICA DE SEF SERVICIU CONTROL RELATII DE MUNCA DEOARECE MAI ARE 2 ANI PANA LA PENSIE IAR CONTINUITATEA TR SA ISI SPUNA CUVANTUL PT A NU I F AFECTATA PENSIA MAI TARZIU.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei