Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2009 - Anul XIV, nr. 52 (4038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promovare

Tăriceanu îi curtează pe liberalii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, se va afla astăzi în Suceava, pentru a încerca să-i convingă pe liberalii din judeţ să-l realeagă la conducerea acestei formaţiuni politice. Tăriceanu se va întâlni, la orele prânzului, cu delegaţii liberalilor suceveni la Congresul PNL din 20 – 21 martie a.c., la care vor fi organizate alegeri pentru preşedinţia partidului. La întâlnire vor participa şi primarii şi viceprimarii PNL din judeţul Suceava.

În faţa acestora, fostul premier al României îşi va prezenta proiectul pe care îl are pentru PNL, încercând astfel să-i atragă de partea lui pe liberalii din judeţ.

Liberalul sucevean Mihai Steiciuc a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că până la Congresul PNL, membrii acestui partid din judeţul Suceava vor avea o întâlnire şi cu celalalt candidat pentru funcţia de preşedinte, Crin Antonescu.

Steiciuc a arătat că după întâlnirile cu cei doi pretendenţi la şefia PNL, delegaţii din judeţ vor stabili pe cine vor susţine pentru funcţia de preşedinte al liberalilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu îi curtează pe liberalii suceveni.
 Vizualizări articol: 1191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Tăriceanu îi curtează pe liberalii suceveni2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine este Tariceanu??? trimis de
( 6 mar 2009, 08:27:31
Cine este Tariceanu??? Un personaj care este terminat d.p.d.v. politic. La cat rau a facut acest arogant Romanicii, ar trebui sa-si dea demisia din partid si sa dispara din viata publica...sau din tara asta! Nu credeti???
1.1  RE: Cine este Tariceanu??? trimis de
( 6 mar 2009, 10:09:53
Fata de ceilalti Tariceanu a dovedit macar ca are vina de barbat. Si asta s-a vazut in relatia pe care a avut-o cu Basescu - aburitorul de tzara!

Este si Tariceanu un zoopolitikon, dar macar merita apreciat pentru demnitatea de a nu face compromisuri. A fost vertical in ceea ce priveste taxa auto, salariile marite si in relatia cu Basescu!

Pana la urma masurile lui au fost "asa de proaste" incat guvernul Boc le-a pus imedidat in aplicare!

Oricum sper ca viitorul presedinte al PNL-ului si al Romaniei sa nu fie nici Basescu nici Tariceanu si nici Nastase.

2.   Oare? trimis de
( 6 mar 2009, 09:18:05
Daca ar fi sa faci o analiza strict profesionala, macar Tari a fost suficient de arogant incat sa nu ii curga scuipat din gura in fata lui Basescu, si macar a si-a impins interesele partidului sau (fie ca ele coinicideau cu cele ale tarisoarei noastre sau nu).

Eu cred ca tu esti orb la golanii mai mari, macar la nivel local, de genul Marza+Flutur=Love. Nu crezi ca astia ar trebui sa dispara?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei