Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: România face un uriaş pas înapoi, "emanaţia Revoluţiei", FSN, e din nou la putere

Duminică, 14 Decembrie 2008 (18:49:35)
Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că guvernul PSD-PDL nu va funcţiona, aşa cum nu merge căruţa la care un cal trage "hăis", celălalt "cea", iar "vizitiul" nu ştie unde trebuie să ajungă şi că a ajuns iar la putere "emanaţia Revoluţiei", FSN-ul.

"Guvernul PSD-PDL e un guvern născut din disperarea PSD de a ajunge la putere cu orice preţ şi din voinţa lui Traian Băsescu de a-şi anihila adversarul în vederea alegerilor prezidenţiale. Acest guvern nu va putea să funcţioneze, aşa cum o căruţă nu poate să meargă când un cal trage "hăis" şi altul "cea", iar vizitiul nu ştie încotro să ajungă", a susţinut Ludovic Orban.

Liderul PNL a subliniat că nu poate să înţeleagă cum PSD şi PDL pot sta la aceeaşi masă şi cum poate şeful statului să colaboreze cu "cei 322" de parlamentari care au încercat să-l suspende din funcţie.

"Nu pot să-i înţeleg nici pe pedelişti, nici pe psedişti, cum pot să stea la aceeaşi masă. De asemenea nu pot să înţeleg cum poate Băsescu să colaboreze cu cei 322", a spus Orban.

În ce priveşte clauza din protocol, potrivit căreia PSD şi PDL vor avea candidaţi proprii la alegerile prezidenţiale, liberalul şi-a exprimat curiozitatea pentru posibilii candidaţi.

"Sunt curios care va fi candidatul PDL, la fel cum sunt curios care va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2009", a spus Orban.

El a reiterat că, la 20 de ani de la Revoluţie, România face "un uriaş pas înapoi", aducând din nou la putere "emanaţia revoluţiei"-FSN-ul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: România face un uriaş pas înapoi, "emanaţia Revoluţiei", FSN, e din nou la putere.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Orban: România face un uriaş pas înapoi, "emanaţia Revoluţiei", FSN, e din nou la putere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei