Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Crăciunul, cântat la Suceava de Costel Busuioc şi Diana Ţugui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Seară magică de colinde pe scena Casei de Cultură Suceava. Costel Busuioc şi soprana Diana Ţugui au cântat sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, în cadrul concertului-turneu „Acasă de Crăciun”. Sala mare a Casei de Cultură Suceava a fost plină joi seara, iar colindele lui Costel Busuioc şi ale Dianei Ţugui au stârnit aplauzele îndelungi ale sutelor de spectatori veniţi să-i asculte.

Colinde româneşti autentice, piese din repertoriul internaţional, precum şi arii celebre de operă au răsunat joi seară la Suceava, iar cele două voci extraordinare, cea a lui Costel Busuioc şi cea a sopranei Diana Ţugui, au pătruns până în sufletele celor veniţi să-i asculte.

Fiecare colind a fost urmat de minute de aplauze, iar la un moment dat întreaga sală s-a ridicat în picioare şi i-a aplaudat îndelung pe cei doi artişti, în timp ce aceştia ieşeau din scenă. Aplauzele publicului nu i-au putut ţine mult timp în culise pe cei doi artişti, iar revenirea lor pe scenă a fost, din nou, îndelung aplaudată.

 

Acompaniaţi de Orchestra Filarmonicii Muntenia din Târgovişte

Tenorul Costel Busuioc şi soprana Diana Ţugui au fost acompaniaţi de Orchestra Filarmonicii Muntenia din Târgovişte, sub bagheta dirijorală a maestrului Marius Hristescu.

„Muzica înlătură orice bariere, te duce oriunde, oricând şi cu foarte puţin”, a declarat soprana Diana Ţugui. Aşa a şi fost. Colindele, cele româneşti, dar şi cele din repertoriul internaţional, toate, deopotrivă, au creat o atmosferă specială, de sărbătoare şi au adus în sufletul sucevenilor bucuria adevărată a naşterii lui Iisus.

Piesa de rezistenţă a tenorului Costel Busuioc a fost un colind în limba spaniolă pe care acesta l-a cântat în duet cu soprana Diana Ţugui. Melodia „Măreţul Har”, cunoscută în repertoriul internaţional sub numele „Amazing Grace” a încântat de asemenea publicul sucevean, iar cuvintele transmise prin cântec de Costel Busuioc au mişcat inimile spectatorilor.
Concertul „Acasă de Crăciun” s-a încheiat cu binecunoscuta piesă „Moş Crăciun cu plete dalbe”, un duet al artiştilor care a ridicat din nou sala în picioare şi a stârnit aplauzele îndelungate ale publicului.

„Sărbători Fericite şi un an nou mai bun din punct de vedere spiritual şi din punct de vedere material”, aceasta este dorinţa şi urarea lui Costel Busuioc, adresată tuturor sucevenilor, în timp ce părăsea scena în aplauzele îndelungate ale publicului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crăciunul, cântat la Suceava de Costel Busuioc şi Diana Ţugui.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Crăciunul, cântat la Suceava de Costel Busuioc şi Diana Ţugui3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUPERB !!! trimis de
(13 dec 2008, 19:47:56
Extraordinar spectacol ! O bucurie pt. sucevenii, care apreciaza talentele, spre deosebire de cei de la Iasi, unde nu s-a mai tinut concertul din lipsa de spectatori.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei