Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atacurile între părţi şi nerespectarea deciziilor conducerii - sancţionate în Coaliţia PSD-PDL

Duminică, 14 Decembrie 2008 (20:02:23)
Nerespectarea prevederilor protocolului Coaliţiei PDL-PSD, atacurile între părţi sau la adresa reprezentanţilor celeilalte părţi şi nerespectarea deciziilor organismelor de conducere vor fi sancţionate, prevede Regulamentul privind funcţionarea coaliţiei.

Faptele susceptibile de sancţionare sunt: nerespectarea prevederilor protocolului de constituire a Coaliţiei şi a Regulamentului de funcţionare a acesteia, nerespectarea deciziilor organismelor de conducere a Coaliţiei, atacurile între părţi sau la adresa reprezentanţilor celeilalte părţi, neparticiparea în mod repetat şi nejustificat la lucrările forurilor de conducere a coaliţiei, nerespectarea de către persoane aflate în funcţii de demnitate publică a Programului de guvernare, inclusiv a măsurilor anticriză sau incapacitatea de implementare a Programului de guvernare de către persoanele aflate în funcţii de demnitate publică.

Sancţiunile sunt următoarele: avertisment, înlocuirea din funcţia de demnitate publică, înlocuirea din forul de conducere al Coaliţiei, aplicarea de sancţiuni statutare în interiorul fiecărui partid.

Protocolul cuprinde şi un capitol referitor la "conduită, etică şi integritate", care stipulează faptul că sunt interzise conflictele publice între membrii partidelor, precum şi atacurile publice împotriva unor colegi sau a unui partid din Coaliţei, constituind fapte "susceptibile de sancţionare".

Documentul mai prevede că în cazul unor puncte de vedere diferite între reprezentanţii partidelor membre ale coaliţiei, acestea vor fi discutate în cadrul forurilor coaliţiei.

"Miniştrii şi ceilalţi reprezentanţi ai coaliţiei în admnistraţia publică centrală şi locală sau în structurile deconcentrate ale acesteia nu pot lua poziţii publice polemice faţă de deciziile adoptate în alte domenii de competenţă", se mai precizează în Protocol.

În plus, reprezentanţii coaliţiei în Guvern şi în administraţia publică locală şi centrală "sunt obligaţi să pună în practică Programul de guvernare stabilit, alte politici vor putea fi realizate numai cu acordul structurilor de decizie".

Protocolul mai menţionează că partidele Coaliţiei nu vor iniţia sau accepta trecerea de la un partid la altul a membrilor acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atacurile între părţi şi nerespectarea deciziilor conducerii - sancţionate în Coaliţia PSD-PDL .
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atacurile între părţi şi nerespectarea deciziilor conducerii - sancţionate în Coaliţia PSD-PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei