Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deputaţii care au mers să-şi ridice legitimaţiile, preocupaţi de cum arată în poze

Duminică, 14 Decembrie 2008 (16:35:39)
Majoritatea deputaţilor care au venit, duminică, la Parlament, pentru a-şi ridica noile legitimaţii de parlamentari au fost preocupaţi de felul în care arătau în poze, în această situaţie aflându-se Manuela Mitrea, Victor Socaciu, Eugen Bejinariu şi Ludovic Orban.

Ludovic Orban (PNL) a sosit la Palatul Parlamentului însoţit de fiul său, Tudor, care a aşteptat cuminte cu o minge în braţe ca tatăl său să facă poze. Orban s-a lăsat fotografiat de mai multe ori de de staful Camerei Deputaţilor şi, în final, a ales "poza mai serioasă", în care actualul ministru al Transporturilor zâmbea mai puţin. "Mă caracterizează mai bine", a explicat Ludovic Orban.

În timp ce Orban nu a vrut să fie prea zâmbăreţ, Manuela Mitrea (PSD), soţia lui Miron Mitrea, s-a arătat nemulţumită de faptul că era "prea tristă" în poze. Ea a pozat de mai multe ori, promiţând că, pentru a se înveseli, se va gândi "la Miron", soţul său. Nici acest lucru nu a avut rezultatul scontat şi Manuela Mitrea a întrebat mai în glumă mai în serios dacă nu poate aduce fotografia de parlamentar din 2000.

Colegul ei de partid, Eugen Bejinariu, a fost nemulţumit de felul în care-i stătea cravata şi s-a pozat de două ori, dar recordul l-a bătut noul deputat al PDL Gabriel Gospodaru, care a făcut cinci poze până s-a declarat încântat de noua sa imagine de parlamentar. "Nu sunt fotogenic, pozele mă sperie", a explicat emoţionat proaspătul deputat al PDL.

În jurul orei 13.00 şi-a făcut apariţia şi social-democratul Viorel Hrebenciuc, vorbind la telefon. Acesta a pozat oficial în sala special amenajată, dar şi pe holurile Parlamentului alături de câţiva noi parlamentari.

Unii deputaţi au fost impresionaţi de zecile de săli şi coridoare din Palatul Parlamentarului şi s-au arătat îngrijoraţi de modul în care vor reuşi să se descurce în uriaşa clădire.

Cântăreţul Victor Socaciu (proaspăt deputat PSD) a spus însă că nu se va rătăci, pentru că a mai venit la Parlament, la Comisia de cultură.

Printre cei care şi-au ridicat legitimaţiile şi au depus documentele care atestă calitatea lor de parlamentar s-au mai aflat Tudor Chiuariu (PNL), fost ministru al Justiţiei, Daniela Popa (PC), preşedinte al PC şi Ioan Muntean (PSD), fost secretar al Camerei Deputaţilor.

Majoritatea deputaţilor care au decis să-şi depună, duminică, declaraţiile de avere şi să-şi ridice legitimaţiile au fost deputaţi ai PSD şi PDL, partide care au avut programate şedinţe de grup la Palatul Parlamentului.

Circa 100 de deputaţi sunt aşteptaţi în zilele următoare pentru a îndeplini formalităţile legate de preluarea mandatului de parlamentar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputaţii care au mers să-şi ridice legitimaţiile, preocupaţi de cum arată în poze.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputaţii care au mers să-şi ridice legitimaţiile, preocupaţi de cum arată în poze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei