Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Minte bolnavă

Adolescent în vârstă de 16 ani, bătut şi violat cu sălbăticie de un tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scene inimaginabile în comuna Burla, acolo unde un minor în vârstă de 16 ani a fost bătut măr şi violat de un tânăr cu opt ani mai mare ca el.

Agresorul a fost arestat preventiv, ieri, şi încarcerat în beciurile poliţiei.

 

Sechestrat de violator

Vlad Dumitru D., un adolescent în vârstă de 16 ani, este originar din comuna botoşăneană Ştefăneşti, şi de aproape doi ani locuieşte la o familie din comuna Burla, ajutând la treburile gospodăreşti.

Miercuri seară, aşa cum mai obişnuia uneori, adolescentul s-a dus la casa unei rude de-a gazdei sale, pentru a urmări o emisiune la televizor.

La întoarcere, în drum spre casă, în faţa unui magazin sătesc, a fost oprit de un tânăr de etnie romă, Cristian Stir, în vârstă de 24 de ani. Cu minţile îmbibate de alcool, susţin anchetatorii, acesta din urmă a început să-l lovească pe minor, cerându-i să întreţină relaţii sexuale cu el.

Refuzul adolescentului l-a enervat la culme pe Stir, care i-a imobilizat braţele minorului şi l-a obligat pe acesta să meargă cu el aproximativ jumătate de kilometru, până într-o vale, în apropierea unui pârâu.

Aici, lovindu-l din nou peste faţă şi corp cu pumnii şi picioarele, Stir l-a pus pe minor să se dezbrace şi l-a obligat să facă sex anal.

După ce şi-a satisfăcut poftele bolnave, agresorul i-a spus adolescentului să plece, ameninţându-l să nu scoată o vorbă despre ceea ce s-a întâmplat.

 

După gratii

De frică şi de ruşine, minorul a tăcut mâlc până a doua zi după-amiază, când gazda şi-a dat seama că e ceva în neregulă şi l-a luat la întrebări.

Vlad Dumitru D. a fost dus în aceeaşi zi la spitalul din Rădăuţi, unde medicii au stabilit că a suferit o fisură anală şi mai multe leziuni la nivelul feţei şi abdomenului.

Judiciariştii rădăuţeni au reuşit să-l prindă pe agresor la scurt timp după ce-au fost sesizaţi, Cristian Stir fiind reţinut pe 24 de ore.

Ieri după-amiază, Stir a fost arestat preventiv pe 29 de zile de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi lovire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescent în vârstă de 16 ani, bătut şi violat cu sălbăticie de un tânăr.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Adolescent în vârstă de 16 ani, bătut şi violat cu sălbăticie de un tânăr2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lumea s-a intors pe dos! trimis de
(15 dec 2008, 08:32:22
De la ce ne cere Dumnezeu sa facem pana la anomaliile , la barbariile care se intampla intre noi "oamenii",noi, cei care suntem creati "dupa chipul si asemanarea Lui",s-a format o prapastie,un hau mai mare decat iadul insusi! Oare cum de mai rabda Bunul Dumnezeu pamantul acesta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei