Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăcere

Liderii PSD şi PD-L Suceava au făcut „ciocu’ mic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedinţii organizaţiilor judeţene Suceava ale PSD şi PD-L, potenţiali parteneri la guvernare, au luat pauză de la declaraţiile politice. Ambele partide şi-au suspendat conferinţele de presă obişnuite, iar ieri, senatorul ales PSD Gavril Mîrza a absentat de la ultima sa şedinţă în calitate de consilier judeţean, în vreme ce omologul său, Gheorghe Flutur, s-a rezumat la declaraţii generale.

În ciuda insistenţelor presei, Gheorghe Flutur, care a lăsat pentru o zi negocierile de la Bucureşti şi a venit la Suceava pentru a prezida o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean, a refuzat orice abordare a parteneriatului cu PSD.

La finalul şedinţei deliberativului judeţean, Gheorghe Flutur a făcut câteva referiri generale la „clarificarea tuturor lucrurilor” în cadrul negocierilor pentru formarea unei majorităţi la guvernare, deoarece legea bugetului de stat pe anul viitor trebuie să intre în vigoare cât mai curând.

„Ne preocupă să punem în aplicare foarte repede legea bugetului de stat pe 2009, nu este foarte simplu. Provocarea mare este criza economică globală. Sunt discuţii extrem de aprinse, foarte serioase şi cu Banca Naţională, inclusiv cu specialiştii pe politică fiscală, politică bugetară, însă îmi exprim speranţa că unul din efectele acestei construcţii care ar urma să apară va fi descentralizarea, unde consiliile locale, consiliile judeţene să aibă mai multă autonomie de lucru, mai multe resurse financiare pentru ce ne aşteaptă”, a fost singura declaraţie pe care jurnaliştii au reuşit să o obţină, ieri, de la preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PSD şi PD-L Suceava au făcut „ciocu’ mic”.
 Vizualizări articol: 2467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 10 voturi
Liderii PSD şi PD-L Suceava au făcut „ciocu’ mic”3.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JOS COMUNISTII !!! trimis de
(13 dec 2008, 11:26:32
""Presedintii organizatiilor judetene Suceava ale PSD si PD-L, potentiali parteneri la guvernare, au luat pauza de la declaratiile politice."" POATE IAU O PAUZA CU TOTUL - POPULATIA CARE A VOTAT CU EI A RAMAS STUPEFIATA DE ACEASTA ALIANTA.
2.   EI CU EI SI NOI CU VOI trimis de
(13 dec 2008, 15:08:59
BRAVOS!!!! Pacat, mare pacat ca lumea e proasta. Votati in continuare PDL, in frunte cu Gheorghe Flutur, ZEUL BUCOVINEI!!! Si nu uitati sa-l votati si pe nea MARZAK, acest gavriluta al nostru care s-a ridicat PE UMERII NOSTRI, ai tuturor sucevenilor.

Daca in campanie ni se sugera ideea ca ceo din PSD sunt mari hoti, si turuiau la adresa lor, acum se pare ca subit s-au impacat. Dupa cateva luni de foc continuu, mitraliera lui flutur s-a oprit brusc. Din interes. Dar voi fiti bucovineni adevarati si votati-l in continuare, mai are nevoie de inca un vot in vara lui 2009, la europarlamentare, ca sa mai faca eurodeputati vreo 2-3 indivizi gen Nelu balan.

CONCLUZIE: Asta era de fapt mesajul pdl "noi cu u,l,a, voi cu gura". PDL TINE CU TINE!!! Si cu ei....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei