Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Haşotti: Domnul Iliescu tot tovarăşul Iliescu a rămas

Duminică, 28 Septembrie 2008 (14:57:33)
Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că "domnul Iliescu tot tovarăşul Iliescu a rămas", comentând declaraţiile acestuia potrivit cărora "motorul democraţiei actuale nu e constituit din drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, ci din interesele economice".

Vicepreşedintele PNL, Puiu Haşotti, a analizat câteva din declaraţiile făcute sâmbătă de preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, la Congresul extraordinar al Alianţei PSD-PC.

"Domnul Iliescu a spus două chestii drăguţe. Citez: «PSD nu cumpără voturi prin măsuri de protecţie socială». Aici a avut dreptate, le cumpără cu bani cash. Şi încă una de la domnul Iliescu: «motorul democraţiei actuale nu este constituit din drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, ci din interesele economice şi de grup». Domnul Iliescu, tot tovarăşul Iliescu a rămas. Marx ar fi fost invidios pe o asemenea declaraţie. Iliescu a mai spus că «România are nevoie de o guvernare social-democrată care să corecteze decalajele sociale actuale». Aici am înţeles că trebuie să le facă mai mari, aşa cum au fost în timpul guvernării PSD, în primul rând prin corupţi", a spus vicepreşedintele PNL.

El a ţinut să precizeze totuşi că îl respectă pe Ion Iliescu, în calitatea sa de fost preşedinte al României şi de parlamentar, dar că trebuiau date replici la aceste declaraţii.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al alianţei PSD-PC, că motorul democraţiei româneşti nu îl constituie drepturile şi libertăţile fundamentale, ci interesele economice de grup.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haşotti: Domnul Iliescu tot tovarăşul Iliescu a rămas.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haşotti: Domnul Iliescu tot tovarăşul Iliescu a rămas0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei