Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalul Judeţean

Dr. Doina Ganea Motan, acuzată de subordonaţi de limbaj jignitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scandalul mocnit dintre o parte a salariaţilor şi managerul general interimar al Spitalului Judeţean Suceava a răbufnit la începutul acestei săptămâni. Şedinţele s-au ţinut lanţ, iar nervii au cedat, dr. Doina Ganea Motan catalogându-i pe unii subordonaţi drept „nesimţiţi”. Oamenii s-au simţit jigniţi şi spun că reacţia a venit după ce pe site-ul ziarului „Monitorul de Suceava” au apărut mai multe informaţii despre ilegalităţile comise în spital.

 

Ultima şedinţă la care au fost convocaţi circa 15 angajaţi de la serviciile aprovizionare şi administrativ s-a derulat joi, după ce pe adresa Autorităţii de Sănătate Publică Suceava a fost trimisă o anonimă.

La şedinţa fulger a participat şi Alexandru Lăzăreanu, directorul interimar al ASP Suceava, care a confirmat că managerul interimar al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Doina Ganea Motan, şi-a ieşit din pepeni şi a spus că „unii angajaţi sunt nesimţiţi şi nu fac altceva decât să trimită anonime pe la diferite instituţii ale statului”.

Oamenii care au fost de faţă la şedinţa de joi au rămas stupefiaţi de vorbele grele folosite de dr. Doina Ganea Motan. Salariaţii cred că nemulţumirile şi atitudinea necivilizată pleacă de la faptul că este obligată să renunţe la şefia Spitalului Judeţean Suceava, dar şi de la dezvăluirea unor afaceri dubioase care se derulează în această instituţie sub patronajul direct al conducerii instituţiei.

Şeful ASP Suceava a recunoscut că limbajul folosit a fost „neadecvat”, dar i-a găsit scuze managerului general interimar al Spitalului Judeţean pentru că „a cedat presiunilor celor care o jignesc pe site-ul ziarelor locale”.

 

Dr. Motan: „E posibil să nu fi folosit cel mai adecvat limbaj”

De cealaltă parte, dr. Doina Ganea Motan spune că nemulţumirile nu sunt generale, ci doar o mai „veche patologie a serviciului administrativ”.

Managerul general interimar al Spitalului Judeţean Suceava recunoaşte că este posibil să nu fi folosit cel mai adecvat limbaj, dar nu-şi reproşează atitudinea.

„A fost pentru prima dată când nu am fost elegantă şi stilată, dar atitudinea de până acum nu mi-a folosit la nimic. Îmi reproşez că nu am fost mai dură de ceva mai multă vreme”, a precizat dr. Doina Ganea Motan. 

 

Blocare parţială a accesului la internet

Măsura de blocare a accesului angajaţilor Spitalului Judeţean Suceava la ziarele locale a fost confirmată de dr. Motan.

Managerul general interimar al Spitalului Judeţean Suceava a precizat că hotărârea nu-i aparţine personal, ci Comitetului Director al instituţiei.

„Nu ştiu dacă această interdicţie priveşte doar ziarele locale sau şi alte site-uri. Oricum, în timpul programului de 7 sau 8 ore personalul are de rezolvat probleme de serviciu, nu să stea pe calculator în interes personal. La alte instituţii private pentru astfel de abateri s-a ajuns chiar la desfacerea contractelor de muncă”, a declarat dr. Doina Ganea Motan.

 

Un examen cu suspiciuni

Un alt punct care a inflamat spiritele la Spitalul Judeţean Suceava este un concurs pentru un post de economist, care se va organiza luni.

Oamenii acuză că examenul a fost măsluit şi că şef va ieşi un fost gestionar de la Secţia de Psihiatrie, care de jumătate de an stă în concedii medicale.

Referitor la acest aspect, şeful interimar al ASP Suceava a anunţat că va fi garantul corectitudinii concursului.

„Am auzit de aceste speculaţii şi pentru a îndepărta orice suspiciune am decis să fac parte din comisia de examinare. Cine va şti va trece, cine nu, nu”, a anunţat Alexandru Lăzăreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Doina Ganea Motan, acuzată de subordonaţi de limbaj jignitor.
 Vizualizări articol: 7976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Dr. Doina Ganea Motan, acuzată de subordonaţi de limbaj jignitor5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(27 sep 2008, 12:10:39
ISI MERITA SOARTA,E O NESIMTITA SI VORBESTE FOARTE URAT CU PACIENTI.SA SPUI UNUI PACIENT CA DUTE ACASA SI PREGATESTETE DE MORMANTARE CA NU MAI AI DE TRAIT DECAT DOUA TREI SAPTAMANI .DOCTORITA ASTA E DUSA CU CAPU AR TREBUI SA ISI FACA UN CONTROL
1.1  RE: TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(27 sep 2008, 14:39:25
AI UITAT SA SPUI CA INAINTE DE ASTA II IA PLICUL.
1.2  RE: TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(27 sep 2008, 17:02:10
A spune adevarul in fata pacientului este un act deontologic care se poarta in toata lumea civilizata. Acolo pacientul este pus la curent cu starea sa reala de sanatate fara menajamente si i se spune exact cat mai are de trait. Numai la noi este obiceiul s-o dam pe dupa visin. Prefer o doctorita care stie carte si care spune adevarul decat una care habar n-are medicina,dar vorbeste frumos.

Cat priveste plicul, aspectul prezinta interes doar daca ti l-a cerut. Daca l-ai dat tu ca asa te-ai gandit ca vrei sa faci, e doar treaba ta. Ar fi interesant de stiut si pe ce te bazezi cand spui ca "toti medici sunt la fel". Spune-ne si noua!
1.3  RE: TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(27 sep 2008, 21:42:39
in care toata lumea se spune cat mai ai de trait?lucrez in domeniu si din fericire nu in romania,nicaieri intr-un spital bun si un doctor care se respecta nu va spune unui pacient ca ar mai avea da trait putin.adevarul despre boala este dreptul pacientului de a fi informat dar in rest durata vietii unui om nu poate fi presupusa.
1.4  RE: TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(28 sep 2008, 01:47:18
Bre val, bre !!! Pe tine te-a luat val-UL tare de vreme ce tu nu stii sa scrii corect in limba romana. Daca stau bine si ma gandesc tu ai scoala MULT MAI PUTINA decat au medicii vacanta. Nu i-au apararea medicilor, DAR incultii ca tine ma ingretoseaza. Sau sa nu ma iau de tine ca maine imi vei arata o diploma de bacalaureat noua .Proaspat falsificata. Apropo !!! Ai macar patru clase ?
1.5  RE: TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(28 sep 2008, 04:31:18
Pai daca va face parte din comisia de examinare va datzi seama ca intrebarile shi subiectele au fost vandute de ceva vreme!
1.6  RE: TOTI MEDICI SUNT LA FEL trimis de
(28 sep 2008, 13:40:31
"Nu I-AU apararea medicilor"????!!!! Cum dracu poti scrie in halul asta?
2.   Si soricelul trimis de
(27 sep 2008, 12:54:36
E vorba de serviciul administrativ al spitalului care are un director administrativ pe nume Timofticiuc? Cel care a fost director economic, contabil sef, etc. , adica a picat numai in functii de conducere?

Se vorbeste despre afaceri dubioase? nu, domnilor este vorba de numeroase licitatii facute sub inaltul patronaj al d-lui Timofticiuc, protejatul dintotdeauna al tuturor conducerilor.
2.1  RE: Si soricelul trimis de
(27 sep 2008, 17:03:43
Ai ghicit! Exact despre asta e vorba!
3.   Doina doina doina trimis de
(27 sep 2008, 13:02:55
cucoana asta invarte banii cu lopata,fiu-su are acu un CL nou nout,de vreo 70 mii bucata....
3.1  RE: Doina doina doina trimis de
(27 sep 2008, 17:06:51
Pai fiu-su nu-i copil de tzatza, are si el afaceri, combinatii. Daca-i iese, de ce sa nu-si ia omul CL?
3.2  RE: Doina doina doina trimis de
(27 sep 2008, 22:11:22
ba e copil din TZATZA ASTA si nu e destul?aschia nu sare departe de trunchi
3.3  RE: Doina doina doina trimis de
(28 sep 2008, 01:52:34
Ce are s..a cu prefectura ? Ce legatura are fiul cu acest articol ? Iar va freaca grija de altii ? Apropo ca bine a zis cineva intr-un comentariu cu ceva vreme in urma... Daca tu ai avea un CL nou nout pe fiul doamnei l-ar interesa de tine ? 100% CA NU !!! Doar un invidios ca tine ar putea sa manance r@h@t cu butoiul.
3.4  RE: Doina doina doina trimis de
(28 sep 2008, 03:15:47
yoyo,tu esti copilul retard a lu' ganea ? haha,terminatule care esti tu!

bai comentator,copilu nu face combinatii,ca e prea prostalau,cere doar bani de la ma-sa,ca in rest,D-zeu cu mila ...
3.5  RE: Doina doina doina trimis de
(28 sep 2008, 21:28:33
MASINA NU ESTE NOU NOUTA....E CHIAR DESTUL DE VECHE LA PRETENTIILE LUI...2006...CUMPARATA DIN GERMANIA DE LA UN PARC DE ROMANI(ROMANES)...WEAK
3.6  RE: Doina doina doina trimis de
(29 sep 2008, 10:44:14
Ce bine e sa tragi chiulul in serviciului si sa stai pe net la o barfa, ca doar lucreaza pe banii statului.. scuze a nostri a prostilor.
4.   Terorizati trimis de
(27 sep 2008, 13:10:49
"Masura de blocare a accesului angajatilor Spitalului Judetean Suceava la ziarele locale a fost confirmata de dr. Motan." Imi imaginez ce terorizati au fost angajatii ca nu are niciunul curaj sa spune ca le-a fost blocat accesul la varianta electronica a presei sucevene. De ce oare? Pe varianata electronica are lumea posibilitatea sa lase un comentariu si deranjeaza adevarul? Nu am auzit pe niciun patron de institutie sa desfaca contractul de munca la nimeni daca citeste presa la servici in pauza de masa................... Rusine Doamna Doctor Motan pentru ca incercati sa puneti pumnul in gura
5.   Comunista rau... trimis de
(27 sep 2008, 13:54:43
Si-o fi cumparat nesimtita asta spitalul peste noapte si noi nu stim??? Ea nu nu e constienta ca e platita din banii nostrii?? Se trezeste pe tarlaua lu masa?? Are aceiasi nesimtire ca si feciorusau!
5.1  RE: Comunista rau... trimis de
(27 sep 2008, 17:16:28
Ce ai fata? S-a umflat orzul in tine? Ce treaba ai tu ca l-a facut pe un salariat nesimtit? Doar daca n-o fi tac-tu care te-a invatat sa vorbesti asa. Si mai terminati odata cu tampeniile astea ca "medicii sunt platiti din banii nostri". Medicii au autorizatie de libera practica si profeseaza unde vor. Daca-s la spital, lucreaza pe baza de contract cu casa de asigurari de sanatate. Presteaza servicii si primesc bani conform tarifelor in vigoare. Cat priveste contributia ta personala la fondul de sanatate, te asigur ca e de vreo 20 de ori mai mica decat cea a d-nei doctor. Nu mai confundati doctorii cu functionarii publici ca nu ajungeti la nici un rezultat.

D-na doctor poate pleca oricand de la spital si ai sa te duci cu caciula in mana la cabinetul ei particular s-o rogi frumos si pe bani multi sa-ti vada si tie buba.
5.2  RE: Comunista rau... trimis de
(27 sep 2008, 20:09:51
Sa-i vedem pe acesti medici ca se descurca numai la cabinetele particulare , cu autorizatiile dumnealor de libera practica...

Indiferent de contributia fiecaruia la fondul de sanatate drepturile asiguratilor sunt aceleasi.

Dupa cum se comporta ,cu bolnavi si subalterni , nu dovedeste ca ar fi o mare doamna ...
5.3  RE: Comunista rau... trimis de
(27 sep 2008, 22:06:57
Pacienta draga, pe tine te intereseaza sa fie o mare doamna sau un medic bun? Nu-ti bate capul ca medicii nu se vor descurca in orice conditii. Du-te intr-o zi in policlinica si ai sa vezi la cabinetele particulare cozi mai mari ca atunci cand se baga pui la Leonida. Tu chiar nu vezi ca se imputineaza doctorii pe zi ce trece? Ca ne pleaca doctorii din tara, ca din urma nu vine nimic. Crede-ma ca va veni ziua cand nu vei avea ce face drepturile de asigurat de sanatate. Chiar nu inteleg de ce nu-i pretuim pe putinii doctori valorosi care ne-au mai ramas.
5.4  RE: Comunista rau... trimis de
(28 sep 2008, 12:17:33
din pacate pleaca medicii buni si raman lichelele.
5.5  RE: Comunista rau... trimis de
(28 sep 2008, 14:20:10
Vorbeam in cunostinta de cauza;la cabinetul particular esti ,,invitat''(adica racolat) sa vii imediat ce te-a cunoscut ca si pacient pe domeniul public-medical.
6.   Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 16:51:25
Daca veti citi arhiva cu articolele despre spital veti vedea ca am mai spus acest lucru. Aceasta "doamna" isi bate joc de toata lumea, mai ales de pacienti. Nu are nici un pic de respect pentru dramele pe care acestia le traiesc in momentul in care afla ca nu mai au mult de trait. Este lipsita de orice urma de umanitate. Si are impresia ca Dumnezeu nu exista, dar se insala !
6.1  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 17:25:54
Ceea ce nu intelegi tu este ca un medic, si mai ales in specialitatea aceasta traieste zilnic intre muribunzi si si-a creat o obisnuinta pe care nu ti-as dori s-o traiesti! Rolul medicului este sa se concentreze pe caz, pe diagnostic, pe tratament, pe prognostic. Pentru respectul dramelor care se petrec zi de zi in jurul nostru exista familie, prieteni, rude, apropiati ai pacientului, ba chiar si bocitoare la o adica. Chiar daca vazut din exterior medicul pare lipsit de umanitate, stii bine ca nu e asa. Nu vreau sa par cinic, dar te-ai intrebat ce s-ar intampla cu un medic care ar trai drama fiecarui pacient al sau? Ar mai fi el in stare sa-si faca profesia cum trebuie?
6.2  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 17:57:52
Stimate comentator. Eu stiu ce traieste un medic. Eu nu as putea sa fiu medic. Dar faptul ca trebuie sa-si puna o platosa justifica totul ? Aceasta "doamna" si-a batut joc de tatal meu.

Pentru ca a indraznit sa-i spuna ca-l doare l-a facut nebun. Si vreau sa spun ca tatal meu nu era un om care sa se vaicareasca, pentru ca nu voia sa deranjeze.

Pentru ca a facut analizele in alta parte decat unde ar fi dorit dansa, i-a rupt foaia de analize in fata. Si va asigur ca dumneaei nu i-a spus unde sa-si faca analizele, ca altfel acolo le-ar fi facut.

Stiti dumneavoastra domnule comentator, ca desi stia ca e bolnav, ca nu mai are nici o sansa, tatal meu se ruga de noi, familia, sa nu-l mai ducem la oncologie ?

In acele zile as fi vrut sa dau in presa totul, sa fac scandal, sa o denunt, dar nu am vrut sa-mi supar tatal.

Astazi tatal meu nu mai este, dar comportamentul acelei individe nu am sa-l uit niciodata.

6.3  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 18:12:38
Da am auzit ca e mai dura, dar poate e detasare impusa ca sa faca fata, oncologia e dura si dupa cate stiu si dansa a avut cancer... Trebuie sa ai nervi de fier sa vezi mereu si mereu ce ti se poate intampal si tie...Nu stiu, zic si eu .. eu am tras destul de pe urma neglijentei doctoritei Stanescu de la infectioase... N-am sa mai fiu niciodata intreaga numai pentru ca ea a fost neglijenta si fiind inainte de Pasti avea de facut sarmale... M-a salvat alt doctor... dar mai mult am avut noroc...!!!
6.4  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 19:07:32
ma alatur celor care si-au pierdut tatal...printre pacientii odioasei...si tatal meu a aflat cat mai are de trait tot de la nemernica asta....si nu o voi ierta niciodata....
6.5  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 20:21:34
Cand si-a ales aceasta specialitate si-a asumat tot ceea ce tine de ea, sau nu .

Aici se vede caracterul ;exista medici care stiu si carte , stiu sa vorbeasca si frumos si mai sunt si modesti ...dar despre ei nu amintim nimic , niciodata.

6.6  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 21:46:33
si madame stanescu, alta fufa, mare doctorita profitoare de la toate firmele si care da medicamnte dupa cum trebuie sa le faca lor planul, ca sa plece o data pe luna pe la congrese, si sa munceasca prostele alea de dr tinere in locul ei....ti-ai gasit cine sa te trateze bine!
6.7  RE: Confirmare trimis de
(27 sep 2008, 21:53:36
Alina are dreptate, exista si medici din aia si chiar stau si ma intreb, despre ei de ce nu scrie sau spune niciodata nimeni nimic?
6.8  RE: Confirmare trimis de
(28 sep 2008, 03:19:24
bai,fereasca D-zeu sa ajungi la oncologie,dar totusi,eu o iau de gat pe vaca asta daca s-ar purta urat cu cineva bolnav din familia mea. Doamne fereste sa-mi fac figuri vreun doctor,ca-l bat in cabinet de-i suna apa in cap. fara regrete !
7.   Manager..de spital trimis de
(27 sep 2008, 17:53:57
doamna doctor ..ar fi trebuit sa fie mai dura.... hoti si pungasi ..ar fi trebuit sa-i faca fiindca in spitalul ...sv cei ce au furat o viata ..vor sa fure si in continuare . un simplu om nu poate sa rupa mafia consolidata chiar de subordonatii cu functii de conducere din spital dar pe acestia nu-i arata nimeni cu degetul ???
8.   Ideea este ca... trimis de
(27 sep 2008, 18:09:56
... scandalul a plecat de la concurs unde se trag sforile pt Romeo, neam de manivela , valutist , spagar omul care viseaza sa ajunga sef de serviciu in Spital ! A venit la Spital ca sofer , a schimbat valuta pt conducere , i-a carat sefului de la Personal, a furat de la bucatarie cit a incaput in papucul propriu si in cel al spitalului , a ajuns cu spaga magaziner , a ramas pe drumuri dupa ce s-au inchis bucatariile de la vechi si psihiatrie , a facut facultatea cu portofelul , iar acum vrea sef serviciu ! Culmea , aia care l-au protejat si care au facut burta mare , nu-l mai vor, pt ca soferul vrea sef ! Romeo impostoru" vrea director !
9.   Odioasa trimis de
(27 sep 2008, 19:26:45
e odioasa aceasta doctorita

ce daca traieste printre muribunzi? cind si-a ales specialitatea nu stia ce e oncologia?macar sa aline suferinta celor care mai au putin de trait nu sa ia fara nesimtire bani de la niste muribunzi ! rusine! viermii o astepta si pe ea
10.   Comentatorul motanica trimis de
(27 sep 2008, 19:50:14
stimate comentator, se vede de la o posta ca te numesti motan, asa ca las-o balta!!!!!!!!!numai cineva de sange cu aceasta odioasa ar putea sa ii tina partea
10.1  RE: Comentatorul motanica trimis de
(27 sep 2008, 21:48:58
Crezi sau nu, nu ma numesc Motan si nici nu am vreun motiv special sa-i iau partea. Incerc sa fiu cat se poate de obiectiv. Stiu ca in spital chiar s-au facut niste lucruri remarcabile sub manageriatul d-nei doctor, incepand cu punctajul spitalului si terminand cu externalizarea unor servicii. Stiu ca munceste pe branci in spital, ca sectia de oncologie a adus-o la un nivel acceptabil strict prin eforturi personale, ca este unul din medicii care chiar stiu ce inseamna management sanitar, ca a implementat retea de calculatoare in spital si chiar se pricepe cum poate fi folosit computerul in medicina. Mai stiu ca in profesie este buna, la curent cu toate noutatile si ca a mai si salvat niste vieti. Nimeni nu e perfect. Or fi adevarate si aspectele celelalte aratate de cititori, din fericire nu m-am confruntat cu ele. Intotdeauna cand judec pe cineva, incerc mai intai sa ma pun in pielea lui. Iar ca sa fii desfiintat numai pentru ca ai vorbit mai dur cu subalternii e prea mult!
10.2  RE: Comentatorul motanica trimis de
(27 sep 2008, 22:06:05
draga comentatorule motan-!la celelalte aspecte semnalate de cititori se refera lumea asta care comenteaza, si cu care tu zici ca nu te-ai confru ntat,deci taci din gura, ca singur te scoti din tema;celelalte aspecte idilice ale persoanei pe care o idolatrizezei, sunt calitati intalnite la multi alti doctori din spital, mai tineri si mai batrani, care nu apar zilnic in ziare sa spuna cum si-au aranjat sectiile prin eforturi personale, care nu ne anunta cum au mai dat un examen ca sa fie la curent cu noutatile , care stiu sa foloseasca computerul de cand erau la liceu, dar nu se dau in barci cu asta,,numai ca nu fac false in acte publice ca sa umfle indicii spitalului, nu se lauda cu initiative ala altore pe care i-a indepartat tot ea, si acum le preia realizarile,,,sa fim seriosi, sunt mai multi cei care vor sa ii arate adevarata fata decat cei pupincuristi care acum vor sa salveze aparentele in numele ei...dci celelalte aspecte negative pe care nu le cunosti, cantaresc greu !!!!!!!!!!
10.3  RE: Comentatorul motanica trimis de
(27 sep 2008, 22:29:42
Draga Titi, chiar asa, si eu si voi suntem pe langa subiect. Era vorba de faptul ca directorul spitalului i-a facut nesimtiti pe niste subalterni. Hai sa fim seriosi! Nu se intampla acest lucru in orice institutie, de stat sau particulara? Fara ca acesta sa devina subiect de ziar? Iar daca vreti sa discutam celelalte aspecte negative, eu stiu asa: exista politie, exista procuratura, exista colegiul medicilor, exista instante judecatoresti. Exista reclamatii, sesizari, plangeri penale. Cred ca ar fi mult mai corect ca toti cei nemultumiti sa procedeze legal decat sa comenteze steril. Nu vad niciunul din cei de pe forul sa spuna ca i s-ar fi pretins bani. Si atunci ma intreb: de ce au dat? Si daca au dat ca au vrut, de ce se plang? M-a impresionat cazul lui A. Cu tot respectul, dupa ce s-a stins tata, de ce n-ai facut reclamatie? Chiar nu va dati seama ca numai asa se poate schimba ceva din ceea ce nu ne convine, nu e normal, nu ne place?
11.   De la un cunoscator al realitatii trimis de
(27 sep 2008, 19:53:55
draga doina, sunt de o generatie cu tine, te cunosc din studentie;pot sa spun ca ,intr-adevar ,"prostia se plateste" si ca,e real,"cum iti asterni, asa dormi".E f valabil ptr tine, in aceasta situatie.Si dupa atata timp, spun acelasi lucru:tot o parasuta proasta ai ramas.
11.1  RE: De la un cunoscator al realitatii trimis de
(28 sep 2008, 02:04:14
Sa inteleg ca toata generatia de medici din care face parte dr.Motan si cu acest "coleg vechi" sunt o generatie care stiu SA VORBEASCA DEOSEBIT DE FRUMOS ???

Acest "coleg" se pare ca este un ADEVARAT BARBAT cata vreme adeseaza cuvinte ca "parasuta proasta" unei doamne. Felicitari d-le doctor !!! Sper ca sunteti anatomo-patolog ca sa nu ajung sa ma consultati atata vreme cat sunt in viata !!!

Sa va fie rusine STIMAT DOMN !!!
11.2  RE: De la un cunoscator al realitatii trimis de
(28 sep 2008, 03:21:49
yoyo,doctor borat,marsh in dumnezeii**** de spagar jegos care stai cu mana intinsa la pacienti ! pastele**** de cretin retardat si idiot
11.3  RE: De la un cunoscator al realitatii trimis de
(28 sep 2008, 21:34:16
ca batai isi isi ia doinita cand vine baiatu' acas' si mama nu are cascavalu pregatit la ea.....ia mai care sunteti de partea ei....manati din zurgalai...hai hai
11.4  RE: De la un cunoscator al realitatii trimis de
(28 sep 2008, 22:16:12
Ce fel de cunoscator al realitatii esti tu, daca nici macar nu stii ca mama si baiatul nu stau impreuna. Mama sta la bloc cu sotul, baiatul sta singur la casa. Cu asa cunoscatori ai realitatii nici nu e de mirare ce se scrie pe aici...
11.5  RE: De la un cunoscator al realitatii trimis de
(28 sep 2008, 22:38:46
Pai da, s-a saturat mama sa si-o tot fure peste ochi si i-a luat odraslei casa si masina, ca deh, trebuie si pipitzoiul sa stea undeva cu don'shoara. Masina scumpa, casa, haine furate si "afaceri" cat incape. Adica combinatii, shmenuri ieftine si un cerc de amici bun de tot. Ce tare!!!
12.   Mafia din spital - virtute trimis de
(27 sep 2008, 20:10:47
Felicitari "Comentatorului" pentru obiectivitate si rusine colegului care o catalogheaza "parasuta proasta". Toata lumea stie ca doctorita Motan este o femeie instruita la superlativ. Colegul este un ratat invidios.
12.1  RE: Mafia din spital - virtute trimis de
(27 sep 2008, 20:25:36
Intr-adevar ,,toata lumea stie''...
12.2  RE: Mafia din spital - virtute trimis de
(27 sep 2008, 20:39:18
instruita unde??poate la SRI????nici acolo la superlativ, ptr ca nu o duce capul chiar asa de mult precum pretinde
12.3  RE: Mafia din spital - virtute trimis de
(27 sep 2008, 21:50:32
instruita la superlativ sa jigneasca, sa spuna minciuni cu duiumul, sa falsifice hartii si activitati medicale ca sa umfle indicii pe sectii,sa profite de comisioane ,de spagi la examenele pe post,si de bani din orice ,si din piatra seaca a spitalului>Ea nu ridica un pai daca nu ii iese ceva, si nu orice,la asta e f instruita si "acoperita",dar nu se stie pina cand??
13.   Motan cea reala trimis de
(27 sep 2008, 20:52:51
daca a semanat vant, culege furtuna.Merita tot ce i se intampla, si inca pe deasupra.plateste pentru falsitate, rautate,ipocrizie,prostie,laco si autoritate gresit inteleasa.nu este o persoana care sa impuna prin ceea ce este cu adevarat,de fapt nu este cine stie ce..si crede ca politica pumnului in gura este singura ce functioneaza, dar uita ca nu poate mani****pe toata lumea si ca cei ce lucreaza in spital o stiu f b cine este cu adevarat-se crede ca este stilata si doamna, dar....departe de asa ceva
13.1  RE: Motan cea reala trimis de
(27 sep 2008, 21:42:11
chestia cu" eleganta si stilata "e o placa mai veche pe care o foloseste "doamna"motan, care, indata ce isi iese din pepeni pe vreun angajat, ii spune ca s-a saturat sa mai fie "doamna"numai ca, numai ea se vede in postura asta, nimeni altcineva nu o considera ca fiind o persoana de calitate...este o mare afacerista, mincinoasa si pe undeva, si cam proasta, daca pina la varsta asta nu a inteles ca nu mai merge ca atunci cand era responsabila pe la BOB,mare comunista securista, ca nu se mai teme nimeni de iesirile ei din minti.
13.2  RE: Motan cea reala trimis de
(27 sep 2008, 22:39:46
Nu cred ca merita ca unele persoane din conducere sa se compromita pentru un indivis ca Vieru Romica care a facut atatea potlogarii. Dar se pare ca este posibil orice din partea unora. El sustine ca si alte persoane au obtinut un post in conditiile lui si de ce nu ar putea si el... La cine o face refeferire poate ne spune. De ce nu angajati un economist adevarat un tanar care a facut facultatea pe bune..apropo cand a facut cursurile...poate cei de la personal stiu sau ceilalti ca noi stim sigur...Felicitari pentru implicarea dr. Lazareanu, speram ca nu se va mai prezenta la concurs Romica..poate pleaca iar in concediu si nu va mai sta la taifas cu seful personalului din spital.
14.   Ptr o mare mafioata trimis de
(27 sep 2008, 22:13:37
o jigodie ordinara care nu are ce cauta printre oamenii bolnavi care sufera .stie ca omul nu mai are de trait si ea ii ia banul ,asta e un diavol nu o fiinta umana,care pretinde ca este o mare doamna.jos cu ea sint atitia medici buni care stiu sa se comporte,cu lumea .

15.   Este de o nesimtire de nedescris... trimis de
(27 sep 2008, 22:30:43
Cand a stat tatal meu internat la oncologie la spitalul vechi, m-a chemat aceasta nesimtita la ea in cabinet... pentu "a sta devorba". Dupa ce i-am pus 100 lei pe birou, sa enervat si sa tipat la mine spunand " bani de tigari am". Sa-i fie rusine...
15.1  RE: Este de o nesimtire de nedescris... trimis de
(28 sep 2008, 21:36:51
exact asa ii spune andreiutu mamii....**** poala ....da banii ca te omor...cat ai facut azi??????.....1000 de eur??????????....bani de benzina am....jneap un pumn in ochi
16.   Hahaha trimis de
(27 sep 2008, 23:20:43
auziti mai fratilor fufa munceste pe branci.se speteste saraca sa ii schimbe lu fiisu masinile cum schimb eu ciorapii.mare jigodie si ea si fiisu ala care e toata ziua drogat.dar pe astia nu-i vede nimeni.halal tara
17.   Ptr sorin trimis de
(27 sep 2008, 23:50:19
din moment ce legea iti permite sa fi promovat,nu inteleg de ce nu esti de acord,in toate institutiile bugetare poti fi promovat...etcdat tu sorine faci partedin cei care ai ceva personal cu acel romica...daca te crezi asa corect participa si tu la concurs..in articolul de mai sus era vorba de cu totul altceva deci la angajatii de la administrativ la spital nu se munceste,un birou de barfe,in frunte cu seful buburuzan si timofticiuc ,iar menagerul are dreptate..e necesara disciplina,cati din acel birou nu ati fost promovati si ati meritat???
18.   Sa ajunga si ea in locul pacientilor! trimis de
(28 sep 2008, 00:14:37
e cea mai simpla si cea mai corecta pedeapsa!cat despre comentariile lu COMENTATORU vreau doar sa spun ca eu lucrez intr-o companie unde una ca motan nu va ajunge niciodata!si NICIODATA de cand sunt angajat SEFUL nu a racnit sau macar sa tipe O SINGURA DATA!

mentionez ca lucrez intr-o companie in care zilnic vezi zeci de oameni dificili si care au bani de nu le mai stiu nr !si totusi bunul simt EXISTA!

cat despre fiu-su toata lumea stie ce e..da nu-i vad rostul in treaba cu spitalul !doar nu e angajat la spital...sa faca ziaristii un subiect cu invartelile lu motan cel mic si dupa aia vb de el..

numa bine si ...sanatate!
19.   Pentru toi sucevenii trimis de
(28 sep 2008, 00:35:36
Oameni buni, e nenorocire cu medicii astia - de fapt niste satrapi. Te jumulesc de parale dar meserie-ioc. Motan-Ganea e recunoscuta prin tot ceea ce a facut si face. Ati scris aicea destule si toate adevarate. Ati mai scris si de Staneasca-specialista. Dar ati uitat-o pe si mai specialista CRETEANU care ii jumuleste pe saracii bolnavi de diabet. Cine nu sufera de aceasta boala cumplita nu are de unde sti cine e aceasta "mare" doctorita.. Fereasca Dumnezeu sa te imbolnavesti si sa ajungi pe mina medicilor suceveni!! Mai bine luati drumul catre Iasi, Bucuresti, Cluj, Tg. mures ca aicea muriti cu zile!!!!!
20.   !!!!! trimis de
(28 sep 2008, 02:04:04
SINGURUL LUCRU PE CARE IL DORESC TUTUROR ESTE SA NU AVETI NEVOIE DE UN CONSULT SAU TRATAMENT ONCOLOGIC PENTRU CA IN CAZ CONTRAR ORICARE DIN CEI CARE AU PONEGRIT0-O PE MOTAN IN COMENTARII AR FI IN STARE SA-I DEA SI LUNA DE PE CER PENTRU O ZI DE VIATA.E GREU SA TRAIESTI ZI DE ZI DRAMA PACIENTILOR TAI ATATA VREME CAT STII CA SFARSITUL E APROAPE.DOAR NESIMTIREA TE POATE SALVA DE LA DEMENTA.
20.1  RE: !!!!! trimis de
(28 sep 2008, 17:37:31
iaca fassssssssssssss doinita

21.   Si-a platit? trimis de
(28 sep 2008, 06:34:56
Dr. Doina Ganea Motan si-a platit aparatori pe forum? Este de-o dibacie si o tenacitate iesite din comun! Chestiunea cu sectia de oncologie "exclusiv prin eforturile proprii" ar fi o gaselnita geniala daca n-ar friza bunul simt! Am mai spus-o si o repet, competenta sa din punct de vedere strict profesional este recunoscuta intre oncologii din tara, dar atat, in rest comportamentul sau cu pacientii este nedemn pentru cineva care-a depus juramantul de medic. Ca modul acesta de "tratare" a pacientilor a devenit obisnuit in spitalul judetean Suceava din partea tuturor categoriilor de personal ce intra-n legatura cu bolnavul,exceptiile fiind extrem de rare, este o alta tema pe care comentatorul refuza s-o abordeze, dar aprecierile gen "duritatea meseriei" sunt penibile si incearca sa ascunda fara pic de indemanare faptul ca ceeace s-a trecut ca realizari ale managerului dr. DGM s-ar fi realizat oricum si mult mai bine, daca ar fi fost numit un adevarat manager!
22.   Incredibil! trimis de
(28 sep 2008, 07:08:30
Incredibil cata rezistenta este opusa la ceeace societatea o cere, populatia judetului o cere, insasi apartenenta tarii La Uniunea Europeana o cere: imbunatatirea calitatii serviciilor din Spitalul Judetean Suceava! Decat a apara pana la limita iresponsabilitatii metodele si practicile invechite care fac renumit in sensul cel mai negativ acest spital in tara, n-ar fi mult mai bine sa fie dusa o campanie sustinuta pentru aducerea acestui spital la standardele cerute de civilizatia europeana a anului 2008? Atunci abia COMENTATORII si-ar atrage pretuirea miilor de pacienti care-au trecut si trec prin acest spital, precum si a intregii populatii a judetului! Chiar le este atat de greu COMENTATORILOR sa se documenteze despre ce inseamna pacientul intr-un spital din Tg. Mures, de exemplu, fata de cat este de desconsiderat in Spitalul Judetean Suceava???
22.1  RE: Incredibil! trimis de
(28 sep 2008, 15:51:25
Radu mamii, uite cum sta treaba: nu apar nici metodele si nici practicile invechite. Sunt de acord ca trebuie imbunatatita calitatea serviciilor medicale si sunt gata sa particip la o asemenea campanie. Comentariile mele s-au marginit la meandrele concretului pe care le cunosc, teluri inalte ca cele amintite mai sus sunt treaba profesionistilor in domeniu, de la minister in jos. Admit ca realitatea pacientului in spitalul Suceava este cea descrisa de voi, repet, m-a ferit Dumnezeu s-o constat pe pielea mea. Ceea ce nu inteleg eu este de ce lumea se limiteaza la comentarii uneori suburbane pe forum, fondate sau nu, in loc sa ia cu adevarat ATITUDINE. Adica sa se constituie in asociatia pacientilor nemultumiti, sa faca un mars de protest in Suceava sau sa picheteze spitalul cu lozinci "Jos Motan", sa reclame la minister, la ASP, la parchet, etc., ceva de genul asta. Adica ceva concret si iesit din umbra anonimatului.
22.2  RE: Incredibil! trimis de
(28 sep 2008, 17:01:16
Spune-mi si mie vreo doua nume de "adevarat manager". Iti amintesc ca DGM este manager interimar si nu va candida la directiunea spitalului in toamna asta. Crezi tu ca daca ministerul ar fi avut adevarati manageri, nu i-ar fi pus? Dupa patania cu dl. contabil Costica si apoi cea cu Ovidiu Neamtu, se pare ca ministerul sufla si-n iaurt. Dr.Irimie era un adevarat manager, dar l-au alungat taman cand incepuse sa puna pe picioare reformele spitalicesti si din pacate nu cred ca s-ar mai intoarce odata ce a intrat in politica mare.Chiar sunteti orbi? Nu vedeti ca nu mai sunt adevarati manageri, de vreme ce Alex Lazareanu a ajuns director la ASP dupa ce a concurat de vreo doua ori singur si a iesit mereu pe locul doi?Am vrut doar sa spun ca femeia asta a facut si lucruri bune, ca are si calitati, ca este un medic bun.Se pare insa ca am nimerit intr-un cuib de viespi si mi-au sarit toti in cap.Veniti cu solutii si am sa-mi scot cu respect palaria in fata voastra.Am si eu dreptul la opinie!
22.3  RE: Incredibil! trimis de
(28 sep 2008, 18:06:59
Da! Fiecare avem dreptul la o opinie , dar cand cel putin doi oameni iti spun ca esti beat , trebuie sa te odihnesti !
22.4  RE: Incredibil! trimis de
(28 sep 2008, 19:47:43
Exista manageri competenti, dar acestia nu au sustinere politica.

Ca sa iti poti depune dosarul ai nevoie de un aviz favorabil de la... clasa politica.
22.5  RE: Incredibil! trimis de
(28 sep 2008, 22:41:20
Dr Irimie? Alt betiv ordinar?
23.   Ideea este ca... trimis de
(28 sep 2008, 09:38:40
... scandalul a plecat de la concurs unde se trag sforile pt Romeo, neam de manivela , valutist , spagar omul care viseaza sa ajunga sef de serviciu in Spital ! A venit la Spital ca sofer , a schimbat valuta pt conducere , i-a carat sefului de la Personal, a furat de la bucatarie cit a incaput in papucul propriu si in cel al spitalului , a ajuns cu spaga magaziner , a ramas pe drumuri dupa ce s-au inchis bucatariile de la vechi si psihiatrie , a facut facultatea cu portofelul , iar acum vrea sef serviciu ! Culmea , aia care l-au protejat si care au facut burta mare , nu-l mai vor, pt ca soferul vrea sef ! Romeo impostoru" vrea director !
24.   O jigodie trimis de
(28 sep 2008, 12:50:04
nu stiu cum de rezista una ca ea care-si bate joc de bolnavi si asa vai de capul lor.Stie doar sa ia plicul cu bani(ca daca nu-i dai nici nu te baga in seama),si te trimite acasa ca mori.nu stie sa vb frumos.....o nenorocita.

tare as vrea sa fie si ea in locul unor bolnavi si sa i se vorbeasca asa!
25.   Motanel trimis de
(28 sep 2008, 13:12:42
tu jigodie ordinara , da marsh in pzda**** akasa. si invata sa vb cu oamenii. ca o sa iti vina si tie randul sa ajungi in spital. si o sa iti puna astia otravuri fermecate ...hai pa ...CATTTTTTTT mato !!!
26.   Nici vorba de corectitudine trimis de
(28 sep 2008, 13:41:35
AVAND IN VEDERE CUM A ORGANIZAT SI ALTE TESTARI SI EXAMENE, DR. LAZAREANU NU INSPIRA DE LOC INCREDERE.AR FI MAI BINE SA FIE ALTCINEVA MAI CORECT IN LOCUL LUI CA DIRECTOR.
27.   Pt nr 30 WHISKEY trimis de
(28 sep 2008, 16:19:42
esti un caine care latra dupa gard
28.   Caracatita trimis de
(28 sep 2008, 16:59:01
ce mai se tot comentaeaza acolo e o adevarata caracatita toti sunt mana in mana nu se mai satura de bani toti de la personal in special d nul tugui care practic si a batut joc de unii salariati ai spitalului nu stie de ce sa se mai lege de cel mai mic firisor sa ti poate trage din salariu rusine sa ti fie oare legea nu i pt toti nu ti e rusine de oamenii care vin in permanenta la tine in birou si te intreaba de magariile pe care le faci si nu stii ce sa le raspunzi .inca odata RUSINE o sa ti se infunde cat de curand
29.   Jeg de tara cacat de sistem sanitar trimis de
(28 sep 2008, 18:23:24
uimitor ...un functionar public nu se poate comporta asa...macar stau linistit pt ca stiu ca in vreo 25 -30 ani se vor schimba lucrurile
30.   HOTII trimis de
(28 sep 2008, 18:24:40
JOS HOTII! PRIMA SA PLECE MOTANITA APOI CEILALTI HOTI CUM AR FInerdUBURUZAN care se tine ca scabia de spital,TIMOFICIUC care te poarta pe la usi de-ti vine rau pt.un imprumut la CAR care este dreptul tau ,ca iti opreste din salariu cotizatie lunara ,TUGUI nu rezolva o cerere daca nu se cotizeaza( daca vii din maternitate si trebuie sa-ti recalculeze salariul).TOTI SINT MINA IN MINA.PT O PROBLEMA UN SIMPLU ANGAJAT AL SPITALULUI PIERDE ORE INTRGI PE LA USI SI NU ESTE CORECT PT CA PE SPINAREA NOASTRA TRAIESC CEI DAU DIN PIX SI BEAU CAFELE.
31.   Concurs trimis de
(28 sep 2008, 18:58:14
cine o sa ia examenul de maine dl TIMOFICIUC/
32.   Indignare trimis de
(28 sep 2008, 19:15:02
La sectia de dializa se fumeaza �n draci, iar asistenta sefa da tonul si mla celelalte. RUSINE !!!!! Oamenii aia sunt vai de ei si Brasoveanca o freaca. Sunt multe de spus dar......... Sa aduca alta asistenta sefa, va rog, va implor. Asta la vista BABY
33.   PROSPECT trimis de
(28 sep 2008, 19:23:59
Apropo de sectia de dializa, sa vedeti acolo figuri pe una Bioenergeta Brasov. Si slugele sale X, Y, Z........... La str�ns cartofii cu tine FA
34.   ??? trimis de
(28 sep 2008, 19:33:58
ea e in masura sa spuna cate zile mai are de trait un om ???stie cineva masura zilelor ???
35.   Pentru motan trimis de
(28 sep 2008, 19:38:18
lua-mi-ai motanul ...la tranta
36.   ... trimis de
(28 sep 2008, 19:44:24
Spitalul Judetean Suceava a devenit o problema care ar trebui rezolvata. Acest spital a devenit un loc unde nu prea ai sanse de supravietuire. Prea multe decese, prea multe gafe profesionale, prea multa nesimtire la acest spital.

Nu sunt oameni, nu exista baza materiala... nu stiu, dar cert este ca ceva nu este in regula.

Cel mai grav lucru este faptul ca majoritatea cetatenilor merg in alte judete pentru interventii minore, dar de mare risc in Spitalul Judetean Suceava.
36.1  RE: ... trimis de
(28 sep 2008, 21:40:10
inafara de "baza materiala" mai stii si alte fraze mai om de afaceri cu relatii multe prin oras? marsh la **** fraere
36.2  RE: ... trimis de
(29 sep 2008, 00:27:01
Vai de steaua ta. La educatia pe care o ai... ce poti sa ceri.

Din punctul meu de vedere esti un copil facut la betie, un ratat social.

Probabil ca o sa ai aceeasi soarta ca si parintii tai: o sa-ti ineci amarul intr-o crasma ordinara, injurandu-i pe altii si dand vina pe toata lumea pentru viata ratata pe care o traiesti.
37.   Asa-i legea trimis de
(28 sep 2008, 20:25:37
toate angajarile din spital le face directorul de ingrijiri,d-na chirap,ea ii rupe pe toti de bani,eu m-am dus la personal si nu am putut rezolva nimic omul a fost sincer si mi-a spus ca el e in afara de concurs..mi-a placut de om ,sincer si fara foame de bani....am vazut si eu ca sunt si oameni buni in acest spital plin de jigodii....dar femeia asta chirap e rau de tot
38.   Propunere trimis de
(28 sep 2008, 23:19:30
daca am macelari vreo 2-3 doctori, incat sa ajunga ca robocop, probabil s-ar schimba una-alta. frica-i tine departe de coruptie si nepasare.

dar cum noi dam spaga in loc sa le rupem muia, asa ne trebuie.

suceveni-s prosti. cei mai prosti. asa i-ati invatat si pe aia din cluj cu mita, desi acolo acum cativa ani nu prea se pomenea de asa ceva.

deschideti ochii dobitocilor, ati ales un primar de ca.cat; orasul e varza, e in ca.cat din toate punctele de vedere; spital/asistenta medicala de ca.cat; post locat TV de ca.cat; de invatamant nu mai pomenesc, e in ca.cat la nivel national; politia,big grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDD;

nu faceti decat sa comentati pe forum, si in fata faptului implinit va ca.cati pe voi.

nici n-ar trebui sa votati toamna asta, pt ca nu deosebiti dreapta de stanga.

39.   ... trimis de
(29 sep 2008, 09:48:58
LASATI-O PE MOTAN! UITATI-VA LA PEDIATRIE SA VEDETI CE INVARTE MADAM FRUNZA!!!!!!!!! ALTA ....!
40.   Doamnei doctor trimis de
(29 sep 2008, 10:42:23
cred ca doamna doctor se adreseaza asa colegilor dumneaei stiindu-se pe sine cu toate ca nu a spus un neadevar ci mai degraba a fa cut o caracterizare a intrgului sistem de sanatate,in alta ordine de idei doamna doctor vorbeste la fel si cu pacientii cre fac coada la usa dumneaei iar despre cei ce se prezinta pentru un interviu de angajare acestia nu trebue sa dovedeasca cunostinte in domeniu ci sa posede un plic din care sa nu lipseasca banii
40.1  RE: Doamnei doctor trimis de
(29 sep 2008, 10:48:45
azi e concursul atentie verificati pe cei din comisie,inclusiv pe doamna GORCEA
41.   Ai grija! trimis de
(29 sep 2008, 19:54:13
stimate domn, traiesc aceeasi indignare si sufar la fel de mult ca si dumneata fata De neregulile de la Spitalul Judetean privind organizarea licitatiilor. Crede-ma, am mai trecut prin astfel de situatii pe care cu greu le-am depasit, lasandu-mi sechele pentru totdeauna. Te rog informeaza organele abilitate ca bun cetatean cu remarcabil simt civic si nu lasa sa te copleseasca aceste griji intrucat sunt mari sanse ca suferintele sa se cronicizeze iremediabil, cu atat mai mult cu cat cunoastem deficientele din sistemul sanitar privind tratamentul pacientilor. Am in vedere si sensibilitatea si responsabilitatea de care dati dovada, antecedente care vor face ca eficienta tratamentului sa fie acceptabila. Insanatosire grabnica!
42.   Pentru pisica trimis de
(29 sep 2008, 20:27:36
Domnule Pisica, te rog foarte mult daca ai date, cunostinte etc.despre licitatii trucate, aranjate, persoane implicate de la Spitalul Judetean , informeaza oricare sau toate organele abilitate sa verifice aceste aspecte, respectiv:Directia generala a finantelor publice Suceava-Compartimentul de verificare a achizitiilor -doamna inj.Cvasniuc Nicoleta, DNA-Serviciul teritirial Suceava(in localul Camerei de conturi Suceava), Serviciul de investigare a fraudelor din cadrul Politiei Suceava, Parchetul SUCEAVA, Serviciul Roman de Informatii, departamentul Suceava, ASP Suceava, Ministerul Sanatatii Publice.Sunt convins ca aceasta marturisire te va elibera de framantarile pe care le ai si iti va reda linistea pierduta , ca poti fi considerat complice prin nedenuntarea unor ilegalitati.Iti multumesc!Asa sa-ti ajute Dumnezeu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei