Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale ARR

Nereguli grave la mai multe şcoli de şoferi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O acţiune de contro demarată de Autoritatea Rutieră Română (ARR), filiala Suceava, la şcolile de şoferi din judeţ a dus la depistarea câtorva nereguli grave, în două cazuri activitatea unităţilor fiind sistată. Alte două şcoli şi doi instructori auto au primit amenzi de câte 4.000 de lei.

Cea mai drastică sancţiune a fost aplicată şcolii Automeridian, cu sediul în municipiul Suceava. Unitatea a rămas fără autorizaţie de funcţionare, pentru că, au stabilit inspectorii ARR,  nu mai îndeplinea condiţiile care au stat la baza autorizării.

Cea mai gravă problema constă în faptul că unitatea nu mai dispunea de sală de legislaţie rutieră dotată conform normelor în vigoare. Vechiul amplasament, care era conform normelor, nu mai era folosit de mult, iar noua sală nu avea nici un fel de dotări.

 

Probleme grave la Grupul Şcolar Cajvana 

Multe nereguli au fost descoperite şi la şcoala de şoferi a Grupului Şcolar Cajvana. Aici, au constatat inspectorii ARR, sala pentru legislaţie rutieră nu mai exista, instructorul avea avizul medical expirat, autovehiculele folosite pentru instruirea elevilor nu aveau asigurare pentru terţe persoane, iar documentele şcolare nu erau arhivate corespunzător. În acest caz, s-a dispus suspendarea activităţii pentru 30 de zile, timp în care trebuie remediate neregulile constatate.

Alte două şcoli de şoferi au primit sancţiuni de 4.000 de lei, în timp ce controalele în trafic au dus la amendarea, tot cu câte 4.000 de lei, a doi instructori auto, care nu aveau o evidenţă a cursanţilor şi a programei şcolare.

„La cele două şcoli amendate cu câte 4.000 de lei, situaţia promovabilităţii celor care au urmat cursurile acolo nu era afişată aşa cum cere legea, la fel lipsind şi planul de învăţământ, ori orarul de instruire. O altă problemă întâlnită frecvent, şcolile nu au arhivă pe ultimii trei ani”, a declarat Iulian Angheluş, directorul ARR Suceava.

La nivelul judeţului Suceava sunt înregistrate 49 de şcoli de şoferi private şi 11 colegii tehnice sau grupuri şcolare care pregătesc elevi viitori şoferi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nereguli grave la mai multe şcoli de şoferi.
 Vizualizări articol: 3439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nereguli grave la mai multe şcoli de şoferi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PROBLEME SI LA OVADIUC trimis de
(27 sep 2008, 11:57:31
-Pe cand un control si la S.C. DISCRET SRL. ARR stie unde parcheaza OVADIUC masinile? Sa faca un control sa se lamureasca
1.1  RE: PROBLEME SI LA OVADIUC trimis de
(27 sep 2008, 14:11:45
Va legati de scoli amarate. Oare numai acolo sunt nereguli? Atatia turbati conduc p sosele, oare cum au promovat? habar nu au ce e cu ei, niste analfabeti nu stiu bine sa se iscaleasca, dar sunt SOFERI. au urmat o scoala autorizata
2.   Pt.INSP. trimis de
(27 sep 2008, 14:22:41
si ce are s....la cu prefectura? DOMNULE INSP.? Sau esti invidios pe calitatea prestata de numita scoala care este cea mai veche si cea mai buna din oras...shshsht!!!!

3.   INFRACTIUNI trimis de
(27 sep 2008, 14:51:51
VERIFICATI LA FALTICENI SI VEDETI SCOLI CARE AU SEDIUL SI REGISTRU UNIC IN PORBAGAJE
4.   /// trimis de
(27 sep 2008, 14:54:10
OVADIUC AR TREBUI SA FIE DESFIINTAT DEOARECE ESTE UNA DITRE FABRICILE DE INSTRUCTORI FARA EXPIERENTA , UNDE MAI PUI CA SI ARR ESTE FABRICA
4.1  RE: /// trimis de
(27 sep 2008, 18:42:33
Invata mai intai sa scrii corect si apoi comenteaza ce fac altii.Si daca nu stii , despre ce este vorba mai bine TACI!! NU OVADIUC ii face instructori, ei se fac singuri participand la cursurile oferite de o firma din Buc. si gazduite de Ovadiuc.Cam asta-i problema TOVARASE...
5.   De ce? trimis de
(27 sep 2008, 17:36:29
Simplu. E campanie electorala si acest individ ANGHELUS trebuie sa aiba cu ce iesi in presa sa mai auda lumea de el ca pina acuma nu-l stiau decit betivii bautori de bere.
6.   EUROCULPA trimis de
(28 sep 2008, 09:08:57
Am carnet din 2000,nu am avut accidente de circulatie,am fost tamponat de JUNIORIde mai multe ori.

Nu credeti ca ar fi bine ca ,�n caz de accident,tamponare,sa dea cu subsemnatul,ptr. cei care au sub 1 an de conducere,si Domnul INSTRUCTOR,doar e DOMN.
7.   Contro trimis de
(28 sep 2008, 11:50:29
PAIULE SE SCRIE CONTROL NU " CONTRO "

REMEDIAZA PROBLEMA CA FORUMISTII TE TRIMIT " CU VACA " laughing))))))))
8.   Mai fratilor trimis de
(28 sep 2008, 23:10:16
Adevarul ca sunt prea multi tonti care iau permisul mai bine merg cu o bicicleta si cu aia fac a ccidente dar.... pan la urma din greseli inveti si cu cat conduci mai mult a sa faci experienta deci care sunt soferi de duminica mai bine lasati draq volanu ca nu`i de voi si de instructori dejaba vorbiti ei asi fac datoria sa te invete cat de c at restu de experienta tio faci singurel daca te duce mintea BFT am sute de mii de km si vad copii prosti care , cred ca masina e jucarie BFT.
9.   Astia cu scolile scot criminali auto trimis de
(29 sep 2008, 01:15:46
ca se aude ca sunt parte la spagi,luati le licenta la spagari.
10.   Prea multe scoli de soferi si prea multi instructo trimis de
(29 sep 2008, 06:58:25
Prea multe scoli de soferi si prea multi instructori.E levii nu prea fac scoala la licee deoarece sunt mai scumpe si neserioase.Nu fac cate ore sunt prevazute nu le baga dosarele la timp in examen tot timpul apar stranieri mai grabiti.E le au acoperire doar in acte si incadrari scolare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei