Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ion Marin: Ionuţ Popa ar fi în stare să îl dea accidentat şi pe portarul clubului

Miercuri, 12 Martie 2008 (16:22:29)

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat, miercuri, că nu crede afirmaţiile tehnicianului echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, care se plânge că are mulţi jucători accidentaţi înaintea partidei directe de vineri, spunând că acesta ar fi în stare să-l anunţe indisponibil şi pe portarul clubului.
  "Atuurile Iaşului sunt antrenorul foarte bun, organizarea foarte bună, fiind o echipă care ştie să joace foarte bine pe contraatac prin Cristea, Sburlea sau Bâlbă. Nu cred faptul că ar avea mulţi jucători accidentaţi. Ionuţ Popa ar fi în stare să îl dea accidentat şi pe portarul clubului. Oricum, din acea listă de şase indisponibili pe care au prezentat-o, patru sunt aşa…", a afirmat Ion Marin, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ion Marin se referă la afirmaţiile lui Ionuţ Popa, care s-a plâns miercuri că, din cauza numărului mare de jucători accidentaţi, nu poate deplasa pentru partida cu Farul Constanţa decât 17 fotbalişti. "La Constanţa, deplasez doar 17 jucători pentru că nu mai am alţii. Buta e suspendat, iar Naidin, Straton, Adrian Ilie, Leucuţa, Tincu sunt accidentaţi. De parcă nu era de ajuns, la ultimele antrenamente s-au accidentat şi Pălimaru, şi Cristian Munteanu", a spus Popa.

Antrenorul Farului consideră meciul de vineri ca fiind unul de şase puncte. "Este un meci de şase puncte, un meci foarte important, în care ne propunem să obţinem prima victorie de pe teren propriu în acest an. Tratăm cu multă seriozitate meciul şi lăsăm deoparte rezultatul de la Dinamo care a creat entuziasm. Jocul nostru e din ce în ce mai consistent. Nici nu ne gândim la un rezultat de egalitate, este exclus să fim mulţumiţi cu acest lucru. Nu vrem să stăm la mâna altor rezultate indirecte, vrem să ne adunăm punctele de care avem nevoie", a spus Ion Marin.

Referitor la arbitraj, Ion Marin a precizat că a urmărit încă o dată caseta meciului cu Dinamo, disputat duminică şi încheiat la egalitate, scor 0-0, şi apreciază că trebuia acordată o lovitură de la 16 metri şi cartonaş galben la Izvoranu, ceea ce ar fi însemnat că jucătorul dinamovist ar fi trebuit să fie eliminat pentru că mai avea un avertisment. "A fost o greşeală gravă a centralului. Sper ca pe viitor arbitrajele să fie echidistante", a menţionat Ion Marin.

Întrebat despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să revină ca antrenor la Dinamo, Ion Marin a afirmat că nu crede că tehnicianul echipei Şahtior Doneţk se va întoarce vreodată în campionatul românesc: "Nu ştiu dacă Mircea Lucescu se va întoarce în ţară vreodată. Nu cred că la nivelul la care a ajuns şi la ofertele pe care le are, se va întoarce“.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Claudiu Voiculeţ pune lipsa eficacităţii atacului Farului şi pe ghinion. "Jucăm bine dar nu marcăm. Am avut multe ocazii şi cu Dinamo şi cu Gloria Buzău. Ghinionul nostru la meciul cu Dinamo a fost Lobonţ. Pentru Iaşi partida cu noi nu va avea aceeaşi miză cum a avut-o cea cu Steaua. Una este să joci cu Steaua, alta cu Farul", a spus Voiculeţ.

Meciul Farul Constanţa - Politehnica Iaşi se va desfăşura vineri, de la ora 19.00, în cadrul etapei a 23-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Marin: Ionuţ Popa ar fi în stare să îl dea accidentat şi pe portarul clubului.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Marin: Ionuţ Popa ar fi în stare să îl dea accidentat şi pe portarul clubului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte