Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trucuri pentru mascarea coşurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Imperfecţiunile tenului şi coşurile sunt o problemă pentru orice doamnă şi domnişoară, dar, din fericire, există o serie de trucuri care le pot ajuta să mascheze aceste defecte.

Fie că este vorba de coşuri ce apar doar din când în când, fie de acnee persistentă, pielea dumneavoastră reflectă reacţiile la stres, un stil de viaţă nesănătos, igiena necorespunzătoare sau dereglările hormonale. Cui nu i s-a întâmplat să îi apară un coş pe vârful nasului sau în mijlocul obrazului exact în ziua în care avea o întâlnire extrem de importantă? Vă oferim câteva trucuri pentru mascarea coşurilor.

 

Atenţie!

Regula de bază este să nu vă scoateţi singură coşurile, pentru a evita infectarea şi pentru a nu risca să rămâneţi cu cicatrice.
Îngrijiţi-vă cu mare atenţie pielea! Demachiaţi-vă în mod regulat, de preferat şi dimineaţa, şi seara, folosind creme non-comedogenice şi loţiuni antibacteriene, pe care le găsiţi la farmacie sau la plafar.

Dacă suferiţi de acnee serioasă, este indicat să consultaţi un medic dermatolog înainte de a cumpăra produse pentru mascarea coşurilor. Imperfecţiunile tenului şi coşurile pot fi camuflate cu ajutorul batoanelor corectoare, eficiente în astfel de cazuri. Optaţi pentru batoanele corectoare destinate special tenurilor predispuse la acnee.

După aplicarea fardului corector, folosiţi un fond de ten hidratant, creat special pentru tenul acneic, întrucât aceste produse sunt mai „uşoare” decât fondul de ten clasic şi lasă pielea să respire. În schimb, evitaţi să folosiţi pudră, pentru că nu permite porilor să respire.

 

Mascaţi imperfecţiunile tenului

Trebuie să ştiţi că şi în cosmetică, la fel ca şi în medicină, se aplică zicala potrivit căreia este mai bine să previi decât să combaţi. Pentru a evita apariţia supărătoarelor coşuri, schimbaţi-vă puţin regimul alimentar. Evitaţi dulciurile, zahărul, prăjelile şi alimentele grase sau condimentate.

De asemenea, este indicat să reduceţi cantitatea de produse lactate pe care le consumaţi zilnic.

Mâncaţi legume, carne slabă, peşte, ouă şi, în general, alimente ce conţin zinc şi vitaminele A, B, C şi E.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trucuri pentru mascarea coşurilor.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trucuri pentru mascarea coşurilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte