Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

Orez cu spanac

Ingrediente pentru două porţii: 1 kg de spanac (nu vă lăsaţi impresionaţi de volumul spanacului crud, va rămâne mult mai puţin după ce îl fierbeţi), 100 g. orez, 2 cepe, 1 căpăţână de usturoi, 50 g. ulei.

Mai întâi puneţi orezul la înmuiat în apă rece şi vă apucaţi să curăţaţi spanacul, după care îl opăriţi 4-5 minute în apă fiartă. Îl scurgeţi şi îl lăsaţi să se răcească, apoi îl tocaţi mărunt.

Încingeţi uleiul şi înăbuşiţi ceapa 2-3 minute, după care adăugaţi spanacul tocat, orezul şi acoperiţi cu apă. Lăsaţi totul la fiert 15-20 minute sau până când se fierbe orezul, după care adăugaţi usturoiul şi luaţi de pe foc.

 

Prăjitură cu mere

Ingrediente: 1 kg mere, 500 g făină, 20 g drojdie, 50 g ulei de măsline, 4-5 linguri de zahăr (sau după gust, depinde cât de dulci sunt merele)

Preparare:
Frământaţi un aluat din făină, apă, drojdie, 1 lingură de ulei şi îl lăsaţi la dospit cam jumătate de oră.

Între timp, spălaţi merele, le curăţaţi de coajă şi le daţi pe răzătoare, după care le amestecaţi cu zahărul.

Încingeţi puţin ulei de măsline şi căliţi merele 3-4 minute. Umpleţi foaia de prăjitură cu merele călite şi răcite şi o puneţi într-o tavă în care nu se prinde. Puneţi tava la cuptor aproape 40 de minute.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 7531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte