Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a mandatat comisia de privatizare a Automobile Craiova să finalizeze tranzacţia cu Ford

Miercuri, 12 Martie 2008 (14:39:04)

Guvernul a mandatat comisia de privatizare a Automobile Craiova să prelungească până la 21 martie, respectiv cu şapte zile, valabilitatea ofertei de vânzare, necesară pentru finalizarea tranzacţiei cu grupul american Ford, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
  "Am prezentat astăzi (miercuri - n.r.) în şedinţa Guvernului o notă referitoare la stadiul procesului de privatizare a Automobile Craiova. Valabilitatea contractului, care expiră vineri, 14 martie, va fi prelungită cu şapte zile, până pe 21 martie, data la care va avea loc finalizarea tranzacţiei", a spus şeful Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

El a adăugat că finalizarea tranzacţiei va avea loc la Craiova, în cadrul unei ceremonii la care a fost invitat, din partea grupului american, şi premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Surse din AVAS au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că instituţia va prezenta, în şedinţa săptămânală a Executivului, o notă privind finalizarea contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni încheiat, în septembrie 2007, între AVAS şi Ford pentru privatizarea Automobile Craiova.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, membru în comisia de privatizare, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că Ford va prelua Automobile Craiova la 21 martie, într-o ceremonie organizată la Craiova şi la care vor participa directorul general al Ford Europa, John Fleming, şi premierul Tăriceanu.

Ford a încheiat anul trecut contractul pentru cumpărarea acţiunilor deţinute de stat la Automobile Craiova - reprezentând 72,4% din capital - pentru 57 milioane de euro, producătorul american angajându-se la investiţii directe de 675 milioane euro pentru modernizarea fabricii şi la suplimentarea numărului de angajaţi.

Surse apropiate discuţiilor au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că valabilitatea contractului de privatizare a Automobile, care expiră la 14 martie, ar putea fi prelungită cu până la 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a mandatat comisia de privatizare a Automobile Craiova să finalizeze tranzacţia cu Ford .
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a mandatat comisia de privatizare a Automobile Craiova să finalizeze tranzacţia cu Ford0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte