Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cioloş se întâlneşte cu procesatorii de lapte şi crescătorii de vaci, pentru rezolvarea conflictului

Miercuri, 12 Martie 2008 (15:16:17)


Ministrul Agriculturii, Dacian Cioloş, va discuta cu reprezentanţii sindicatelor crescătorilor de taurine şi cei ai procesatorilor, pentru soluţionarea problemelor dintre cele două părţi, a declarat, miercuri, premierul Călin Popescu Tăriceanu.
  Sindicatul crescătorilor de taurine a organizat, marţi, proteste la marile fabrici de procesare, solicitând creşterea preţului plătit de procesatori pentru lapte.

Firmele susţin însă că preţul nu poate fi negociat la nivel colectiv, cu sindicatele, ci este rezultatul negocierilor dintre fiecare procesator şi furnizori săi. Totodată, firmele de procesare spun că preţul plătit fermierilor pentru laptele materie primă este corect, în concordanţă cu calitatea şi cantitatea livrată.

Cioloş a declarat, marţi, că problemele sindicatelor trebuie rezolvate prin negocieri între furnizori şi procesatori, iar Ministerul Agriculturii va media aceste discuţii doar dacă este cazul, aşa cum a procedat şi în alte cazuri.

Întrebat de presă dacă va interveni pentru a aplana conflictul, ministrul a răspuns că, deocamdată, nu crede că este cazul.

"Sunt discuţii care trebuie să aibă loc între dânşii. Noi am mai mediat o întâlnire între producători şi procesatori în urmă cu câteva săptămâni la Ministerul Agriculturii şi, dacă va fi cazul, vom continua. Este important ca aceste elemente care ţin de economia de piaţă să fie rezolvate prin negocieri între furnizori şi producători", a spus Cioloş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cioloş se întâlneşte cu procesatorii de lapte şi crescătorii de vaci, pentru rezolvarea conflictului.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cioloş se întâlneşte cu procesatorii de lapte şi crescătorii de vaci, pentru rezolvarea conflictului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte