Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Gimnastă creştină, în post vestimentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu smerenie creştinească, fosta campioană la contorsionări gimnastice Corina Ungureanu a intrat, laolaltă cu noi, în postul Paştelui; singura deosebire fiind că, în cazul ei, postul este unul vestimentar; alegând paginile „Playboy-ului” pentru a abdica de la textile.

Recunoaştem sportiv că a trece de la crăcănarea pe bârnă la crăcănarea în reviste închinate suporterilor voyeuri e un pas important în viaţă, pe care Corinuţa l-a făcut din timp.

Să facem apel la Mnemosyne – nesuferita zeiţă a memoriei – şi să ne amintim cum, în urmă nu cu mulţi ani, sus-citata şi-a mai corupt două foste camarade de la lotul naţional – pe cetăţenele Presecan şi Miloşovici - pentru a se dezchiloţa tustrei, spre uzul ocular al japonezilor.

Mi s-a rupt inima de mila japonezilor, cărora, contrar naturii lor, li s-au holbat la maxim ochii.

Despuierea fetelor pe bani grei se datorează nu unor merite fizice personale, ci culorilor noastre naţionale, care le-au încheiat, până la ultimul nasture, costumul strălucitor al celebrităţii. Să nu fi fost aşa, cele trei nudiste – care pe scara frumuseţii apar drept nişte femeiuşti foarte oarecare - ar fi dansat fesier cel mult în vreun bar chior din Tokyo, unde programul cuprinde două părţi: partea întâi la bară; partea a doua în camera onor clientului, a distinsului domn nipon Hai-Fa-Sus.

Dar să nu fim răi: parafrazând un clişeu de vorbire ziaristică, aceste fete minunate „au vorbit lumii întregi despre România”. De aceea, poate că s-ar fi cuvenit să-şi vopsească pilozitatea de resort în roşu, galben şi albastru.

Totuşi, întrucât ele primesc de la ţara românească nişte lovele consistente sub numele de „rentă viageră”, s-a cam făcut ora ca această cheltuială să fie suportată pe din două de trustul „Playboy” şi de statul japonez.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gimnastă creştină, în post vestimentar.
 Vizualizări articol: 2845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Gimnastă creştină, în post vestimentar3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti expirat trimis de
(12 mar 2008, 11:52:16
ia-te de mana cu Vieru de la federatie,nostalgicule !
2.   Postul ca stare intelectuala trimis de
(12 mar 2008, 13:12:58
Iata-l si pe Catalin Mihuleac, devenit remarcabil, dintr-o data. De fapt, tre' sa se mai fi remarcat omu' si cu alte prilejuri, da' eu, de cand cetesc la Monitorul, inca nu reusisem, pana adineauri, sa-i parcurg, dincolo de primele cuvinte, vre-un screamat literar.

Vorbim de Postul Pastelui, dom' Mihuleac ? N-ar fi fost asta un prilej nimerit si indicat, sa ne fi spalat, mai intai, pe dinti si plete ? Sa fi incercat, un pic, sa ne domolim scrasnetul de ura, rautatea, sa ne stapanim frustrarile ? O fi demn de Postul Pastelui sa inventam paie in ochii altora, in loc sa ne ingrijim, asa, macar o toaleta de primavara, de barna din proprii ochisori ? Poate ca da, dom' Mihuleac, traiti-ar, nu zic matreata, ca poate dai cu ceva, totusi, macar pe la exterior...

Si poate ca, daca dezbracatul este, pentru unii dintre noi, scarbavnic si trezitor de compatimirea celorlalti, pentru altii o fi mijloc de exprimare, ce crezi matale de asta ? Ai auzit de frumusetea corpului uman, maistre
3.   Dezlegare trimis de
(12 mar 2008, 13:30:01
Cetatene Mihuleac, chiar daca nu poti sa-l vezi, Partidul iti este recunoscator si iti multumeste din inima pentru zel si loialitate. Imi calc pe inima, insa, si spun ca e vremea sa ne resemnam; anii nostri de glorie au trecut. Traim timpuri vitrege, vezi bine, nici fetele, nici japonezii nu mai sunt ce-au fost. Rogu-te, cetatene, pentru binele partidului, nu mai da drumul la frustrari cu atata indrazneala si cauta mata sa te tii departe de ispita condeiului cand ai porniri dintre cele mai infricosatoare. Am credinta ca vei da ascultare la ce-am spus si ca buna randuiala a umorilor iti va aseza la loc smerenia crestineasca. Si te rog eu pe mata, inca o data, sa n-o mai scapi in sus.
4.   Comentatori pudibonzi trimis de
(12 mar 2008, 13:52:05
Replicile comentatorilor, mai sus notate, justifica stilul, subiectul si deranjul. Altfel, domniile lor ar fi citit numai stirile locale cu politisti, politicieni si alti violatori de minore. Mihuleac e necesar pentru ca e altfel, pentru ca subiectul la el nu este cel asteptat si pentru ca inventa cuvinte sau expresii care spun adevarul si mangaie unele circumvolutiuni cerebrale. Poti fi de acord sau nu cu parerile lui, dar nu-ti poti refuza placerea de a citi o fraza desprinsa binisor de limbajul de lemn, plastic sau plastilina.
5.   Prin lentila smerita a observatiei trimis de
(12 mar 2008, 15:51:51
Na, ca nici gramatica nu mai e ce-a fost. Cat despre proprietatea termenilor, e curata japoneza!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte