Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Piaţă atractivă

Hipermarket Auchan la Suceava, din toamna acestui an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultima parte a anului 2008, sucevenii îşi vor putea face cumpărăturile dintr-un nou hipermarket – Auchan, care, până acum, a deschis doar patru magazine în România, în Bucureşti, Târgu Mureş, Piteşti şi Cluj.

Hipermarketul Auchan va fi inaugurat în cadrul Iulius Mall, unde va deţine o suprafaţă de 10.500 mp, în cadrul cărora vor fi puse la vânzare aproximativ 45.000 articole, „produse alimentare, dar şi ne-alimentare de calitate, la preţuri foarte avantajoase”, după cum au anunţat reprezentanţii reţelei de magazine.

“Zilnic, între orele 8- 22, sucevenii îşi vor putea face cumpărăturile într-un magazin conceput după nevoile şi preferinţele lor, cu preţuri care să le permită să facă economii importante, într-un magazin mare, cu alei largi, şi numeroase case de marcat, astfel încât clienţii să nu fie nevoiţi să-şi piardă timpul aşteptând la rând. Prin parteneriatul cu Auchan, Iulius Mall aduce sucevenilor o locaţie cu produse de calitate şi preţuri foarte atractive. Acest parteneriat va direcţiona opţiunea de shopping a cumpărătorilor spre hipermarket”, a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

Parteneriatul Auchan-Iulius Mall nu este o premieră, întrucât, anul trecut, retailerul francez a deschis la Iulius Mall Cluj, cel mai mare mall din România, un hipermarket cu suprafaţa de 14.000 mp şi 50 de case de marcat.

„La Cluj, Auchan s-a dovedit a fi un succes şi ne-am bazat foarte mult pe acest lucru, când am decis să aducem Auchan şi la Suceava. Intenţionăm, ca pe viitor, să dezvoltăm şi să consolidăm relaţiile cu actualii parteneri de afaceri şi să realizăm un mix de chiriaşi atractiv, cu brand-uri puternice” a mai spus Oana Diaconescu.

 

Iulius Mall vine cu servicii unice la Suceava

Construit pe trei niveluri, pe partea dreaptă a străzii Calea Unirii, cum se merge spre Burdujeni, Iulius Mall Suceava are o suprafaţă totală desfăşurată de 132.000 mp, o parcare gratuită cu peste 1.300 locuri şi va conţine primul sport pub din Suceava şi un patinoar în aer liber, cu o suprafaţă de 1.100 mp, un spaţiu de joacă pentru copii, o sală de bowling şi biliard, o sală de fitness ultramodernă, o zonă foodcourt cu o capacitate de 1.100 locuri, 150 magazine naţionale şi internaţionale şi un cinematograf ultramodern, cu zece săli de cinema.

Iulius Mall Suceava estimează că va avea anual 6 milioane de vizitatori, aceştia fiind aşteptaţi nu numai din Suceava, ci şi din oraşele apropiate: Botoşani, Fălticeni, Târgu Neamţ, Rădăuţi.

 

Grupul Auchan, interesat şi de alte investiţii la Suceava

Directorul de marketing al Grupului Auchan România, Tiberiu Dăneţiu, a fost prezent luni la sediul Primăriei Suceava, pentru a discuta cu primarul Ion Lungu despre magazinul pe care îl vor deschide în toamnă şi oportunităţile de realizare de noi investiţii.

“Auchan deţine o reţea importantă de magazine retail în mai multe ţări, care e prezentă în puţine oraşe România, iar faptul că au decis să vină la Suceava să deschidă un hipermarket e foarte important pentru noi. Dacă vor dori să dezvolte şi alte investiţii în zonă, îi vom sprijini atât cât ne stă în puteri”, a declarat primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hipermarket Auchan la Suceava, din toamna acestui an.
 Vizualizări articol: 5669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Hipermarket Auchan la Suceava, din toamna acestui an3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fitze trimis de
(12 mar 2008, 11:48:45
Sa vedem dupa cateva luni cine o sa -si permita sa cumpere din IULIS MAll.sa o sa se plimbe prin mall sa beneficieze de aer conditionat...:)) la cat castiga suceveanul de rand....
2.   Sprijiniti si adevaratii investitori domnule prima trimis de
(12 mar 2008, 12:27:09
1) Sugerez respectuos domnului primal liberal (DEMOCRrT LIBERAL MAI NOU) sa sprijine si adevaratii investitori, sa sprijine si intreprinzatorii locali- adica acei oameni de faceri (romani pe cat posibil) care investesc in unitati economice de productie (indiferent de ce produc- alimente, haine, chibrituri etc) !!!! Incet , DAR SIGUR, ROMANIA SE TRANSFORMA INTR O MARE PIATA DE DESFACERE PT TARILE OCCIDENTALE !!! toate aceste retele de super si hiper marketuri distrug economia locala, ne invadeaza cu produsele de care e SATURATA PIATA DIN VEST , multe din ele de calitate ffff proasta si de multe ori la preturi ff mari !!!!

2) nu cred ca e o mare afacere sa invadam orasele noastre cu retele de super si hiper marketuri !!! am vazut ce e in Cluj, Baia mare, oradea etc- intreprinzatorii locali mor incet dar sigur... A SE VEDEA SCANDALUL NATIONAL AL PATRONATELOR DIN INDS ALIMENTARA CU RETAILERII !!!

3) cum facem cu LOCALIZAREA acestor marketuri si mall-uri ??
3.   Primarul si gloata din conducere fac si ei ce pot trimis de
(12 mar 2008, 12:45:51
ce poate face ceva mai usor decat sa....deschida mall-uri peste mall-uri ca sa apere...bazarul de faliment ???

chiar a avut dreptate ca nu inchide bazarul pentru ca el....moare singur.

alta ..."opera" a primarului mai este si...." TAXA DE ORAR " !!!!

dar trebuie sa ai ...."sange albastru", ca sa-ti pierzi simtul....omenesc !

ps.fiecare face asa cum il duce....capul.
4.   Cultura economica conducatorilor nostri!... trimis de
(12 mar 2008, 13:46:22
Este vorba aici de cultura economica conducatorilor nostri!... Nu se stie daca s-a facut un studiu in legatura cu aceste super magazine in occident,mai mult ca sigur ,nu cred!... Dar fara DEZVOLTAREA industriei locale, cred ca orasul va avea de suferit, in timp.
5.   Auchan trimis de
(12 mar 2008, 15:47:03
e un hipermarket bun...au multe produse si ieftine
6.   Viitorul bazarului trimis de
(12 mar 2008, 15:59:24
cred ca in incinta bazarului se pregateste pe sest un supermarchet. nu are nimeni impotriva, dar de ce nu se vorbeste despre asta?

7.   Intrebare trimis de
(12 mar 2008, 16:09:58
cum credeti ca va creste nivelul in sv. doar prin progres si initiativa ganditiva la locurile de munca si la faptul ca vor venii multi oameni din toate partile, invatati sa fim deschisi cum sunt constantenii care atrag turisti si se bucura de orice investitie... trezitiva moldovenilor si invatati sa profitati si sa traiti bine.....
7.1  RE: Intrebare trimis de
(12 mar 2008, 18:09:01
are dreptate...industria locala de care vorbiti unii e la pamant in toata tara...suntem si vom ramane o economie bazata pe consum. cate locuri de munca ofera intreprinzatorii locali?...Suceava are istoria cu care sa atraga turistii...daca mai construieste si atractii contemporane poate deveni un punct foarte important pe harta turistica a Europei. Apropo...si turismul e o industrie. Terminati cu gandirea comunista!
8.   Asul din maneca trimis de
(12 mar 2008, 19:12:23
Decat sa ma fac militian mai bine o sa inchiriez si eu in mall un spatiu si-mi trag un magazin de incarcat brichete.Pe bune...doar ati vazut ce tare sunt in anchete dar mai bine patron!!!GHERLA o sa dea faliment!!!Ce ziceti,sunt tare...,,-------" nu?
8.1  RE: Asul din maneca trimis de
(12 mar 2008, 19:17:31
Ai dreptate!
8.2  RE: Asul din maneca trimis de
(12 mar 2008, 19:37:42
nici nu esti in stare sa-ti cauti....nick-ul TAU !!!

dar este...democratie , deci te poti folosi de nick-ul....TEMIDA (ca doar nu-i propietate privata ci doar un caracter....PRIVAT !!!

ps. AMARATULE......
8.3  RE: Asul din maneca trimis de
(14 mar 2008, 22:03:23
amarasteanule ce esti!nu mai vrei politist?

tu nu esti bun nici la grajd.
9.   45000 articole trimis de
(12 mar 2008, 23:38:46
nu au cum sa puna 45.000 articole la vanzare. lucrez in domeniu, exact la un hypermarket de aceleasi dimensiuni si va spun ca nu exista fizic suprafata de expunere pentru atatea articole. poate sa expuna maxim undeva la vreo 25.000-26.000 de "active" (produse de pe care se poate face vanzarea) insa pana la 45.000 mai este cale lunga.
10.   Interdictie de construire trimis de
(13 mar 2008, 04:42:21
acolo nu este interdictie temporara de construire? Daca versantul de NE ar aluneca desi se aude ca sa stabilizat,ar ajunge si acolo.Cind ridicati interdictiade construire in zona aceea.?Sau pt. supermarketuri este o exceptie?
11.   CIRCULATIA INCOTRO????? trimis de
(13 mar 2008, 07:41:35
Domnule primar v-ati pus intrebarea cum se va circula pe calea unirii si nu numai pt. ca acuma este o nebunie dar cand se vor deschide toate acestea inclusiv in Burdujeni??? De ce nu ati intreprins ceva pentru largirea strazilor,pentru acest lucru se fac aceste magazine in afara oraselor, sa descongestioneze strazile sa reduca aglomeratia.Toate magazinele le-ati inghesuit in oras.Vorbesc si eu, cand se pune problema ,, MALAIULUI,, SE TRECE SI PESTE CADAVRE. Dupa noi potopul.!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte