Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2008 - Anul XIII, nr. 59 (3740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CSU Sibiu - Rapid Bucureşti, scor 110-94 în devans la etapa a XXII-a

Marţi, 11 Martie 2008 (20:49:19)

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, cu scorul de 110-94 (54-38), într-un meci jucat în devans la etapa a XXII-a a Diviziei A.
  Primul sfert al confruntării a fost echilibrat, dar totuşi cu gazdele la conducere în permanenţă (20-18, min. 10). După prima pauză, rapidiştii au emis pretenţii, reuşind chiar să preia conducerea (32-31, min. 15), însă nervozitatea din tabăra feroviară a dus la acumularea de greşeli personale şi, implicit, la un ritm mai scăzut în apărare de teama faulturilor. Liderul Rapidului, Bogdan Popescu, acumulase deja trei greşeli personale. Sibienii au profitat şi s-au detaşat, ieşind la pauza mare într-un avantaj liniştitor, 54-38.

După ce au reuşit să pună între ei şi adversari o diferenţă de 20 de puncte (61-41, min. 22), baschetbaliştii sibieni au transformat meciul într-o formalitate, încheiată cu scorul de 110-94. Pentru oaspeţi a contat enorm şi faptul că în sfertul trei Bogdan Popescu a fost eliminat cu cinci greşeli personale, urmându-şi un alt coechipier pe banca tehnică, pentru aceeaşi infracţiune, Bogdan Drăguş.

Principalii marcatori ai meciului au fost Triplett, cu 31 de puncte, şi Clavon, cu 25, pentru CSU Sibiu, respectiv Milovici, cu 31 de puncte, şi Voinescu, cu 19, pentru Rapid Bucureşti.

În cadrul etapei a XXII-a sunt programate, miercuri, celelalte partide, după programul: CSU Braşov - "U" Mobitelco Cluj, Dinamo Bucureşti - BC Târgovişte, CSM Oradea - BC Vâlcea, CS Otopeni - Gaz Metan Mediaş, Elba Timişoara - BCMUS Piteşti şi CSU Ploieşti - BC Mureş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSU Sibiu - Rapid Bucureşti, scor 110-94 în devans la etapa a XXII-a .
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSU Sibiu - Rapid Bucureşti, scor 110-94 în devans la etapa a XXII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe cu pesmet 24 bucăţi - 60 minute 500ml lapte3 ouă1 lămâie6 linguri zahăr25g drojdie proaspătă3 linguri pesmet dulce300g prunefăinăun vârf de cuţit sareulei pentru prăjit Bateţi ouăle puţin şi turnaţi peste ele laptele... Citeşte