Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2008 - Anul XIII, nr. 59 (3740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferi băuţi, principalii „clienţi” ai poliţiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic, organizată de Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava sâmbăta şi duminica trecută, a dus la depistarea a nouă şoferi băuţi.

Trei dintre conducătorii auto prinşi băuţi la volan vor răspunde penal pentru fapta lor, concentraţia pe care o aveau aceştia depăşind 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ceilalţi, cu valori de alcool în aerul expirat mai mici, s-au ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

În urma acţiunii de control de la finele săptămânii trecute, poliţiştii de la rutieră au aplicat un total de 260 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.500 de lei. Cele mai multe amenzi, 109, au fost aplicate şoferilor surprinşi de radare cu viteze peste limitele legale, în timp ce 29 de sancţiuni au fost pentru conducătorii auto fără centuri de siguranţă.  

 

Şoferii băuţi, implicaţi în cele mai grave accidente

Aşa cum demonstrează cifrele, şoferii băuţi au provocat adevărate tragedii pe şoselele din judeţul Suceava.  

Dintr-o analiză a poliţiei, realizată pentru perioada 1 ianuarie-19 februarie 2008, rezultă că cinci dintre cele opt persoane decedate pe şosele în perioada amintită au fost implicate în evenimente rutiere provocate de şoferi băuţi.

Cifrele spun că şoferii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au provocat 11 accidente grave, soldate cu opt morţi şi 35 răniţi grav, plus alte 35 de accidente uşoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi băuţi, principalii „clienţi” ai poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Şoferi băuţi, principalii „clienţi” ai poliţiştilor4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   X = ? trimis de
(11 mar 2008, 13:09:23
cati din ei erau politisti ? si cati lucraru pe masina radar ? cum?? toti 9? ce surpriza...
2.   Si el si eu trimis de
(11 mar 2008, 13:13:33
Daca o sa ma opreasca si pe mine, suflu cu conditia sa sufle ei mai intai. M-am cam plictisit de politia rutiera, din suceava si nu numai, care demonstreaza zilnic ca legea nu e aceeasi pt toti, ca daca vrei sa scapi poti, si ca cei mai periculosi soferi din trafic pe care ii trag pe dreapta sunt astia de urmeaza sa care la vara pepeni verzi de la Tulcea si Galati (ca deh, sa manance si gura lor un harbuz).

Domnilor, cu toata parerea de rau, nu valorati nici cat tabla din care e facut cucul de la sapca voastra !
3.   Analiza ....politiei !!! trimis de
(11 mar 2008, 21:06:40
in analiza politiei s-a luat in considerare si cazul cu politistul care conducea cu ..."capul pe volan" de la bunesti , ala din octombrie 2007 si care a scapat aprope cu basmaua curata ca s-a internat la nebuni la campulung moldovenesc ?
4.   Dreptatea in romania trimis de
(11 mar 2008, 22:49:14
apropos de comentariul lasat de temida...super tare faza asta...conduci beat mort, si scapi cu basma curata doar pentrul faptul ca esti politist.daca as avea banii necesari sa dau la scoala de politie jur ca as face asta.politistii au imunitate si bani fara numar cum se spune.am un vecin, e in politie de 2 ani, un amarat de agent care saracul are o "carutza"...un mercedes e 220 si nevasta lui un ford focus, precizez ca inainte de a fi gabor avea o dacie 1310...cam asta inseamna dreptatea in tara asta.traiasca Mita...
5.   Mita trimis de
(12 mar 2008, 00:47:19
da,dar tre sa luam in considerare cati banii au castigat polistii acest sfarsit d sapt. k doar asa e la noi.....mita e la putere

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe cu pesmet 24 bucăţi - 60 minute 500ml lapte3 ouă1 lămâie6 linguri zahăr25g drojdie proaspătă3 linguri pesmet dulce300g prunefăinăun vârf de cuţit sareulei pentru prăjit Bateţi ouăle puţin şi turnaţi peste ele laptele... Citeşte