Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2008 - Anul XIII, nr. 59 (3740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dănciulescu: Trebuie să jucăm indiferent de sistemul de joc

Marţi, 11 Martie 2008 (17:19:25)

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat, marţi, înaintea antrenamentului, că nu sistemul de joc impus de antrenorul Gheorghe Mulţescu, cu trei atacanţi, este cauza semi-eşecului din partida cu Farul Constanţa, 0-0, din etapa a XXII-a a Ligii I.
  "Trebuie să urcăm cât mai repede în clasament, dar nu putem vorbi acum de Liga Campionilor când suntem încă pe locul şase. Nu pot spune dacă ne-a bulversat schimbarea sistemului de joc. Noi trebuie să jucăm indiferent de sistemul de joc. Am făcut şi noi o analiză a jocului nostru, sper să trecem cât mai repede peste aceste probleme pentru că suntem aceiaşi jucători care am adus atâtea performanţe pentru Dinamo", a spus atacantul.

Fotbalistul dinamovist consideră că jucătorii transferaţi în această iarnă la Dinamo au nevoie de timp pentru a se acomoda. "Normal că suntem supăraţi pentru că jocul nu este cel pe care ni-l dorim i, dar trebuie să trecem peste aceste probleme şi să pregătim cât mai bine meciul cu Bistriţa. Trebuie să ne revanşăm neapărat. Ne aşteptam să obţinem mai multe puncte în aceste trei meciuri, dar acum cel mai important este să nu mai facem paşi greşiţi. Suntem conştienţi că nu trecem printr-o perioadă tocmai bună. Jucătorii noi poate au puţină nevoie de timp, dar eu cred că vor da totul pentru Dinamo. La meciul cu Farul am suferit puţin la viteza de joc şi dacă eram puţin mai agresivi, mai direcţi pe poartă, poate aveam mai mulţi sorţi de izbândă", a mai spus Dănciulescu.

Despre antrenorul Mircea Lucescu, care a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că nu este exclus să se întoarcă la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, Dănciulescu are numai cuvinte de laudă: "Nici schimbarea antrenorului nu e treaba noastră, noi trebuie să ne antrenăm şi să jucăm, restul nu depinde de noi. Oricine ar veni, noi îl vom primi cu braţele deschise, nu vor fi probleme din partea noastră. Mircea Lucescu este un simbol aici în Ştefan cel Mare, a făcut atâtea lucruri bune pentru Dinamo, dar acum depinde când va reveni pentru că din câte ştiu eu are un contract foarte bun acolo. Nu ştim nici ce va fi mâine, dar în vară".

"Cu Bistriţa va fi o partidă foarte grea, tot timpul am avut meciuri grele cu Gloria Bistriţa. Sunt o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, au un antrenor care mie îmi place foarte mult, a făcut lucrui interesante acolo dar sper ca noi să câştigăm", a mai spus Dănciulescu referindu-se la partida cu Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, care se va disputa, vineri, de la ora 15.00, la Reghin.

Atacantul Ianis Zicu spune că echipa trebuie să se adapteze la sistemul de joc impus de antrenorul Gheorghe Mulţescu. "Nu ne-a trecut supărarea pentru că nu ne-am apropiat de locul doi. Am făcut un pas greşit pe care nu trebuia să-l facem, dar în fotbal trebuie să uităm cât mai repede pentru că peste trei zile avem un meci foarte greu cu Bistriţa. Au o echipă bună, greu de învins acasă şi cu siguranţă cred că va fi un meci dificil. Sistemul cu trei atacanţi e unul ca oricare altul. Noi trebuie să ne adaptăm, nu pot comenta mai mult. Ca jucător trebuie să te adaptezi în orice sistem, fiecăruia îi place altceva. Important e ca echipa să câştige. Nu pot spune acum ce lipseşte echipei sunt multe lucruri care, puse cap la cap, dau un joc bun echipei", a spus Zicu.

Atacantul a făcut în Belgia un control medical la doctorul care l-a operat la genunchi, după accidentarea din meciul cu Lazio Roma, din preliminariile Ligii Campionilor, de anul trecut: "Am făcut un control medical la doctorul care m-a operat, totul este în regulă, toate decurg foarte bine şi nu e niciun fel de problemă. Urmez exact paşii care mi-au fost descrişi".

Zicu crede că Dinamo poate recupera cele cinci puncte care o desparte de ocupata locului doi, care va permite participarea în preliminariile Ligii Campionilor. "Să spun o vorbă a lui Gigi Becali, el a recuperat 8 puncte în 8 meciuri", a spus Zicu.

Referindu-se la antrenorul formaţie Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, Zicu spune că orice fotbalist şi-ar dori să lucreze cu un astfel de tehnician. "E un antrenor foarte bun şi fiecare jucător şi-ar dori să lucreze cu un astfel de antrenor, cu un trecut de senzaţie, cu performanţe extraordinare. Dar acum avem antrenori şi sper să ne îndeplinim obiectivul. Ce va fi de la vară sau de la iarnă, Dumnezeu ştie", a mai spus Zicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dănciulescu: Trebuie să jucăm indiferent de sistemul de joc.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dănciulescu: Trebuie să jucăm indiferent de sistemul de joc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe cu pesmet 24 bucăţi - 60 minute 500ml lapte3 ouă1 lămâie6 linguri zahăr25g drojdie proaspătă3 linguri pesmet dulce300g prunefăinăun vârf de cuţit sareulei pentru prăjit Bateţi ouăle puţin şi turnaţi peste ele laptele... Citeşte