Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ion Marin speră ca Farul să câştige măcar un punct cu Dinamo

Joi, 6 Martie 2008 (17:02:55)

Antrenorul Ion Marin a declarat că speră ca Farul Constanţa să obţină măcar un punct în urma meciului de duminică seară cu Dinamo, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Sper să nu ne întoarcem cu mâna goală de la Bucureşti. Ţălnar - Mulţescu - Dinu a mai lucrat împreună şi cunosc foarte bine echipa. Dinamo este în căutarea unei formule de joc. Noi sperăm ca printr-o foarte bună organizare în teren şi prin hărnicia băieţilor să obţinem un rezultat pozitiv. Şi un egal ar fi în opinia noastră un rezultat pozitiv. După părerea mea, 4-3-3 Dinamo a mai jucat şi este posibil acest lucru. Nu sunt probleme de lot la Farul", a declarat Ion Marin.

Marin a spus că lotul de 18 jucători va fi stabilit după meciul echipei a doua ce va avea loc vineri. La echipa a doua vor juca Nae, Gheară, Ben, Mendy, L. Florea, Liviu Mihai II, jucători care au evoluat mai puţin în ultima perioadă şi apoi se va decide asupra lotului de 18 jucători pentru meciul cu Dinamo.

"Eu îmi doresc foarte mult un rezultat bun în Ştefan cel Mare, dar dacă vom reuşi acest lucru nu îl voi privi ca pe o răzbunare. Faptul că am avut un conflict dureros cu Dinamo, cu un grup de oameni de acolo care mi-au vrut capul şi m-au demis după patru etape, nu înseamnă că am ceva cu Dinamo ca instituţie. Nu pot transforma conflictul pe care eu l-am avut cu unele persoane de la Dinamo într-o ură împotriva clubului Dinamo. Indiferent pe ce poziţie este. Dinamo rămâne un club mare şi ar fi extraordinar pentru noi dacă vom câştiga în Ştefan cel Mare", a spus Ion Marin.

Antrenorul Farului a mai afirmat că în opinia sa Alexandru Tudor este cel mai bun arbitru român. "Este şi va rămâne cel mai bun arbitru român. Că a avut o zi proastă, că a fost neinspirat, că nu a fost pe fază, este cu totul altceva", a subliniat Ion Marin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Marin speră ca Farul să câştige măcar un punct cu Dinamo.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Marin speră ca Farul să câştige măcar un punct cu Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte