Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Sfaturi pentru doamnele cu şolduri late

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moda nu este rezervată doar doamnelor care au o siluetă perfectă. Importantă este alegerea de combinaţii potrivite pentru a scoate în evidenţă punctele forte.

Multe femei se plâng de faptul că au şoldurile late. Să fie acesta un inconvenient sau un atu? Dacă ne gândim la câteva nume din lumea showbizz-ului şi la succesul şi aprecierea de care se bucură acestea, şoldurile proeminente pot fi considerate o armă de seducţie. Actriţa Kate Winslet se declară extrem de mândră de formele ei voluminoase. Cântăreaţa Beyonce a repetat de nenumărate ori că nu iubeşte curele de slăbire şi că nu îşi doreşte să aibă un trup filiform. Actriţa Monica Bellucci este cel mai bun exemplu despre cât de seducător poate fi un trup cu şolduri generoase.

Modelele şi culorile potrivite.

Cele mai potrivite haine pentru doamnele cu şolduri late sunt cele nu foarte largi, dar nici mulate pe corp. Trebuie înlăturate mărimile XXL şi stilul Ľover-size“, care fac ca orice rochie sau bluză să semene cu un sac. De asemenea, nu trebuie să purtaţi haine realizate din multe combinaţii de culori sau din materiale suprapuse. Cele mai potrivite nuanţe sunt, bineînţeles, cele închise, deoarece subţiază. În afară de negru, puteţi alege griul sau maroul, violetul închis, bleumarinul sau verdele închis. Nu este neapărat nevoie să optaţi pentru piese vestimentare realizate din materiale uni, însă trebuie să aveţi grijă ca imprimeurile să nu conţină culori stridente.

Pentru sezonul rece sunt recomandate paltoanele sau pardesiele lungi. Trebuie evitate gecile largi, care se strâng deasupra genunchilor.

Doamnele au posibilitatea de a purta, de asemenea, o rochie baby-doll, care camuflează burta şi şoldurile. Dacă nu vreţi să vă expuneţi picioarele, o puteţi transforma în bluză şi să o asortaţi cu un pantalon clasic, cu colanţi sau chiar cu o pereche de blugi. Pentru ocaziile speciale, optaţi pentru o rochie neagră cu decolteu, însă aveţi grijă ca acesta să nu fie prea adânc. Dacă rochia are mâneci scurte, acoperiţi-vă cu un cardigan de lână.

În ciuda opiniei multor doamne, jeanşii sunt cei mai buni prieteni ai formelor noastre. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să alegeţi un model care vă avantajează şi care vă place.

Dacă doriţi să purtaţi o rochie sau o fustă scurtă, nu trebuie să exageraţi. Lungimea ideală este cea deasupra genunchilor. Evitaţi, de asemenea, şliţurile prea lungi.

Accesoriile recomandate.

Nu sunt recomandate curelele late, strânse în talie. Însă, dacă vă plac, ele trebuie purtate sub sâni. Dacă, în schimb, doriţi să evidenţiaţi talia, sunt recomandate curelele cât mai subţiri. Indispensabili pentru doamnele cu şoldurile generoase sunt pantofii cu toc. Indiferent că este vorba despre toc cui, gros sau ortopedic, aceştia alungesc silueta şi fac ca picioarele să pară mai lungi. Evitaţi balerinii sau pantofii cu toc jos.

Chiar dacă sunt la modă, genţile mari nu sunt recomandate ţinutelor ce se potrivesc femeilor cu şolduri late. Reduceţi pe cât posibil dimensiunile accesoriilor şi luaţi cu dumneavoastră doar strictul necesar. Alegeţi o geantă de dimensiuni mici ori medii sau chiar un plic.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi pentru doamnele cu şolduri late.
 Vizualizări articol: 2817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfaturi pentru doamnele cu şolduri late0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte