Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Validare

Cinci decani noi la Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci din cele nouă facultăţi din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava au decani noi. Senatul Universităţii Suceava a validat marţi alegerile care s-au desfăşurat în cadrul facultăţilor, numind noua conducere a acestora.

Dacă în cazul a patru facultăţi, conducerea a rămas neschimbată, cinci facultăţi au de ieri conducere nouă.

Este vorba de Facultatea de  Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, unde noul decan este profesorul universitar Mircea A. Diaconu, fostul decan, profesorul universitar Horia Bîrleanu, fiind acum prodecan, Facultatea de Silvicultură, al cărei decan este  profesorul universitar Sergiu Andrei Horodnic, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, care îl are ca decan pe profesorul universitar Aurel Burciu, Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, la a cărei conducere a fost ales profesorul universitar Ştefan Gheorghe Pentiuc, şi Facultatea de Istorie-Geografie, unde este decan profesorul universitar Ştefan Purici.

 

Pe 11 martie se va alege rectorul universităţii

Potrivit prorectorului universităţii, profesorul Sanda Maria Ardeleanu, „la alegerile de la nivelul facultăţilor s-a respectat strict regulamentul şi metodologia aprobată de Senat”.

Aceasta a mai spus că există poziţii la structurile de conducere cu statut “provizoriu”, precum secretarii ştiinţifici de la Educaţie Fizică şi Sport şi Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, şi prodecanii  facultăţilor de Inginerie Alimentară şi Ştiinţe ale Educaţiei, întrucât persoanele care ocupă unele funcţii nu au titulatura cerută prin lege, cea de conferenţiar sau profesor, fiind doar lectori universitari.

În această perioadă la universitate se depun candidaturile pentru rector, urmând ca alegerile să aibă loc pe 11 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci decani noi la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Cinci decani noi la Universitatea „Ştefan cel Mare”3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit se pun oameni cinstiti trimis de
( 6 mar 2008, 11:32:37
ma bucur sa aud ca sunt promovate valorile mai ales la litere,silvicultura si stiinte economice nu fostii care lasau de dorit
1.1  RE: In sfarsit se pun oameni cinstiti trimis de
( 6 mar 2008, 16:42:19
Valorile? Hai sa fim seriosi! Este adevarat ca in privinta unora dintre cei plecati se poate vorbi de curatenie, dar prodecanul de la Litere ...a plecat? Hlaciuc a plecat? Unde, pe un post de prorector? Mai vorbim.
1.2  RE: In sfarsit se pun oameni cinstiti trimis de
( 6 mar 2008, 16:51:29
Personal consider ca e o pierdere pentru fac de litere ca Buzincu n-a cistigat postul de decan si ca actuala formula, care este aceeasi de pina acum, nu-i va aduce facultatii ceea ce ii lipseste, chiar daca Diaconu are oarecare nume de literat.
1.3  RE: In sfarsit se pun oameni cinstiti trimis de
( 6 mar 2008, 17:41:06
Buzincu este membru al CAF si al Senatului Univ. ales de colegii lui.
2.   Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????? trimis de
( 6 mar 2008, 11:54:19
Este adevarat CURATENIE
3.   Decanat trimis de
( 6 mar 2008, 11:58:15
FELICITARI DOMNULUI PROFESOR BURCIU . LE MERITA.

4.   OK trimis de
( 6 mar 2008, 12:48:03
MAAAAAAAAAARRRRRRRRRFFFFFFAAAA
4.1  RE: OK trimis de
( 6 mar 2008, 14:16:55


ati pus in functia de decan la istorie un no name din cernauti...chiar nu se gasea unul din suceava...ce mare istoric al romanilor mai e si purice asta? era bun pentru functia asta, prof.pintescu, sclipitor la capitolul inteligenta si cultura adevarata romaneasca.
4.2  RE: OK trimis de
( 6 mar 2008, 16:47:04
Profa, esti de doua parale. Poti vorbi asa fara sa te spinzuri imediat? O fi fost si Pintescu bun - desi inteligenta lui e mai mult placere pentru vorbe, cum se cam poarta din pacate pe la Istorie. A decis insa poporul prin alegeri si s-a ales un manager, pentru ca un manager este decanul. O somitate stiintifica nu este obligatoriu un bun manager.
5.   Felicitari trimis de
( 6 mar 2008, 13:02:03
felicitari domnului prof. stefan purici!

a dat bunul Dumnezeu si nu mai e in functie un arogant...care taie si spanzura si are impresia ca nimeni nu e destul de pregatit pentru a fi profesor decat dumnealui....

o absolventa a fac de istorie si geografie
6.   Bla, bla! trimis de
( 6 mar 2008, 13:58:29
Dar d-ra dumitritza cu ce se mai ocupa?
7.   Silvicultura trimis de
( 6 mar 2008, 15:37:51
si la silvicultura s-a facut dreptate pt ca in locul unui comunist spagar a venit un caracter cu coloana vertebrala. Felicitari domnului Horodnic si "sa-ti fie tarana usoara Cenusa" . As fi curios sa vad daca in sistem nu ar fi primit raducu l-ar angaja cineva?? pt ca intr-o economie de piata nepotismele nu au valoare
8.   Politruc... trimis de
( 6 mar 2008, 16:16:19
Buna solutia de la Litere ! A dat Dumnezeu... Ma intreb insa ce spume face un anume politruc liberal,viitor pedeliberal (ca nu poate sa ramana dumnealui fara coledzi..) vanat in cerul gurii si la gingii,din cauze genetice,desigur ! Motiv de reflectie pentru acesta: domnul Diaconu si-a vazut de carte si de carti; uneori acest lucru prinde bine,chiar si in Romania. Sa traiti bine!
8.1  RE: Politruc... trimis de
( 6 mar 2008, 16:38:02
Probabil ca te referi la Buzincu, dar fiind tu cum singur spui, PROSTU, Dumnezeu te iarta, pentru ca esti intr-adevar PROSTU. Ba chiar PROSTALAU! Probabil ca oricare dintre cei doi era bun, cel ales fiind doar ceva mai spagar si mai alunecos, mai maleabil, ceea ce trebuie sa fi contribuit intr-o masura la succes. Mai ales ca il are adjunct pe fostul. Cit despre vinat pe nu stiu unde, despre genetica, politruc, prezumtiv pedeliberal... Toate se motiveaza prin faptul ca te cheama si esti PROSTU. Apropo, chiar il cunosti, stii cum este si ce face? Nu te gindesti ca poti gresi? I-ai fost elev sau student? Ar trebui sa te abtii, pentru ca asta e un tip care chiar merita atentie si respect.
8.2  RE: Politruc... trimis de
( 6 mar 2008, 17:03:03
Nu e cazul sa se judece nici denigrind si nici ridicind in slavi. Cred ca am destule date ca sa stiu ce spun. Pacat ca unii se grabesc si in loc sa-si foloseasca gura pentru ce a dat Dzeu, fac pe ea ce ar trebui sa faca prin alta parte a corpului.

Totusi aici e vorba despre oameni pe care nu are oricine indreptatire sa-i judece si cu atit mai putin sa-i vorbeasca asa.
9.   O,yes! trimis de
( 6 mar 2008, 16:52:35
Nu ma bag la spagi,ala pe care il (te) aperi dumneata este un mare dusman al marii coruptii; cat despre mica coruptie (scuzati cacofonia,dar la noi "mica coruptie" este tot asa de banala ca si "munca campului"),acolo este mai ingaduitor dar, pe scurt,la un concurs tematic,nu stiu care dintre cei doi profi ar castiga ! Insa nu despre asta era vorba ci de stiinta de carte,nu? Daca aveti indoieli, dati cate un click pe Google pentru fiecare dintre cei doi apoi faceti comparatii,daca nu cumva le-ati si facut sau le stiti dar va pica greu la lingurica. Daca nu puteti da click pe Google dati click pe oricare student pe care il gasiti,nu-s' daca ma intelegeti...
9.1  RE: O,yes! trimis de
( 6 mar 2008, 17:09:45
Ba concurs tematic, care crezi ca totul se rezolva pe Google, taci ca esti ...excrement. Nu e cazul sa te bagi! Afara de cayul in care esti platit sa faci asta si atunci nu e cazul sa te ia cineva in serios. Ham!
9.2  RE: O,yes! trimis de
( 6 mar 2008, 17:20:13
Mai ingaduitor la mica coruptie, ai? Bravo!
10.   Sigur,sigur... trimis de
( 6 mar 2008, 17:17:54
"nici denigrind si nici ridicind ".... Cum adica??? asa scrii dumneata,dom' inspector,cu "a" din pics??
11.   Varza trimis de
( 6 mar 2008, 17:31:41
OVIDIU DONTU este un personaj fara scrupule. Nu are ce cauta in peisajul nostru politic. Si-ar bate si parintii pentru un post caldut. N-a facut nimic �n viata lui.AROGANTA MICA ce esti.
12.   Voi... trimis de
( 6 mar 2008, 17:39:25
Voitinel,sat de ****/fericire cin' ti-a dat?

Udrea si cu marinaru'/Ei ti-au izgonit amaru...

ETC.
12.1  RE: Voi... trimis de
( 6 mar 2008, 17:50:57
Esti poet (de rahat!), numai ca nu pricep ce e cu Dontu si cu Voitinelul aici?
13.   Trebuie trimis de
( 6 mar 2008, 20:17:09
s-o iei mai pe ocolite,ca sa pricepi,dom'inspector:ca,adic niste alegeri serioase,facute pe bune,cu alegatori care nu pot fi manipulati (cum ar fi cei din orasul tau natal) nu faci fatsa; in felul acesta poti sa faci legatura cu Dontu si Voitinelu,desi ala care a postat chestia cu Dontu cred ca era beat.Orice ai spune insa,cu sau fara grafia Academiei,tre' sa recunosti ca pe Google scrie de bine despre domnul Diaconu iar in ziua de astazi te uiti pe Google ca la icoane,nu? La mai mare!
14.   Despre concurs trimis de
( 6 mar 2008, 21:15:23
numai la concunsuri gen: 100 metri plat, castiga cel mai bun. In rest...
15.   Nu trimis de
( 6 mar 2008, 21:25:08
astea sunt replici apartinand unor persoane din mediul academic?? k io-s mai de la tara si nu prea pricep...
16.   Vai vai trimis de
( 6 mar 2008, 22:40:22
Pentiuc decan????!!!! de ce ? cu ce am gresit??? in afara de programare omul asta nu stie pe ce lume traieste!!!! imi este profesor, din pacate nu imi place ca nu se poarta frumos cu studentii si uita ca la urma urmei toti suntem oameni, in plus cred ca este cel mai prost manager care il cunosc eu!!!. Am avut un proiect la el si de 3 ori s-a razgandit ce sa-mi ceara. Este un om foarte nehotarat si foarte indecis. Sper macar ca decan sa il cosnilieze cineva!!!! UNDE ESTI TU GRAUR DOAMNE SA AI GRIJA DE NOI??!!! ca cu Pentiuc ajungem la sapa de lemn.

DL. Rector Graur nu uitati si de noi, va rugam noi. Student anul 3.
17.   Jos Mafia trimis de
( 7 mar 2008, 10:25:13
Imi pare rau sa spun,dar la USM sunt cei mai "corupti".In special Balanea.....,UNNgurea....,Ikim majoritate a profesorasilor tineri,care fara nicio rusine iti spune in fata cat te costa sa treci ex,mai ales daca esti la distanta,te rupe.

Vorbesc urat si multa altele,de parca ar fi cei mai destepti,au prins si ei un loc caldut la univ cu pile si se cred tari,dar sa-i vad ca ajung si ei ca dl prof univ Tiliute,dna prof univ Hlaciuc,etc.
18.   Cel mai mare spagar trimis de
( 7 mar 2008, 11:02:54
Cel mai mare spagar cand eram eu student era Strugaru la fizica. Imi aduc aminte ca facuseram o coada de vreo 20 de oameni la usa laboratorului. Toti aveam cate 50 de euroi donatie. Faza tare e ca erau 2 frati gemeni in an cu mine si lor le-a facut reducere ca au dat 2 spagilaughing))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte