Google
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5552 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2149 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Urs de mămăligă

4 porţii – 45 minute

  • 300g mălai
  • 1 l apă
  • 200g brânză de burduf
  • 200g cârnaţi afumaţi
  • 200g smântână
  • sare

Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit.

Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale.

Tăiaţi cârnaţii în bucăţi de cel mult 5cm şi prăjiţi-i puţin, apoi lăsaţi-i la răcit.

Din fiecare bucată de mămăligă faceţi câte o bilă, cu mâinile ude cu apă rece.

În jumătate din bile, care la noi se cheamă „urşi” băgaţi brânză şi în cealaltă jumătate cârnăciori prăjiţi.

Acoperiţi bine umplutura cu mămăligă.

Puneţi „urşii” într-o tavă unsă cu ulei şi ţineţi tava la cuptor, la foc potrivit, 10 – 15 minute.

Stropiţi „urşii” cu smântână, înainte de a-i servi.

(Leontina Mardare – Vaslui)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urs de mămăligă.
 Vizualizări articol: 2286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urs de mămăligă5.051

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Boon trimis de
( 6 mar 2008, 12:15:19  | )
excelent

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte