Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răbdare

Biletele de tratament balnear se lasă aşteptate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pensionarii din judeţul Suceava care s-au înscris în cursa pentru obţinerea unui bilet de tratament mai au de aşteptat, chiar dacă data vehiculată pentru repartiţia acestora era 6 martie.

Motivul este amânarea repetată a datei licitaţiei organizate pentru desemnarea societăţilor ce vor elibera aceste bilete. Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii (CJP) Suceava nu cunosc nici numărul de bilete ce vor fi repartizate pentru judeţul Suceava, nici data la care acestea vor fi repartizate. Cel mai probabil, primele bilete de tratament vor fi distribuite „după data de 15 martie”.

În acest caz, prima serie ce se va primi la jumătatea lunii martie va fi pentru cei care vor pleca în staţiune la sfârşitul lunii. Practic, repartizarea trebuia începută încă din luna februarie, dar a fost amânată, în repetate rânduri.

CJP Suceava a înregistrat, până în acest moment, 8.735 de cereri pentru tratament. Acest număr este foarte probabil să mai crească deoarece, cu cât se amână data de repartiţie a biletelor, cu atât se prelungeşte şi perioada de înscriere a pensionarilor în registrul pentru plecări în staţiunile balneare. Nici în acest an, foarte mulţi pensionari suceveni nu vor putea beneficia de tratamentul la care râvnesc, numărul biletelor repartizate fiind mult mai mic decât numărul cererilor depuse.

Biletele sunt destinate celor care au calitatea de pensionar, de asigurat al sistemului public de pensii, asigurat al sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale sau beneficiar al prevederilor legilor cu caracter special. Documentele pe care trebuie să le prezinte solicitanţii sunt: o cerere tip, copia actului de identitate, recomandare medicală (original ) şi cupon de pensie sau adeverinţă de salariat, după caz.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biletele de tratament balnear se lasă aşteptate.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Biletele de tratament balnear se lasă aşteptate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar asa? trimis de
( 6 mar 2008, 15:54:12
Reprezentantii casei judetene de pensii!? Pana nu de mult umpleai articolele cu nume, poze, azi de ce nu ai dat nici un nume? Oamenii (reprezentantii) de acum, (care sunt de ani de zile in cjpsv) nu valoreaza nimic? Rusine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte