Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2008 - Anul XIII, nr. 30 (3711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zapata îşi doreşte să joace din nou cu Steaua în LC şi să ajungă la CM cu Columbia

Miercuri, 6 Februarie 2008 (17:55:56)

 Portarul echipei Steaua Bucureşti, Robinson Zapata a declarat, miercuri, că îşi doreşte să joace din nou în Liga Campionilor şi visează să ajungă cu reprezentativa Columbiei la Cupa Mondială, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.
  "Îmi doresc un titlu cu Steaua. Sper să câştigăm fiecare meci. Vreau să merg în UEFA Champions League din nou şi, după aceea, să-mi îndeplinesc visul de a merge la Campionatul Mondial cu echipa naţională a Columbiei. Depinde de noi dacă luăm titlul, depinde de fiecare meci. Depinde de ce facem noi, nu ce fac alte echipe. Dacă noi mergem bine în fiecare meci, vom fi doar la mâna noastră. Fiecare meci este important, dar şi cel din Ghencea cu liderul (n.r. - CFR Cluj), pentru că dacă noi vom câştiga, vom ajunge mai aproape de ei", a spus Zapata.

Portarul columbian s-a declarat mulţumit de evoluţia Stelei în meciurile amicale din Cipru, unde "roş-albaştrii" efectuează al doilea stagiu de pregătire al iernii. "Acum ne pregătim fizic foarte bine, au fost bune meciurile de pregătire. Cred că asta işi doreşte fiecare jucător, să fie bine pregătit fizic pentru meciurile care urmează. Acum se vede clar că echipa merge bine pe teren. Noi avem foarte mare încredere în noi, împreună ne dorim să continuăm drumul bun", a precizat Zapata.

Robinson Zapata a făcut şi o caracterizare a jucătorilor transferaţi de Steaua în pauza competiţională. "Cred că Dayro, Mendoza, Pepe şi Dino sunt foarte bine, sunt mai aproape de ceea ce le cere antrenorul Lăcătuş. Trebuie să lucreze mai mult pentru a recupera diferenţele dintre ei şi echipă. Au văzut că aici jocul e mai rapid decât în Columbia. Acolo se joacă foarte mult pe laterale, aici se joacă mereu în faţă şi mult mai repede. Le place foarte mult jocul lui Dică, Neaga, Petre Marin, Ovidiu Petre şi, per ansamblu, al întregii echipe", a mai spus Zapata.

El a explicat că le-a vorbit conaţionalilor săi, Jose Moreno şi Dayro Moreno, despre condiţiile de la Steaua, însă managerul general al clubului, Adrian Ilie, a fost cel care i-a convins pe aceştia să accepte transferul. "E un pic mai uşor dacă în alt oraş sau în altă ţară ai un coechipier care te poate ajuta. Eu mereu le-am spus lui Dayro şi lui Pepe că Steaua e o echipă mare. România mi-a plăcut şi asta a însemnat ceva pentru ei. Cred că cei doi se vor adapta foarte bine la cerinţele jocului. Eu le-am spus astea ca şi un prieten, însă Adrian Ilie a făcut posibil transferul lor în Ghencea", a explicat Zapata.

Columbianul a povestit cum a ales cariera de portar. "Mereu se spune despre portari că sunt foarte nebuni, dar este nevoie de puţină nebunie pentru cei care joacă pe acest post. Depinde de fiecare om în parte. Când am fost copil, tata, mama şi fratele mai mare mi-au spus să am linişte şi să gândesc mereu înainte de a face ceva. Este foarte important acest lucru. Mi-au plăcut de mic portarii naţionalei Columbiei, cum ar fi Ruiz, Quintana sau Sanchez, şi încă de atunci mi-am dorit să fiu portar", a relatat Zapata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zapata îşi doreşte să joace din nou cu Steaua în LC şi să ajungă la CM cu Columbia .
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapata îşi doreşte să joace din nou cu Steaua în LC şi să ajungă la CM cu Columbia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei