Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2008 - Anul XIII, nr. 30 (3711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe toate fronturile

Scandalul dintre PD-L şi PSD se mută la DNA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Plângere penală la DNA. Reprezentanţii PD-L Suceava au depus la sediul Serviciului Teritorial al DNA o plângere penală prin care solicită ca procurorii să efectueze cercetări pentru un posibil caz de corupţie în tranzacţia prin care PSD Suceava a cumpărat sediul actual, situat în strada Meseriaşilor, nr.2.

„Nu ştim dacă în acel caz a fost vorba de ceva ilegal. Indicii despre săvârşirea unor acte de corupţie există, dar aceste aspecte vor fi clarificate de procurori”, a declarat Radu Ursu, prim-vicepreşedintele al organizaţiei judeţene a PD-L Suceava.

Tranzacţia contestată de PD-L a avut loc pe 23 mai 2003 şi priveşte un spaţiu de 330,40 mp din centrul municipiului Suceava, unde acum se află sediul PSD.

Prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 15.649, PSD a cumpărat de la Primăria Suceava spaţiul din strada Meseriaşilor, nr. 2, achitând suma de 162 de milioane de lei vechi, fără TVA.

Potrivit lui Radu Ursu, „preţul fixat şi achitat este ridicol de mic, este neserios, în condiţiile în care la acea vreme un spaţiu identic în centrul oraşului valora 5 miliarde de lei vechi, ceea ce denotă că statul a fost păgubit, cu bună ştiinţă, prin fixarea acestui preţ”.

Un alt aspect contestat de PD-L este acela că tranzacţia s-a efectuat după apariţia Legii 90/2003 cu privire la vânzarea spaţiilor către partidele politice, dar înainte de apariţia normelor metodologice aplicare a acestei legi.  

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat că plângerea penală depusă la DNA nu este decât un nou motiv de scandal.

„Gestul lor este incalificabil şi în contradicţie cu principiile proprietăţii pe care reprezentanţii PD-L le clamează la tot pasul. Este o acţiune care nu are nimic comun cu bunul simţ”, a spus Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandalul dintre PD-L şi PSD se mută la DNA.
 Vizualizări articol: 956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Scandalul dintre PD-L şi PSD se mută la DNA3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scandal intre mirza si flutur trimis de
( 6 feb 2008, 12:00:45
mirza si ****r ar trebui ei sa fie cercetati de DNA ,AUPREA MULTE AFACERI NECURATE .
2.   Politia politica trimis de
( 6 feb 2008, 14:49:40
DNA este noua politie politica! toate dosarele in lucru la DNA sunt instrumentate politic doar impotriva adversarilor lui baselu si acolitilor lui
3.   DNA la poarta PSD trimis de
( 6 feb 2008, 17:16:59
Toata familia lui Mirza trebuie cercetata de DNA. Chiar Virginel trebuie anchetat pentru shpaga ce o primea de la elevi. 100E pt. corigente si 1000E bacu.
4.   PDL trimis de
( 6 feb 2008, 17:36:51
Pdl este un partid de mofioti , in frunte cu Flutur care si-a facut avere defrisand padurile statului si avand zeci de gatere , el de ce nu e la DNA , ca e unul din gangsteri sucevei , capul mafiei sucevene , a facut mai multe acte de barbarie lucrand in stil MOFIOT si lunad cu forta padurile bietilor oameni .

Cum sa fie anchetat daca este mana dreapta al lui Basescu si lucreaza in stil mofiot toti din PDL , unde s-a dus si primarul nostru drag (dracul sa-l ia) unde vrea sa fie reales printr-o mare frauda la alegeri

5.   Mafia mafiilor trimis de
( 6 feb 2008, 17:41:23
Atentie

Se pregateste o mare frauda la alegeri locale . Ion Lungu vede prin noile sondaje ca nu mai are sanse in defavoarea lui Iordache si s-a dus la PDL pentru a pregati o mare frauda . La PDL poate n-ati vazut cum se lucreaza , in stil mafiot iar acesti mafioti vor sa puna mana pe Primarie ca sa mai bage ceva contracte de mii de miliarde .

6.   Genunchi de curva trimis de
( 6 feb 2008, 18:04:13
Si ce se mai dadea de ceasul **** Ioan Lungu si spunea cu mana pe inima , mai bine sa-i spunem cur, caci el si familia lui sunt liberali din tata in fiu si ca nu tradeaza. Cum a simtit ca PNL nu mai este pe val, a sters-o englezeste. Toate bune si frumoase IOANE, dar cu acel minim caracter cum stam? Te poti uita in ochii copilului tau fara sa rosesti? Sau la tine a disparut si ultima bruma de bun simt. Demonstrezi si tu ca esti un pupa cur, un linge blide si un vanator de ciolane. Adu ligheanul caci borasc.
7.   Jacota = JAVRA trimis de
( 6 feb 2008, 18:23:30
Citestste si ia aminte: cand afirmi ca x y a furat,este ganster,mafiot,etc.vino cu argumente si demonstrteaza ce sutii,ca de altfel ramai doar un mancator de c...t,din armata de slugi a casvanarului Marza.Vrei primar municipal pe Iordache,nu ai decat sa speri si sa faci propaganda ptr.PSD care este partidul cu cel mai mare numar de hoti:Nastase,Mitrea.Popescu,Hr nr.1 din gasca) si multi altii pe care cred ca-i cunosti mister JACOTA. Dece nu spui cat a furat casvanaru et compani,a

i ? Toata sleahta de politicieni indiferent de partid(al 2-lea esalon PCR) sunt niste parveniti,care umbla ca hienile dupa hotii.
7.1  RE: Jacota = JAVRA trimis de
( 6 feb 2008, 21:18:20
Ceia ce ai scris este valabil si pentru cei din PD-L. Tot ce misca prin celelalte partide este catalogat de activistii susamintiti ca fiind corupt, este furat, este facut de mafioti, fara a se veni cu probe �n sprijinul celor afirmate. Unde statea moralistul!
8.   LUNGU NU TE MAI VOTEZ trimis de
( 6 feb 2008, 21:59:43
AI PIERDUT IN FATA MEA CA AI FUGIT ...DAR SI IN 2004 A FOST O SURPRIZA...CRED CA PNL UL VA AJUNGE PE LOCUL DOI IN SONDAJE SI LA VOT SI AU SA TE DEA LA GUNOI..PT CA ASTA AI AJUNS...ASCULTA MA SI NU EXAGEREZ...PIERZI TEREN DE LA ZI LA ZI
9.   Bravo jacota trimis de
( 7 feb 2008, 09:37:39
Numa eu stiu cate eforturi am facut sa trec clasa lui Iordache.Doi pereti din viloi au fost platiti numai de clasa noastra.Dar nu cred ca stiu prea multi de unde i au venit restul banilor.Sandrino,daca nu esti PSD ist,i al pe virginel la bani marunti si ai sa ai ce scrie un an de acum in colo.
10.   Dl Lungu nu ceda trimis de
( 7 feb 2008, 10:34:02
Gestul dv nu va caracterizeaza dl Lungu,de aceea gestul dv.a scandalizat toata Suceava.Daca dv. va continuati decizia pripita inseamna ca sunteti santajat rau de tot ,fapt ce va reduce sansele considerabil si mi-ar parea rau, fiindca sucevenii sunt oameni cu mult bun simt si va apreciaza munca din mandatul care se incheie.Sansele pentru al doilea mandat au fost indiscutabile,zic au fost , pentru ca dupa decizia dv f multi siceveni se simt tradati,jigniti,dezamagiti si amenintati de MOLIMA care a inceput sa b�ntuie in Suceava.Sincer va spun ca foarte multi suceveni se vor gandi mult mai mult inainte sa dea votul.Scrisoarea dv. catre suceveni este jenanta si cu multe semne de intrebare.De fapt pe cine vrei sa minti Dl. Lungu????!!!!!!........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei