Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2008 - Anul XIII, nr. 30 (3711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incident

Copil accidentat pe terenul de sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil de 16 ani s-a accidentat luni după-amiază pe terenul de sport al Şcolii Generale Nr. 3 din Rădăuţi, după ce s-a urcat pe poarta de handbal.

Bogdan Narcis Pocreaţă s-a autoaccidentat, după ce poarta de handbal pe care s-a urcat s-a dezechilibrat şi a căzut peste el.

Directorul şcolii, Ilie Romaniuc, a anunţat Inspectoratul Şcolar despre incident. Acesta a spus că băiatul nu este elev al şcolii, şi a intrat pe terenul de sport al instituţiei de învăţământ luni după-amiază, când în şcoală nu mai era nimeni, elevii fiind în vacanţă. La incident a fost martor şi un alt copil, care a anunţat poliţia.

Potrivit inspectorului şcolar general Petru Carcalete, „poarta de handbal era ancorată în asfalt, nu prezenta pericol, însă băiatul s-a agăţat de ea până a dat-o jos”.

Acesta a mai spus că profesorii de sport au obligaţia de a verifica periodic porţile de fotbal şi handbal şi coşurile de baschet, iar în cazul în care acestea prezintă deficienţe trebuie să anunţe conducerea şcolii, pentru a le repara. În situaţia de faţă, Carcalete a spus că poarta fusese verificată.

Copilul accidentat a fost dus la spital pentru a i se acorda îngrijire medicală. Poliţiştii sesizaţi despre acest incident au spus că nu va fi demarată nici o anchetă în acest caz, fiind vorba despre autoaccidentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil accidentat pe terenul de sport.
 Vizualizări articol: 1725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil accidentat pe terenul de sport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Omisiune jurnalistica trimis de
( 6 feb 2008, 13:55:25
Da' de sanatatea copilului de ce nu pomeneste nimeni nimic? E grav? Si-a spart capul? Sau e vorba doar de o zgarietura? Trebuie sa banuim noi ca daca era un accident minor, nu scriau doua capuri istete de la monitorul despre acest incident. Stiti proverbul ca unde se pun doua capuri sa se concentreze, nu iwese treaba cat pentru unul. Asa ca mai exersati scrisul in comun, profesionistilor!!! Puneti mai mare accent pe context, pe ce zice unul si altul, decat pe soarta copilului. Ba, am uitat, asta e genul ala de articole, des folosite de voi, care va "inspira" si a doua zi, cu adaugirile de rigoare... Felicitari inca o data, capete iluminate!!!
2.   Un director grijuliu trimis de
( 6 feb 2008, 16:30:54
nu stiu de ce ne mai batem capul ca doar se stie la sc.gen. nr. 3 totul e perfect ,nu mai vorbim de domnul director romaniuc care se ocupa indeaproape de educatia elevilor ,poate vreti sa stiti si cum:cu bataia ,tipatul si alte metode din evul mediu,in acest caz are perfecta dreptate ca doar domnul carcalete il tine in brate are acest director reclamatii dar intodeauna iese basma curata oare pana cand?S-au saturat de el elevii ,profesorii tot personalul chiar si vecinii scolii ,vine la scoala cu dacica lui sa para amarat .Domnilor de la inspectorat ne credeti chiar asa naivi?
2.1  RE: Un director grijuliu trimis de
( 6 feb 2008, 16:38:02
CINE NU-L CUNOASTE PE ACEST DIRECTOR?CARE ESTE TINUT IN BRATE.GHICITI DE CINE?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei