Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2008 - Anul XIII, nr. 30 (3711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Liberalul Cristache s-a supărat pe Orest Onofrei

Miercuri, 6 Februarie 2008 (16:37:21)
Liderul consilierilor judeţeni ai PNL Suceava, Bogdan Cristache, s-a supărat pe prefectul Orest Onofrei, după ce acesta a pus sub semnul întrebării corectitudinea aprobării bugetului judeţului pentru anul 2007 şi împărţirea sumelor pentru bugetele localităţilor.
Cristache a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că suspiciunile lui Orest Onofrei cu privire la adoptarea bugetului nu sunt justificate şi i-a cerut explicaţii asupra neregulilor pe care le reclamă. El a adăugat că, dacă prefectul Onofrei va continua să creadă că bugetul judeţului Suceava nu a fost aprobat corespunzător, poate apela la instanţă pentru a contesta legalitatea hotărârii de Consiliu Judeţean. „Afirm cu toată responsabilitatea că acel buget a fost întors pe toate feţele, analizat şi reanalizat, şi nu am găsit nici un motiv să nu-l votăm”, a declarat liderul consilierilor judeţeni liberali.
Cristache a ţinut să sublinieze că votul dat de reprezentanţii PNL în deliberativul judeţean a demonstrat că aceştia lucrează în echipă şi au acelaşi punct de vedere. El a mai adăugat că problemele legate de buget i-ar fi putut fi explicate direct prefectului Onofrei, dar „nu am putut să fac acest lucru pentru că domnul prefect are un program la serviciu, în timpul căruia, prin statutul lui de funcţionar, nu are voie să facă politică. Şi se fereşte să aibă contact cu anumiţi oameni politici. El singur a declarat că de când a fost pus în funcţie este ocupat 24 de ore din 24. Şi de asta îmi pare rău că nu mai avem ocazia să mergem duminica la pescuit, ca pe vremuri, ca să mai stăm de vorbă”, a mai spus liderul consilierilor PNL Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Cristache s-a supărat pe Orest Onofrei.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalul Cristache s-a supărat pe Orest Onofrei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ati inceput trimis de
( 6 feb 2008, 21:45:42
Ca sa ne deslusim: tie, Cristache-PNL, ti-a dat Prodan dispozitie sa sari in apararea lui Mirza-PSD care a fost atacat de Onofrei-PD-L?... Pacat, baieti. Cel care se cere sa fie eliminat de pe teren, ca judetul acesta sa iasa din eviul mediu, se numeste totusi G. Mirza! Ati vazut in Obiectivul de azi cum facea ascunse vre-o 2,5 ha teren pe deal la Cetatea care implineste 620 de ani taman acum?
2.   Niste alcoolisti trimis de
( 6 feb 2008, 21:50:27
in urma cu vreo 6 ani domnul cristache si domnul onofrei se imbatau acasa la Cristache pana nu mai stiu ce e cu ei si ajungeau uneori sa se urineze pe casa scarii unde locuia bogdan cristache (samoil isopescu nr.21) si acum ajung sa se certe
2.1  RE: Niste alcoolisti trimis de
( 6 feb 2008, 22:50:44
Nu se cearta - fac politica oamenii. Iar atunci cind urinau pe sacri isi faceau ucenicia. Asa (se) cresc politicienii, cu sacrificii. Si asa se face politica.
2.2  RE: Niste alcoolisti trimis de
( 7 feb 2008, 08:48:23
Singurul alcoolist profesionist de pe samoil isopescu sint eu si nu am chef sa cedez locul. Butoaiele de bere baute de aia cred ca erau aruncate la usa ta feaiere. Nu mai fa clasamente cu alcoolisti ca nu cedez locul 1 pentru nimeni poate doar pentru gospodaru da ala e din alt cartier.
2.3  RE: Niste alcoolisti trimis de
( 7 feb 2008, 08:58:12
si atunci ca si acum ma pisam pe tine
3.   IARTA-I DOAMNE trimis de
( 6 feb 2008, 23:14:01
Amandoi santeti oameni de doi bani. Dupa ce ati trisat si ati distrus P.N.T.C.D-UL ,acum vreti sa puneti pe butuci si P.N.L-UL. Se vede ca au principi de tradatori si maine poimane se vor tuca amandoi cu Mirza PRINTRE ARIPI DE FLUTURI si lui Iliescu o sai zica tatic.
3.1  RE: IARTA-I DOAMNE trimis de
( 7 feb 2008, 08:54:36
P.N.T.C.D. a fost distrus de un alcoolist ca mine care eram senator asa ca nu-i mai lauda pe aia degeaba ca le faci reclama.

3.2  RE: IARTA-I DOAMNE trimis de
( 7 feb 2008, 09:00:06
tu esti comunist ca ne trimiti la munca noi nu avem treaba cu munca noi plecam la scoala ca avem teza la geografie

4.   Mai moale cu comentariile trimis de
( 7 feb 2008, 08:11:48
mai PSD-istilor, adica comunistilor, adica securistilor, adica UTC-istilor... voi chiar nu aveti ce face decat sa stati toata ziua sa comentati?hahalelelor!!indata se termina domnia lui jupan Marza si o sa va iasa dosarele la iveala!!sunteti nistete infecti!!in loc sa munciti stati si faceti comentarii!!la munca cu voi!
5.   Oferta trimis de
( 7 feb 2008, 10:24:22
hai ba care dai un rachiu ca sa te votez ca doar nu is prost sa ma iau dupa aiureli de programe de dezvoltare ! Si daca iesi primar baga si o ciorba de burta .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei