Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2008 - Anul XIII, nr. 30 (3711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pavel: Trebuie să facem o surpriză

Miercuri, 6 Februarie 2008 (19:39:48)

Tenismanul Andrei Pavel a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că echipa de Cupa Davis a României trebuie să producă o surpriză în întâlnirea cu Franţa, din primul tur al Grupei Mondiale, deşi va suporta o presiune mare în meciul de la Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "E greu să faci o promisiune. Antrenorii sunt sută la sută convinşi că vom câştiga, noi mie la mie! Pe de altă parte, acasă e mai multă presiune, dar trebuie să facem o surpriză", a spus Pavel.

Andrei Pavel a precizat că el şi colegii săi au fost primiţi foarte frumos la Sibiu. "Noi venim la Cupa Davis să ne reprezentăm ţara. Să joci pentru România e superb. E adevărat că e presiune mare şi e mult mai greu, dar nu cred că unul dintre noi ar spune nu la o convocare", a adăugat Andrei Pavel.

Victor Hănescu a spus că ar fi preferat să joace primul meci cu Tsonga. "Poate aş fi preferat să joc cu Tsonga primul meci pentru că am mai jucat cu el anul acesta. Gasquet este un jucător incomod, e rapid pe suprafaţa asta, se deplasează bine în teren. Tsonga are mare încredere în el după Australian Open şi este un jucător bun, dar aste e, aşa jucăm", a spus Victor Hănescu.

Victor Hănescu îl va întâlni în primul meci pe Richard Gasquet, iar Andrei Pavel pe Jo-Wilfried Tsonga. Ordinea partidelor va fi stabilită joi, în urma unei trageri la sorţi.

Căpitanul nejucător Florin Segărceanu crede că între echipele României şi Franţei există mari diferenţe la toate nivelurile, în special la cel al bugetului. "Ne lipsesc 125 de milioane de euro pe an, ne lipseşte un turneu ca Roland Garros şi o tradiţie ca cea a Franţei, care a luat Salatiera de atâtea ori", a spus Florin Segăceanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pavel: Trebuie să facem o surpriză .
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pavel: Trebuie să facem o surpriză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei