Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Mitul că PSD nu poate obţine un scor mare în Transilvania va fi spulberat în 2008

Marţi, 22 Ianuarie 2008 (16:59:11)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu reprezentanţii regiunii de dezvoltare Nord-Vest, că "mitul potrivit căruia PSD nu poate obţine un scor mare în Transilvania va fi spulberat în 2008".
  "Trebuie să spulberăm mitul că nu putem obţine un scor electoral mare în Transilvania. Trebuie să găsim cele mai bune formule pentru urbanul mare. Este un public deschis către PSD, care trebuie să devină publicul ţintă, alături de electoratul nostru tradiţional", a declarat liderul PSD, potrivit unui comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX.

Mircea Geoană a subliniat "necesitatea coagulării tuturor energiilor pozitive din PSD şi găsirii echilibrului perfect între experienţa membrilor săi şi nevoia firească de modernizare a unui partid". "Este un an în care schimbarea este necesară. Nu există alt partid decât PSD de la care să vină schimbarea. Nu există alt partid care să ofere o alternativă reală", a adăugat liderul social-democrat, potrivit sursei citate.

În ceea ce priveşte evoluţiile economice din România ultimelor săptămâni, Mircea Geoană a apreciat că "recenta criză internaţională loveşte în mod dur şi direct economia românească".

"România din august 2007 şi România din ianuarie 2008 sunt complet diferite. Mitul că România este deja Italia - şi orice ar face politicul economia merge în continuare - s-a spulberat. Dincolo de semnalele de alarmă ale mediilor economice, la opinia publică au apărut elemente de panică vis-a-vis de criza economică", a amenţionat preşedintele PSD. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, secretarul general al PSD Titus Corlăţean, vicepreşedinţii Cristian Diaconescu, Liviu Dragnea şi Ioan Rus, parlamentari din judeţele Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare au participat, marţi, la Cluj Napoca, la un dialog intern cu reprezentanţii regiunii de dezvoltare Nord-Vest, pentru pregătirea alegerilor locale şi a Consiliului Naţional PSD, se mai arată în comunicatul de presă al PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Mitul că PSD nu poate obţine un scor mare în Transilvania va fi spulberat în 2008.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Mitul că PSD nu poate obţine un scor mare în Transilvania va fi spulberat în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte