Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 19 (8548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a fost desemnat oficial candidatul PNL pentru Primăria Vatra Dornei

Joi, 25 Ianuarie 2024 (18:53:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a fost desemnat oficial candidatul PNL pentru Primăria Vatra Dornei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o joi după-amiază cu liberalii din bazinul Dornelor, la care au fost prezenți și primarul PNL din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, deputatul liberal Angelica Fădor și vicepreședintele PNL Suceava, fostul deputat Dumitru Pardău. „La Vatra Dornei ne-am întâlnit cu circa 300 de membri din toate localitățile din Bazinul Dornelor. Cu această ocazie, în urma unui sondaj de opinie, a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Vatra Dornei, Marius Rîpan, viceprimarul actual, care stă foarte bine în sondaje și care este identificat cu marile transformări și modernizări ale municipiului Vatra Dornei, cu șanse foarte mari de a câștiga primăria”, a spus Flutur.

Tot joi, Marius Rîpan a preluat, în urma votului liberalilor din Vatra Dornei, și președinția interimară a organizației locale a PNL, preluată astfel de la deputatul Angelica Fădor, cea căreia i s-a reconfirmat poziția a doua pe lista de la parlamentarele din toamnă.

„Este o mare onoare, pentru că nu este puțin lucru să fii candidatul Partidului Național Liberal pentru un municipiu – stațiune de interes național, dar și o responsabilitate imensă ce vine din efortul care trebuie făcut pentru proiectele începute, care trebuie continuate, și pentru proiectele noi, care trebuie implementate, astfel încât Dorna să-și continue drumul pentru a redeveni o destinație de turism la nivel european, așa cum ne dorim cu toții. Responsabilitatea mare pe care mi-o dă această nominalizare vine și din încrederea pe care mi-o acordați să reprezint PNL împreună cu echipa de consilieri locali la alegerile din acest an”, a declarat Marius Rîpan după desemnarea oficială drept candidat al PNL pentru Primăria Vatra Dornei.

 

•        Flutur i-a mulțumit primarului Ilie Boncheș pentru „înțelepciunea acestui schimb de ștafetă de catifea”

 

În cadrul întâlnirii, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a mulțumit primarului Ilie Boncheș pentru toată colaborarea excelentă avută în toți acești ani. Gheorghe Flutur l-a felicitat pe actualul primar pentru „înțelepciunea acestui schimb de ștafetă de catifea”. „Multă sănătate, domnule Boncheș, contăm în continuare pe experiența dumneavoastră și vă mulțumesc pentru spiritul de echipă pe care mi l-ați arătat în toți acești ani, dar și pentru înțelepciunea de a face, elegant, acest schimb de ștafetă, de catifea. Vă prețuiesc și vă asigur de întregul meu respect”, a spus Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul Ilie Boncheș a subliniat faptul că viceprimarul Marius Rîpan are tot sprijinul său în cursa electorală din acest an, el mulțumindu-i acestuia pentru modul în care au făcut echipă din 2016. „Colegul, prietenul și copilul meu - așa l-am simțit în toți acești ani și sunt mândru că el va fi cel care îmi va duce munca mai departe. Marius, sunt alături de tine, rămânem în echipă până la finalul mandatului și sunt sigur că dornenii vor alege să continuăm tot împreună”, a spus Ilie Boncheș.

În cuvântul său, deputatul PNL Angelica Fădor l-a felicitat pe Marius Rîpan pentru decizia luată de a candida și l-a asigurat de tot sprijinul său și al întregii echipe liberale pentru a duce mai departe proiectele de dezvoltare ale municipiului Vatra Dornei.

Și nu în ultimul rând, vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Pardău, a precizat că acum a venit momentul să îi întoarcă sprijinul pe care l-a primit de la Marius Rîpan din 2004, în toate campaniile în care a fost angrenat. „Este alături de mine, încă din 2004, când am candidat la primărie, și mai apoi în toate campaniile de la parlamentare. Este un om pentru care garantez și care nu se abate niciodată de la valori esențiale: bun-simț și respect. Sunt convins că dornenii nu vor considera asta un defect”, a declarat Pardău.

Marius Rîpan este membru PNL din anul 2006, iar în perioada 2008-2012 a coordonat cabinetul parlamentar al deputatului Dumitru Pardău. Între 2012 și 2015 a fost consilier local, iar din 2016 este viceprimar al municipiului Vatra Dornei. Este căsătorit cu Oana din 2007 și este tatăl a doi băieți: Lucas, în vârstă de 14 ani, și Nicolas, în vârstă de 12 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a fost desemnat oficial candidatul PNL pentru Primăria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a fost desemnat oficial candidatul PNL pentru Primăria Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei