Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 19 (8548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ Suceava vrea să întocmească documentația pentru un nou drum național între viitoarea autostradă A7 și Vama Vicovu de Sus

Joi, 25 Ianuarie 2024 (19:33:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în prima ședință a deliberativului va propune spre aprobare un proiect de hotărâre pentru încheierea unui acord de parteneriat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și județul Suceava, prin instituția pe care o conduce pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Drum de Legătură Autostrada A7 - PTF Climăuți - PTF Vicovu de Sus”.

Gheorghe Flutur a subliniat că acesta este un demers care înseamnă un pas foarte important pentru decongestionarea traficului din localități. „Acest drum, care va face legătura cu Autostrada A7, va contribui și la dezvoltarea economica și turistică a zonei. Realizarea investiției pe cele două tronsoane de drum va permite preluarea traficului greu din PTF Vicovu de Sus către Autostrada A7 pentru a nu mai fi traversate localități de pe actualul traseu, orașul Vicovu de Sus, municipiul Rădăuți și nici podul de la Milișăuți, fiind util și în perspectiva deschiderii PTF Climăuți”, a explicat șeful administrației județene.

El a explicat că acest drum, cu o lungime de 37 de kilometri, cu regim de drum național, va avea 15 intersecții la nivel cu alte drumuri și una la nivel cu calea ferată și o valoare estimată a proiectului de circa 97 milioane de euro, finanțare care va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul de Transport 2021-2027.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava vrea să întocmească documentația pentru un nou drum național între viitoarea autostradă A7 și Vama Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CJ Suceava vrea să întocmească documentația pentru un nou drum național între viitoarea autostradă A7 și Vama Vicovu de Sus1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei